Cold War

Cold War 

Med dramaet ’Cold War’, har den polske filmskaber, Pawel Pawlikowski, skabt endnu et prisbelønnet mesterværk. Hans tidligere film 'Ida' vandt flere priser og blandt andet en Oscar. Hans nye film ’Cold War’, som også er en sort/hvid film, vandt prisen for bedste instruktion ved filmfestivalen i Cannes.

’Cold War’ er en intens kærlighedshistorie om to mennesker med meget forskellig baggrund og vidt forskellige temperamenter. De er helt forkerte for hinanden, men er alligevel via skæbnen dømt til at forblive sammen. En umulig kærlighedshistorie i en umulig tid, der udspiller sig under den kolde krig i 1950’ernes Polen, Berlin, Jugoslavien og Paris.

Titel: Cold War
Instruktør: Pawel Pawlikowski
Medvirkende: Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc og Agata Kulesza
Premiere: 13. december 2018
Copyright: Scanbox

Amazing Grace

I 1971 indspillede Areatha Franklin albummet 'Amazing Grace', en hyldest til den gospel-arv, der havde forandret amerikansk musik gennem 1960'erne. Det blev 'The Queen of Soul's bedst sælgende album nogensinde. Optagelserne blev filmet, men der skulle gå 35 år før filmen endelig blev fuldført og…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Mellem Linjerne

Den franske instruktør Olivier Assayas, der senest var aktuel med det filmen ’Personal Shopper’, er tilbage med komedien 'Doubles vies', eller på dansk 'Mellem linjerne' med Guillaume Canet og Juliette Binoche i hovedrollerne.

Læs mere

digitalis Oprettet af Redaktionen

Summer, af Kirill Serebrennikov

Leningrad, en sommer i begyndelsen af 80’erne. LP’er af Lou Reed og David Bowie smugles ind i landet i stor stil, undergrundens rockscene koger under Perestroika.

Mayk kæmper for at promovere rockmusikken i et kontrolleret Sovjet. En dag møder han den unge Viktor Tsoi, der har de musikalske evner…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Edie

Filmen 'Edie' er en herlig og livsbekræftende film om at stoppe op og nyde og udnytte den sparsomme tid som udgør det, vi kalder livet. Fantastiske billeder, stærke karakterer og en hjertevarm historie danner rammerne for en vandretur, som ikke bare er en del af filmen, men som rent faktisk gjorde…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Long Shot

Oplev Seth Rogen, Charlize Theron og Alexander Skarsgård i Jonathan Levines komedie 'Long shot'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^