Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Campari kunstfotokalender

I den nye udgave af den ikoniske kunstfotokalender fra Campari har Uma Thurman hovedrollen i en række dramatiske fotofortolkninger af klodens mangfoldighed.

I løbet af årets 12 måneder inviterer kalenderen på en inspirerende opdagelsesrejse, hvor Uma Thurman genfortolker nogle af de store kulturfestivaler, som hvert år afholdes rundt omkring i verden. I januar portrætteres fx Kinas største festival, Forårsfestivalen i Beijing. I april Hanami-festivalen i Japan, hvor livets skønhed og skrøbelighed hyldes under de blomstrende kirsebærtræer og i august gælder det ”Festival y Mundial de Tango” – verdensfestivalen for tango i Buenos Aires, Argentina, hvor hele byen slår gnister, når gaderne omdannes til et gigantisk kilometerlangt dansegulv.
De smukke fotos er taget af den internationale stjernefotograf Koto Bolofo. Bofolo er født i Sydafrika, opvokset i Storbritannien og bor i dag i Paris, hvor han bl.a. fotograferer til publikationer som Vogue, Vanity Fair og GQ og internationale kampagner for fx Louis Vuitton og Dior.
Uma Thurman har haft fremtrædende roller i en perlerække af verdenskendte film som fx Pulp Fiction og Kill Bill, og har modtaget indtil flere internationale priser og anerkendelser for sit arbejde. Og her i december vil hun endnu engang træde frem på det store lærred i en spektakulær rolle, når den danskproducerede Lars von Trier-film, Nymphomaniac, har dansk premiere den 25. december.

Historien om Camparis kunstfotokalender
Milanesiske Campari – Italiens rubinrøde signaturdrik – har siden grundlæggelsen for over 150 år siden været kendt for sin tætte tilknytning til moderne kunst. Efter de første 135 år med plakatkunst i fokus, introducerede Campari for 15 år siden den årlige kunstfotokalender som en hyldest til kunstnerisk talent, passion og forførelse. Lige siden har tidens mest toneangivende fotografer hvert år fortolket en række almenmenneskeligt vedkommende temaer gennem nogle af verdens smukkeste og mest talentfulde personligheder, heriblandt skuespillerne Salmay Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Penelope Cruz, Milla Jovovich og Benicio del Toro.
Kunstkalenderen udgives i et begrænset oplag på 9.999 eksemplarer og er et efterspurgt samlerobjekt verden over.
Stolthed og fordom

5 stjerner til Stolthed og Fordom. Oplev den fremragende Keira Knightley i Jane Austens klassiske fortælling.

Læs mere

Bag det stille ydre

- er en hårrejsende og nutidig psykologiske thriller, om et ungt par og deres datter, der flytter ind i et gammelt hus der hjemsøges af ånder ..

Læs mere

Walk the line

Anmeldese*****Nomineret til 5 Oscars ...

Læs mere

München

Anmeldese*****Endnu engang er Steven Spielberg dykket ned i en af historiens afgørende øjeblikke. Filmen skildrer angrebet på de israelske sportsmænd ved Olympiaden i München i 1972 ...

Læs mere

Narnia

Anmeldelse *****

En helt ovenud smuk eventyrfilm med umiskendelig britisk accent, der helt lever op både til instruktørens egne og vore fantasier om Narnia...

Læs mere

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Spisestuestol Form & Refine

Spisestuestol Form & Refine

Vitrineskab Harmony L House Doctor

Vitrineskab Harmony L House Doctor

Skulptur i træ og gylden aluminium

Skulptur i træ og gylden aluminium

Designplakat - Finn Juhl

Designplakat - Finn Juhl

^