Farlige fede Mænd

Kategori: Diætist

Farlige fede Mænd

Farlige fede Mænd 

Kostkompagniet skriver:Hvorfor nedlægger mændene deres våben i slankekampen, hvorfor er det som om at alverdens gode budskaber og forslag om et sundere og slankere liv preller af på de maskuline gener?

At vi danskere bliver federe og federe er et faktum.
Vejen mod amerikanske tilstande er banet.
Overvægt og fedme er ved at blive et generelt problem i Danmark. Især de danske mænd er hårdt ramt af dette fænomen.
Men i kampen mod at komme de mange kilo til livs, er det ligesom om at det er kvinderne der står i de forreste rækker, mens mændene læner sig tilbage og ofte lader stå til.

Hvorfor nedlægger mændene deres våben i denne kamp, hvorfor er det som om at alverdens gode budskaber og forslag om et sundere og slankere liv preller af på de maskuline gener?

Min erfaring siger mig at mænd der jo ofte er meget mere kraft- og resultat orienteret og er bedre til at koncentreret om én ting, hellere vil ændre deres kostvaner hvis det kan mærkes og ses på andre faktorer end lige slankheden og sundheden:
Mænd vil hellere se resultater som forbedring af deres kropsstyrke, større muskelmasse, at få mere energi ved at forbedre spisevanerne. Mænd ønsker ikke at blive forvandlet til kaniner eller vegetarer på deres vej ned i vægt. Mange mænd vil allerhelst ændre så lidt som muligt, men til gengæld væbne sig med tålmodighed og bruge længere tid på at komme ned i vægt. I modsætning til kvinder der har slankheden for øje, ofte er meget utålmodige og ønsker det størst mulige vægttab på mindst mulig tid.

Overvægtige mænd har generelt en større risiko for at udvikle hjerte/kar sygdomme, forhøjet blodtryk, type 2 diabetes og andre livsstilssygdomme.
Det er nemlig karakteristisk for mænd at samle hele fedtdepotet på og omkring maven. Netop et fedtdepot på dette sted af kroppen skaber sygdommene.
Men omvendt er det meget nemt at tabe det fedt vi har på maven.

Der bør således være forskel på det budskaber vi signalerer til mænd og kvinder.

For hvis vi kunne få vores danske mænd til at blive slankere, ville de også blive mindre farlige.

The fountain

Se den smukke kærlighedshistorie The Fountain med Hugh Jackman og Rachel Weisz ...

Læs mere

idéer

The simpsons movie

anmeldelse:*****Filmen starter med herlig upolitisk korrekt humor i bedste Simpsons stil men gassen går desværre lidt af ballonen mod slutningen...

Læs mere

skroget

Scoop

Scoop er en herlig krimikomedie med mysterier og mordgåder instrueret af Woody Allen. Oplev instruktøren selv, Scarlett Johansson og Hugh Jackman...

Læs mere

friskes

School for scoundrels

”Lyv, lyv og lyv så noget mere”, er DR P.’s (spillet af Billy Bob Thornton) bedste dating-råd til hans stakkels elever i School for Scoundrels’. Det er Billy Bob Thornton når han er bedst – uforskammet og helt uden skrupler...

Læs mere

chikane opdatere

Snow cake

Snow Cake er en gribende fortælling om kærlighed, venskab og det kontroversielle forhold mellem en mand på flugt fra sin fortid, en autistisk mor, der lige har mistet sin datter og en lidenskabelig kvinder, der er bange for at binde sig.

Læs mere

lov

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^