Zinkbaljer
Quilttæppe
Strandtaske Rice
Tank top i bambus materiale
A Hidden Life
Redaktionen

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Nazisterne anklager ham for forræderi, og han trues med henrettelse. Kun troen på og kærligheden til sin kone og børn, holder hans håb for en lysere fremtid i live.

Titel: A Hidden Life
Spilletid:  2 timer 53 minutter
Instruktør: Terrence Malick
Medvirkende: August Diehl, Valerie Pachner, Michael Nyqvist, Matthias Schoenaerts mf.
Premiere: 16. februar 2020
Copyright: SF Studios

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Amazing Grace

I 1971 indspillede Areatha Franklin albummet 'Amazing Grace', en hyldest til den gospel-arv, der havde forandret amerikansk musik gennem 1960'erne. Det blev 'The Queen of Soul's bedst sælgende album nogensinde. Optagelserne blev filmet, men der skulle gå 35 år før filmen endelig blev fuldført og...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sommerstel med David Austins roser

Sommerstel med David Austins roser

Bålfad

Bålfad

Et feminint touch i indretningen

Et feminint touch i indretningen

Vandkande 2-liters

Vandkande 2-liters

^