Edie

Edie 

Filmen 'Edie' er en herlig og livsbekræftende film om at stoppe op og nyde og udnytte den sparsomme tid som udgør det, vi kalder livet. Fantastiske billeder, stærke karakterer og en hjertevarm historie danner rammerne for en vandretur, som ikke bare er en del af filmen, men som rent faktisk gjorde skuespillerinden Sheila Hancock til den ældste person, der har besteget Mount Suilven – i virkeligheden!

Den 83-årige Edie mener ikke, at der findes noget, som hedder 'for sent'. Derfor lægger hun sit gamle liv bag sig, dropper snakken om alderdomshjemmet, pakker sin rygsæk og begiver sig ud på det ultimative eventyr: At bestige det mægtige bjerg, Mount Suilven i Skotland.

Titel: Edie
Instruktør: Simon Hunter
Genrer: Drama
Premieredato: 29. maj 2019
Copyright: Another World Entertainment 

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^