Brændekurv i sort læder fra Ørskov
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
MIIEGO AL3+ FREEDOM
Stor LED pære
A Hidden Life
Redaktionen

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Nazisterne anklager ham for forræderi, og han trues med henrettelse. Kun troen på og kærligheden til sin kone og børn, holder hans håb for en lysere fremtid i live.

Titel: A Hidden Life
Spilletid:  2 timer 53 minutter
Instruktør: Terrence Malick
Medvirkende: August Diehl, Valerie Pachner, Michael Nyqvist, Matthias Schoenaerts mf.
Premiere: 16. februar 2020
Copyright: SF Studios

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Amazing Grace

I 1971 indspillede Areatha Franklin albummet 'Amazing Grace', en hyldest til den gospel-arv, der havde forandret amerikansk musik gennem 1960'erne. Det blev 'The Queen of Soul's bedst sælgende album nogensinde. Optagelserne blev filmet, men der skulle gå 35 år før filmen endelig blev fuldført og...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Mellem Linjerne

Den franske instruktør Olivier Assayas, der senest var aktuel med det filmen ’Personal Shopper’, er tilbage med komedien 'Doubles vies', eller på dansk 'Mellem linjerne' med Guillaume Canet og Juliette Binoche i hovedrollerne.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Summer, af Kirill Serebrennikov

Leningrad, en sommer i begyndelsen af 80’erne. LP’er af Lou Reed og David Bowie smugles ind i landet i stor stil, undergrundens rockscene koger under Perestroika.

Mayk kæmper for at promovere rockmusikken i et kontrolleret Sovjet. En dag møder han den unge Viktor Tsoi, der har de musikalske evner...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Edie

Filmen 'Edie' er en herlig og livsbekræftende film om at stoppe op og nyde og udnytte den sparsomme tid som udgør det, vi kalder livet. Fantastiske billeder, stærke karakterer og en hjertevarm historie danner rammerne for en vandretur, som ikke bare er en del af filmen, men som rent faktisk gjorde...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Charlotte Perriand varmelampe

Charlotte Perriand varmelampe

Studio Feder pyjamas

Studio Feder pyjamas

Stor LED pære

Stor LED pære

Ogawa Kazumasa poster

Ogawa Kazumasa poster

^