Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Drop januars overfyldte fitnesscentre: Dyrk yoga hjemme i din stue
Redaktionen

Nyt år, ny livsstil. Januar er tiden, hvor vi lover os selv et sundere og mindre stresset liv. Vejen dertil kan være at dyrke yoga, men glæden ved den meditative motionsform kan hurtigt blive afløst af frustration over fitnesscentrenes overbookede yogahold. Måske skulle du droppe fitnessræset, og i stedet begynde at dyrke yoga i nogle mere rolige omgivelser fx hjemme i din egen stue.

"Yoga er vejen til en sundere krop og et stærkere og mindre stresset sind – noget, som mange af os drømmer om for 2017. Men det kan være svært at fordybe sig i den meditative motionsform, når man befinder sig i et varmt og tætpakket fitnesscenter - hvis det da overhovedet lykkes at få en plads på et af de overbookede yogahold" siger Gro Anna Skovbjerg, der sammen med Anne Vestergaard Andersen står bag konceptet Yogastream.
"Med YogaStream har vi skabt et online yogaunivers, som giver alle mulighed for at dyrke yoga derhjemme, præcis når det passer dem. På hjemmesiden har yogadyrkere adgang til mere end 300 videoer med yogaøvelser demonstreret af nogle af Danmarks dygtigste yogainstruktører. Og der kommer nye videoer til hver uge."

Skræddersy dit yogaprogram til dine behov
Med udvalget af videoer kan du skræddersy din yogapraksis, så den passer nøjagtigt til dine behov. Du kan både vælge mellem en række forskellige yogastilarter og selv vælge varighed og niveau. Du kan også søge på et særligt fokus for din praksis – fx en specifik kropsdel, en særlig tilstand eller en konkret øvelse. Det giver dig mulighed for at sammensætte lige præcis den type yogapraksis, du har tid og lyst til lige nu - hvad enten det er 90 minutters intensiv vinyasa eller 30 minutters blid og afstressende yin.

 

 

Filmpræmiere - vind billetter

Blomsterne fra Yorkshire - de udvikler sig i trin, og hvert trin er smukkere end det foregående. Men det sidste er det smukkeste !

Læs mere

In America

Jim Sheridan (My Left Foot, og In The Name of The Father) står bag filmen In America, der har premiere 16. januar 2004

Læs mere

Ringenes herre - Kongen vender tilbage

Alt tyder på, at sidste del af »Ringenes herre«-trilogien sælger så mange billetter, at i hvert fald de amerikanske biografer kan melde om en af

de største premierer midt på ugen - nogensinde !

Læs mere

The Human Stain

"Med hypnotisk kraft suges man ind i et skæbnedrama mellem Anthony Hopkins og Nicole Kidman..." – BT

Læs mere

Juryen - Premiere 25. December

* * * * *

Fra mesterforfatteren John Grisham kommer ”Juryen” en spændings thriller omkring en værdsat, men fuldstændig skruppelløs jury konsulent (Gene Hackman) som ikke skyer nogen midler for at sikre en dom i en højeksplosiv retssag...

Læs mere

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Spisestuestol Form & Refine

Spisestuestol Form & Refine

Skulptur i træ og gylden aluminium

Skulptur i træ og gylden aluminium

Vitrineskab Harmony L House Doctor

Vitrineskab Harmony L House Doctor

Brink Nordic - Julepynt <BR>som i gamle dage

Brink Nordic - Julepynt
som i gamle dage

^