Adam Sandler biografaktuel i seriøs rolle

Adam Sandler biografaktuel i seriøs rolle

Adam Sandler biografaktuel i seriøs rolle 

Adam Sandler er bedst kendt fra sine mange komedier.

Adam Sandler er bedst kendt fra sine mange komedier, eksempelvis Big Daddy, Little Nicky og The Wedding Singer. Det er derfor lidt af en overraskelse at han nu dukker op i instruktøren Paul Thomas Andersons nyeste film "Punch-Drunk Love", sammen med "Breaking The Waves" stjernen Emily Watson.

Paul Thomas Anderson, som har instrueret og skrevet manuskript, er bedst kendt for de anmelderroste film "Boogie Nights" fra 1997 og "Magnolia" fra 1999, begge film har været Oscar-nomineret for bedste manuskript. Den nye "Punch-Drunk Love" modtog De Gyldne Palmer ved Cannes Filmfestival for bedste instruktør. Adam Sandler blev nomineret til en Golden Globe for bedste mandlige hovedrolle.



Historien...

Barry Egan (Adam Sandler) er en mand med store psykiske problemer. Udover at have yderst svært ved at fungere rent socialt og have angst for åbne pladser, rammes Barry fra tid til anden også af voldsomme følelsesmæssige anfald, der kan resultere i eksplosionsagtige raseriudbrud eller få tårerne til at løbe i stride strømme. Problemer, der ikke er så heldige at have, eftersom Barry arbejder som ekspedient på et varelager.

Desuden har Barry syv søskende, der hele livet har plaget ham, så han heller aldrig har haft mulighed for at få en kæreste. Men en dag øjner Barry en vej væk fra elendigheden. Reklamekuponer! Firmaet Healthy Choice, der fremstiller budding, har startet en salgskampagne, hvor man – hvis man køber en budding - kan optjene flyvepoint. Barry regner lynhurtigt ud, at hvis han køber for 3000 dollars budding, vil han have optjent nok bonuspoint til at rejse hen lige, hvor han vil. Et projekt, som han straks kaster sig over.

Lykken tilsmiler endnu en gang Barry, da han tilfældigt møder den generte Lena Leonard. Hun er veninde med hans ene søster, og efter en middag har Barry langt om længe fundet kærligheden... Men en hændelse i fortiden truer snart med at indhente ham.

Han har en enkelt gang haft kontakt med et telefonsex-firma i Utah, og firmaets ejer gør nu flittigt brug af Barrys kreditkort-nummer til at lænse hans konto for penge. Barry nægter at betale de skyhøje regninger - og snart banker sexfirmaets muskelsvulmende pengeopkrævere på døren. Heldigvis skal Lena på forretningsrejse til Hawaii, så Barry ser sit snit til at indløse sine bonuspoint og tage med - desværre med de skumle personer fra telefonsex-firmaet lige i hælene...

"Punch-Drunk Love" har premiere fredag den 7 marts i Grand og Dagmar i København, Kinopalæet i Lyngby, Cafe Biografen i Odense, Palads i Århus og Bio Silkeborg.

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^