Hun vil stoppe hans skilsmissetanker

Hun vil stoppe hans skilsmissetanker

Hun vil stoppe hans skilsmissetanker 

Kan man have held til at forføre og vinde den mand tilbage, som vil skilles?

Min mand og jeg har været sammen i 10 år, og har 2 børn sammen. Jeg elsker ham stadig højt, men han har fundet en anden og er flyttet. Lige nu har han meget travlt med at få alt det praktiske omkring børn og skilsmisse på plads. Imens tigger jeg ham om at overveje det igen. Jeg har også foreslået, at vi skal prøve parterapi, men han er helt afvisende.
Mit spørgsmål er: Hvordan skal jeg agere, hvis jeg skal forsøge at vinde ham tilbage? Vores sexliv har været temmelig dødt oven på de to fødsler. Jeg tog meget på, og har været kedelig og uden initiativ, når det kom til sex. Men nu har jeg tabt mig pga. alt det her og føler mig faktisk meget attraktiv. Med ønsket om at vinde ham tilbage, så har jeg enormt meget lyst til at forføre ham og vise ham, hvad det er han går glip af, men jeg er i tvivl om det er fornuftigt. Hvad mener du?

_____________________________________

Det er dejligt at høre, at du, trods de udfordringer du står med, husker, at du er attraktiv. Alligevel er jeg ikke sikker på, at dine planer om at forføre din mand, er vejen til at vinde ham tilbage. Du erkender, at du nok har været for kedelig og initiativløs, når det kommer til jeres sexliv. På den måde giver det måske lidt mening, at din mand har set sig om efter en, der har lyst og overskud til at tilgodese hans behov.
Men de dybereliggende årsager til, at jeres parforhold er i opløsning, er formodentlig de samme, som mange par i jeres situation oplever: Med to små børn har I haft rigeligt at se til. Især mødre oplever, at små børn beslaglægger al deres energi og opmærksomhed, så de ikke har overskud til meget andet. Det kan blandt andet ofte betyde, at manden ikke får den opmærksomhed, han har behov for. At dette også i jeres parforhold, kan være årsag til skilsmisse passer med, at du skriver, at I ikke har haft en aktivt sexliv siden I fik børnene.

Nu har din mand så fundet en anden og vil skilles. Du beskriver, hvordan han har travlt med at få de praktiske ting på plads. Dette tyder for mig på, at han har truffet sin beslutning og virkelig ønsker at starte på en frisk. Han har ikke mod på at se tiden lidt an, og han har ikke lyst til at arbejde på at bedre jeres forhold. Derfor vil jeg fraråde dig at forsøge at forføre ham. Jeg tror, at du nemt kan komme til at ydmyge dig selv, så han i stedet tager endnu mere afstand og mister respekten for dig. Følelsesmæssigt har han vendt dig ryggen, og har rettet sine følelsesmæssige og seksuelle behov mod den nye kæreste. Så et forsøg på at forføre ham, kan i værste fald få den helt modsatte virkning.

Mit råd er, at du i stedet arbejder på at opbygge din selvrespekt, så du kan skabe respekt omkring dig selv, som den dejlige og attraktive kvinde, du er. Selvom det ikke er nemt, og selvom det gør ondt, vil det øge din selvrespekt, hvis du formår at vise dit storsind og din modenhed ved at acceptere, at han ønsker skilsmisse. Ved at vise ham, at du er i stand til at skabe et godt liv for dig og børnene uden ham, og ved at overholde de aftaler du og han indgår omkring deling af børn og hjem, så tror jeg i højere grad, at du vil vinde hans opmærksomhed og respekt.

At du takler denne udfordring med respekt og omhu, vil samtidig være den bedste gave, du kan give dine børn. Det vil hjælpe dem til også at komme videre - selvom far og mor ikke mere bor sammen. Skulle dit ønske om, at få din nuværende mand tilbage, aldrig lykkes, så kommer der måske en dag, hvor du kan give en anden mand lov til at gøre dig lykkelig. At du er en kvinde, der har fokus på at være stærk og klog, vil også gøre dig attraktiv i andre mænds øjne.

Jeg ønsker, for dig og børnene, at du vil bruge din energi på at få jeres dagligdag til at fungere så godt som muligt. Jeg håber også, at du vil gøre dig umage for at være en konstruktiv ekskone for din nuværende mand, og at du med tiden vil gøre en indsats for at få et nyt kæresteliv til at lykkes.

Jeg ønsker dig al mulig styrke og lykke med de store udfordringer.

Mange kærlige hilsner.

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^