Daisy diamond

daisy diamond

Daisy diamond 

Instruktør Simon Staho har samlet et imponerende cast af danske skuespillere

til kærlighedsdramaet ”Daisy Diamond” ...

Instruktør Simon Staho har samlet et imponerende cast af danske skuespillere
til kærlighedsdramaet ”Daisy Diamond”

Med en perlerække af dansk films mest populære skuespillere er Simon Staho nu klar til at starte optagelser på kærlighedsdramaet ”Daisy Diamond”.

Efter at have opnået stor succes hos både publikum og kritikere for sit samarbejde med den svenske stjerneskuespiller Mikael Persbrandt på spillefilmene "Dag Och Natt" og "Bang Bang Orangutang" vender Simon Staho nu tilbage til Danmark for at starte optagelse på den nye danske spillefilm "Daisy Diamond".

Sofie Gråbøl, Trine Dyrholm, Beate Bille, Charlotte Munck, Stine Stengade, Sonja Richter, Lars Kaalund, Thure Lindhardt, Jens Albinus, Bent Mejding, Lotte Andersen, Laura Drasbæk, Kirsten Olesen, Bodil Jørgensen, Mikael Birkkjær og David Dencik udgør sammen med svenske Noomi Rapace den imponerende rolleliste.

”Daisy Diamond” er en kærlighedshistorie om Anna, der kun har én drøm – at blive skuespillerinde. Uden at fortælle det til sin stenrige familie rejser Anna til København for at forfølge sin hemmelige drøm. Men skæbnen vil Anna det anderledes, da hun bliver gravid og mor til en lille pige. Anna kæmper for at give sin datter en god start på livet, men kampen for at forene skuespillerdrømmen med trygge og kærlige rammer for sin familie mislykkes og kulminerer i en skæbnesvanger handling, som får uoverskuelige konsekvenser for Anna og hendes datter…

”Daisy Diamond” er støttet med 6 millioner fra Det Danske Filminstitut v/ filmkonsulent Nikolai Scherfig og produceres af XX-Film ApS i samarbejde med Tju-Bang Film A/S, Zentropa Entertainments ApS og Sonet Film AB.

Dansk biografpremiere forventes februar 2007.

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^