Bloomingville
Danmarks Dufte: Time for Hygge
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Montana
Meditation mod stress

Kan meditation hjælpe mod stress?

Jeg har i de seneste dage haft det svært med mig selv jeg. Jeg føler mig nervøs, jeg har hjertebanken og let til gråd. Jeg har i en periode haft lidt for meget at se til på mit arbejde. Jeg er pædagog i en vuggestue og har snakket lidt med min leder og håber det måske vil blive bedre.
Jeg tænker om meditation måske kan give mig lidt indre ro.

De kærligste hilsner Margit

____________________________________________

Mit svar er ja. Jeg tror helt bestemt, at meditationsøvelser vil kunne hjælpe dig til at opnå mere indre ro. Hvordan og hvorfor øvelserne kan hjælpe dig, vil jeg vende tilbage til sidst i mit svar til dig.

Jeg hæfter mig ved, at du i de seneste dage har haft det svært med dig selv. Dine symptomer har været nervøsitet, hjertebanken. og du har haft let til gråd. Allerførst må du lige tænke over hvorvidt, der er sket noget særligt i dit liv i den seneste tid, som kan være anledning til symptomerne. Er der begivenheder der kan være årsag til, at du ikke har følt dig godt tilpas? Det kan måske også være hændelser der ligger længere tilbage, som dukker op nu, måske fordi du er mere sårbar i øjeblikket, fordi du har haft for meget at se til på dit arbejde. Det kan være, at du i dit arbejds- og privatliv samlet set, har for store arbejdsbelastninger. Det kan også være arbejdsmæssige eller personlige problemer, der skal gøres noget ved.

Dine symptomer kunne også tyde på, at du er ved at udvikle stress af mere alvorlig karakter. Derfor er det meget vigtigt, at du hurtigt får afklaret årsagerne til dine symptomer. Når du har fundet frem til baggrunden for dine symptomer, vil du kunne foretage de handlinger, der er nødvendige for at forebygge, at du går ned med stress.

Lige nu kan det være en god ide at prioritere dine aktiviteter, og finde ud af, om der er noget der kan vente til du har fået overskud igen. Det er fint, at du har talt med din leder, men du skriver ikke om I er nået frem til en aftale, der kan lette dig i dit arbejde eller andet, der kan forebygge, at din situation forværres ...

Du skal passe ekstra godt på dig selv i den kommende tid. Såfremt der ikke sker en snarlig bedring i din tilstand, må du søge hjælp hos din læge eller en psykolog. Hvis du først for alvor rammes af stress, kan det blive en meget ubehagelig og langvarig proces at komme igennem, inden du igen er tilbage på dit normale funktionsniveau.

Jeg sender dig de bedste ønsker med på vejen.

Spiritualitet
Kroppens egen smertelindring

Man kan have held til selv at lindre en let hovedpine, ved at aktivere kroppens egen smertelindring, endorfiner. Endorfiner udløses normalt i forbindelse med hård træning, løb, latter og sex, men også akupunktur og zoneterapi kan aktivere stoffet.

Read more
Spiritualitet
Månedshoroskoper november 2020

Har du endnu ikke tjekket dit månedshoroskopet? Klik ind og læs denne måneds horoskoper, udarbejdet af den kendte astrolog og forfatter, Adrian Ross Duncan fra AstroWOW, og få en fornemmelse af, hvad måneden vil byde på af muligheder, udfordringer og oplevelser.

Read more
Spiritualitet
Tænk dig glad

Dine tanker påvirker dig mere, end du tror. Negative tanker, vrede, sorg og bekymringer dræner dig for energi og overskud. Der er sjældent nogen egentlig fornuft bag negative tanker, og de gør det svært at være tilstede i nuet. Derfor gælder om at bremse dem inden de får overtaget, for jo mere du...

Read more
Vinter
Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Aalborg

I februar venter en hel weekend med dejlige og inspirerende oplevelser, når Krop-Sind-Ånd Helsemessen i Aalborg præsenterer et nordjysk mekka indenfor alternativ behandling.

Fra fredag den 28. februar til søndag den 1. marts 2020, samler den store helsemesse i Aalborg Kongres & Kultur Center, 85...

Read more
Vinter
Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Brøndby Hallen

I weekenden fra fredag den 31. januar til søndag den 2. februar, åbner Krop-Sind-Ånd Helsemessen dørene til et oplevelsesmekka for alle, der er nysgerrige og vil vide mere om alternativ medicin, naturterapeutiske behandlingsmetoder og personlig og spirituel udvikling.

Igen i år danner Brøndby...

Read more
Efterår
Mystik Messe 2019

Interesserer du dig for mystik og uforklarlige fænomener, så kan du på messen 'Mystikkens Univers', i weekenden fredag den 1. til søndag den 3. november, møde dedikerede udstillere og foredragsholdere, der vil give dig indblik i en verden, der med sikkerhed vil give dig stof til eftertanke.

Read more
Spiritualitet
Lille meditation - Stor virkning

Er din dag fyldt med tanker om alt det, du skal nå? Oplever du at miste koncentrationen og have svært ved at være tilstede? Prøv at bruge et øjeblik på at koble af ved hjælp af meditation. Du behøver blot at afsætte et par minutter. Selv en kort, intens meditation vil give dig en følelse af øget ro...

Read more
Spiritualitet
Aromaterapi

De fleste af os oplever fra tid til anden, at selv en flygtig duft kan vække stærke minder. Mens nogle dufte - helt ubevidst - synes at vække en indre uro, så kan andre dufte virke beroligende, stimulerende og opkvikkende.

Read more
Vinter
Krop-Sind-Ånd Helsemesse Århus 2020

’Krop-Sind-Ånd Helsemesse’ i Ceres Park Århus, er den store tilbagevendende holistiske helsemesse, som i år samler 120 udstillere, eksperter og foredragsholdere indenfor alternativ behandling, holistisk livsstil, personlig udvikling og spiritualitet.

På messen kan man blandt andet høre om...

Read more
Vinter
Krop Sind Ånd Helsemesser 2020

Er du nysgerrig og vil vide mere om alternative behandlingsformer, høre mere om spirituelle praksisser og teorier, og blive klogere på naturmedicin, kosttilskud og et holistisk livssyn, så er vinterens Krop-Sind-Ånd messer de helt rigtige steder at besøge. Messerne, som i år afvikles i Brøndby...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
^