Absolutely Fabulous: The Movie

Absolutely Fabulous: The Movie 

Helvede vil ingen ende tage, når man bliver anklaget for at at have forårsaget en populær, smuk og folkekær models død. Det må Edina og Patsy se i øjnene, da Edina ved et uheld kommer til at skubbe supermodellen Kate Moss i Londons beskidte Themsen. Faktisk bliver stemningen på de hjemlige Britiske øer så harsk, at de to må flygte til Europas glimmerparadis, Cannes i Frankrig.

Med 'Absolutely Fabulous: The Movie' præsenterer Fox Searchlight Pictures i samarbejde med BBC en ny og super underholdende komedie baseret på den populære britiske kultserie 'Absolutely Fabulous'. Jennifer Saunders har skrevet filmmanuskriptet og spiller hovedrollen som den selvudråbte mode- og PR-guru, Edina Monsoon, og Joanna Lumley, spiller Edinas ubehøvlede, piv-skæve veninde, Patsy Stone.

De to damer er blevet noget ældre, men opfører sig stadig som et par adfærdsvanskelige teenagepiger. På vej mod de 60 år, er de to forkælede veninder stadig rørende enige om, at hverdagen ikke kan hænge sammen uden shopping og champagne - og nu også en smule botox.

Det er endelig lykkedes for Saffy, Edinas tålmodige datter, som nu selv har en datter, at flytte hjemmefra. Men inden længe må hun modvilligt se sig involveret i sin mors affærer, da Edina og Patsy har lokket hendes datter med til Cannes.

Filmen byder også på gensyn med blandt andet den ubrugelige assistent Bubble, Miss M, eksmanden Marshall, og hans kone Bo samt masser af kendte ansigter fra den oprindelige TV serie. Derudover gæster filmen mere end 60 kendisser blandt andet supermodel Kate Moss, skuespiller og komiker Dawn French, modedesigner Stella McCartney, ’Mad Men ’-skuespiller Jon Hamm, den britiske skuespiller Dame Joan Collins, modedesigner Jean Paul Gaultier, Elly Jackson fra britiske synthpop duo La Roux, Baby Spice Emma Bunton, komiker Rebel Wilson og Dame Edna.

Titel: Absolutely Fabulous: The Movie
Instruktør: Mandie Fletcher
Udkommer på BD & DVD: Januar 2017
Copyright: Twentieth Century Fox Home Entertainment

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^