Campari kunstfotokalender

Campari kunstfotokalender 2014

Campari kunstfotokalender 

I den nye udgave af den ikoniske kunstfotokalender fra Campari har Uma Thurman hovedrollen i en række dramatiske fotofortolkninger af klodens mangfoldighed.

I løbet af årets 12 måneder inviterer kalenderen på en inspirerende opdagelsesrejse, hvor Uma Thurman genfortolker nogle af de store kulturfestivaler, som hvert år afholdes rundt omkring i verden. I januar portrætteres fx Kinas største festival, Forårsfestivalen i Beijing. I april Hanami-festivalen i Japan, hvor livets skønhed og skrøbelighed hyldes under de blomstrende kirsebærtræer og i august gælder det ”Festival y Mundial de Tango” – verdensfestivalen for tango i Buenos Aires, Argentina, hvor hele byen slår gnister, når gaderne omdannes til et gigantisk kilometerlangt dansegulv.
De smukke fotos er taget af den internationale stjernefotograf Koto Bolofo. Bofolo er født i Sydafrika, opvokset i Storbritannien og bor i dag i Paris, hvor han bl.a. fotograferer til publikationer som Vogue, Vanity Fair og GQ og internationale kampagner for fx Louis Vuitton og Dior.
Uma Thurman har haft fremtrædende roller i en perlerække af verdenskendte film som fx Pulp Fiction og Kill Bill, og har modtaget indtil flere internationale priser og anerkendelser for sit arbejde. Og her i december vil hun endnu engang træde frem på det store lærred i en spektakulær rolle, når den danskproducerede Lars von Trier-film, Nymphomaniac, har dansk premiere den 25. december.

Historien om Camparis kunstfotokalender
Milanesiske Campari – Italiens rubinrøde signaturdrik – har siden grundlæggelsen for over 150 år siden været kendt for sin tætte tilknytning til moderne kunst. Efter de første 135 år med plakatkunst i fokus, introducerede Campari for 15 år siden den årlige kunstfotokalender som en hyldest til kunstnerisk talent, passion og forførelse. Lige siden har tidens mest toneangivende fotografer hvert år fortolket en række almenmenneskeligt vedkommende temaer gennem nogle af verdens smukkeste og mest talentfulde personligheder, heriblandt skuespillerne Salmay Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Penelope Cruz, Milla Jovovich og Benicio del Toro.
Kunstkalenderen udgives i et begrænset oplag på 9.999 eksemplarer og er et efterspurgt samlerobjekt verden over.




Det næste skridt

Anmeldelse*****Se den selv og nyd Rolf Lassgaards store, tunge, ordholdne, romantiske bamse af en politimand. Suk ! ! !

Læs mere

ødelæggende

Good night, and good luck

Anmeldelse*****Den er i s/h, næsten kun filmet i TV studiet og man kunne fristes til at sige, den ikke rør sig ud af flækken. På trods af dette sidder man helt ude på stolekanten og er nærmest åndeløs ...

Læs mere

sommervarme

I hendes sko

Anmeldelse*****Lille film uden speciel interesse. Stjernen er tildelt de gode biroller, der er i filmen ...

Læs mere

køl

A history of violence

Anmeldelse*****En rå og brutal og usamhængende film om en familie, hvis liv smadres totalt ...

Læs mere

Læg

Dommeren

- anmeldelse.*****Taxa-Mike er blevet voksen, ja undskyld, dette er vel Peter Gantzlers kendteste rolle, men nu er han avanceret..

Læs mere

vin

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^