Du får muligheden for at få indblik i såvel de teoretiske som de kulinariske principper bag Kostkompagniets vægttabsmetode.
Metodens effektivitet er gennemprøvet og bygger på erfaringer, som er indhentet gennem daglig brug af metoden i vores diætist praksis på Østerbro i København og i Holbæk, samt i større erhvervs virksomheder ved vores mobildiætister og i vores ugentlige samarbejde med Aarstidernes Slankekasse.
Kostkompagniet tilbyder dig deltagelse i kurser, der over fem mødegange fokuserer på vægttabsteorien udfra vinklerne
Teorien oversættes til praksis gennem mange forskellige forslag til dine morgen- og mellemmåltider, frokostmåltidet og aftensmåltidet samlet i et stort kursusmateriale. Kursusmaterialet indeholder dagskostforslag – der tilpasses din
- som giver dig stor individuel valgfrihed.
Kostkompagniet vil således gerne give dig en helhedsorienteret indsigt i diætbehandlingens muligheder. Du får helt konkrete værktøjer – vi lærer dig at lave nem og god hverdagsmad under vægttabet, og viser dig, hvordan du nemt indpasser maden i din hverdag dvs. i forhold til arbejdet, fritiden og den øvrige familie.
Du får inspiration, sparring fra vores dygtige diætister og kokke og mulighed for at danne netværk med de øvrige kursusdeltagere.
LÆRER: Klinisk diætist Lone Dalvig og Kok Birgitte Escherich
PRIS: 850 kr.
DATO: Torsdage Uge 43 – 47 TirsdageUge 46 - 50
TID: 18.00 – 20.00
TILMELDING: Senest 16/10 og Senest 4/11
STED: Landkøkkenetpå Krogerup Avlsgaard
Kostkompagniet
Tlf. 39 29 17 67
E-mail: info@kostkompagniet.dk