Økologisk maling til soveværelset
Akvarel i drømmende farver
Brink Nordic - Julepynt <BR>som i gamle dage
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Din juleshopping assistent

Forbruger Europas interaktive shoppingassistent Howard hjælper dig på vej med gavekøb på nettet ...

December og det store julegaveræs er skudt i gang. Nogle vælger at mase sig gennem gågadens mylder, mens andre foretrækker at blive hjemme i stuen og klikke gavekøbene hjem fra netbutikkerne.

Men selvom man bliver skånet for lange køer og juletravlhed i gågaden, så kan det stadig være svært at få overblik over, hvilke netbutikker man kan stole på, og hvilke man skal holde sig væk fra.

Her kan uglen Howard – Forbruger Europas interaktive shoppingassistent – hjælpe. Han har for nylig fået nyt og eget univers på Theshoppingassistant.com, hvilket betyder, at det nu er nemmere for forbrugere at navigere udenom de useriøse netbutikker.

"Vi har givet Howard en makeover, så det nu er ekstra nemt at skelne de brodne kar fra de pålidelige netbutikker", siger Peter Fogh Knudsen, leder af Forbruger Europa. Han fremhæver tre forbedrede funktioner, som kan være ekstra nyttige, når du shopper på nettet.

Søg og få overblik
Theshoppingassistant.com, hvor Howard bor, kan du taste netbutikkens webadresse ind, og derefter lister Howard en lang række nyttige informationer op. Bl.a. hvor gammel hjemmesiden er, hvordan andre brugere har vurderet sitet, og om netbutikken er omfattet af nogle mærkningsordninger.

Oversigt over europæiske e-mærker
Hvordan ser den polske pendant til det danske e-mærke ud? Og hvilket kvalitetsstempel skal du lede efter, hvis du overvejer at købe i en fransk netbutik? Hos Howard finder du en lande-oversigt over de eksisterende europæiske e-mærkningsordninger. Hvis netbutikken er tilsluttet en mærkningsordning, kan det ofte ses som et tegn på, at sælger har tænkt på og er interesseret i at sikre dig dine rettigheder.

Sammenlign priser
Howard ligger også inde med en oversigt over prissammenligningssider i en række EU-lande. Hermed har du som forbruger mulighed for at finde en bestemt vare til den billigste pris. Måske er varen billigere i Tyskland eller Sverige? Få svaret hos Howard.
"Howard kan selvfølgelig ikke garantere forbrugerne, at de gør en god handel. Men hvis man lige tager sig 2 minutter til at kontrollere en netbutik via Howard, inden man handler, så er man godt på vej til gnidningsfrie julegavekøb", siger Peter Fogh Knudsen.

3 gode råd når du køber gaver på nettet
• Betal altid med kreditkort, så kan banken føre beløbet tilbage, hvis varen ikke bliver leveret. Betal aldrig ved bankoverførsel.
• Undersøg hjemmesidens seriøsitet, fx via Howard.
• Tjek retur- og bytteret, der varierer fra land til land, og som evt. kan være forlænget i forbindelse med julen. Desuden er det vigtigt, at du tjekker leveringsfristen, så gaven når frem inden juleaften.

_______________________________________________

It´s all about the women

Alle tiders stærkeste all-female cast er samlet til den mest dramatiske, morsomme og intrigante film om livet for den moderne New Yorker-

kvinde ...

Læs mere

Revolutionary road

I anledning af premieren på den allerede anmelderroste film i aften, udlodder vi 2x5 billetter ...

Læs mere

Vind bio-billetter til changeling

Det er en mors værste mareridt. Christine Collins er enlig mor i 1920’ernes Los Angeles og må lade sin 9-årige søn være alene hjemme, da hun bliver kaldt på arbejde på en fridag ...

Læs mere

King of salsa

King of Salsa er en autentisk historie om Hector Lavoes liv, manden der for alvor startede salsabevælgesen i USA. Med Marc Anthony & Jennifer Lopez ...

Læs mere

Himlens hjerte

Vind Simon Staho´s intelligente film Himlens Hjerte ...

Læs mere

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Roy Kirkham tehætte Redoute Roses

Roy Kirkham tehætte Redoute Roses

Kare Design spisebordsstol

Kare Design spisebordsstol

Georg Jensen topstjerne

Georg Jensen topstjerne

UASHMAMA - Miljøvenlig opbevaring

UASHMAMA - Miljøvenlig opbevaring

^