best college application essay visits college interviews combo pack help on dissertation banking
Enamel Copenhagen
Michael Kors ur - Darci Gold
Trine Tuxen ring
Auro terrasseolie<BR> - miljøvenligt og slidstærkt

Til forskel fra de kulturer, hvor gamle ritualer er en integreret del af den moderne livsstil, så kniber det noget med traditioner og ritualer herhjemme. Men så kan man jo låne lidt, og skabe sine egne ritualer...

Rituals: The Ritual of Sakura

 

Ritualer er i mange kulturer verden over en væsentlig og vigtig del af tilværelsen; Stille stunder, hvor man gennem små ritualer og ceremonier, finder indre ro og balance. Måske kan ’den slags’ synes spild af tid i vores egen stressede hverdag, for hvordan i alverden skulle man kunne finde plads til dét i kalenderen?

Men hvad nu hvis netop sådanne små pauser, kan bidrage til følelsen af indre ro og balance? Hvad nu hvis pauser viser sig at øge koncentrationen, følelse af overskud og din evne til at præstere, være opmærksom og til stede?

Herhjemme synes flere mennesker at opleve fordelene ved at tage sig tid til en stille stund med plads til fordybelse og egne små ritualer. For nogle kan det endda være dét, der får hverdagen til at hænge sammen og giver overskud til at takle udfordringer.

Skønhedsritual inspireret af Fjernøstens gamle traditioner

Til forskel fra de kulturer, hvor gamle ritualer er en integreret del af den moderne livsstil, så kniber det noget med traditioner og ritualer herhjemme. Men så kan man jo låne lidt, og skabe sine egne ritualer.
Og savner man inspiration, så står vi heldigvis i en smeltedigel af et samfund, hvor mange kulturer er repræsenteret. Rigtig mange virksomheder har desuden været med til, og haft stor succes med, at fremme verdens kulturer gennem udvikling og salg af livsstilsprodukter.

Det gælder blandt andet det populære, hollandske beautybrand, Rituals, der især har ladet sig inspirere af Fjernøstens gamle traditioner. Ifølge grundlæggeren, Raymond Cloosterman, så bygger deres store succes først og fremmest på, at der er lagt et stort arbejde i nøje at studere alle aspekter af de gamle ritualer. Det gælder både de små ceremonier, produkter, ingredienser og dufte. På baggrund af deres studier, er produkterne udviklet i kombination med moderne teknologier og design.

The Ritual of Sakura

Rituals har gennem årene præsenteret flere lækre kollektioner, blandt andet bestseller kollektionen ’The Ritual of Sakura’ med en fortryllende duft af kirsebærblomst fra det japanske kirsebærtræ, Sakura-træet, og blødgørende, fugtende rismælk.

Kollektionen rummer alle produkter til et traditionelt japansk skønhedsritual; duftende hudpleje i fineste kvalitet i form af håndsæbe, shampoo og conditioner, hånd- og kropscremer, kropsolier, body scrub, duftlys og -pinde, antiperspirant, håndsprit, hair & body mist, te, vaskemiddel, duftposer til klædeskabet og gaveæsker.

Til kollektionen er der endvidere tilføjet en ny duftspray til boligen 'The Ritual of Sakura Parfum d'Interieur', kropsolien 'The Ritual of Sakura Dry Body Oil' og den livlige nye duft 'Eau de Parfum, Rêve de Hanam', der kombinerer en cremet og blomstret duft med toner af litchi, pære og bergamot, en fin afrunding af et sammenspil mellem rav og træ samt en snert af vanilje og elegant patchouli.

Her deler vi Rituals opskrift på et smukt, plejende og afstressende skønhedsritual:

The Ritual of Sakura – Duftlys

Lad lyset brænde i mindst 3-4 timer for første gang for at smelte det øverste lag for en jævn forbrænding.

Meditationstip: Fokuser på den flimrende flamme, og lad dette enkelt billede optage dit sind. Forestil dig, at du indånder og udånder stearinlyset.

Pris: 165

 

 


The Ritual of Sakura – Foaming Shower Gel

Giv din hud gaven at få en ny begyndelse med den skummende kropsgel fra The Ritual of Sakura. Den har den fornyende duft af kirsebærblomst og økologisk rismælk og den unikke egenskab, at gelen omdanner sig til silkeblødt, rensende skum. Gør hver dag til en ny begyndelse ved at kombinere den med en lækker bodycreme fra samme kollektion.
Pris: 70


The Ritual of Sakura – Body Scrub

Body scrub på basis af en luksuriøs kombination af sukker og vidunderlige blødgørende olier for blidt og intenst at fjerne døde hudceller. Specielt udviklet til at nære og revitalisere selv den allertørreste ud. Beriget med nærende Rismælk og blomsterduft af Kirsebærblomst. Brugge en eller to gange om ugen for blød, sund hud med fin glød.
Pris: 120


The Ritual of Sakura – Body Cream

Vores mest populære bodycreme fra The Ritual of Sakura er lige, hvad du skal bruge til at blomstre. Denne fede creme giver intens næring, gør huden hurtig, og benytter en særlig teknologi, som gør den fløjlsblød og nem at udføre. Blandingen indeholder også antioxidanter, E-vitamin og asiatisk centella, så du får den blødeste hud, med en fornyende duft af kirsebærblomst og rismælk.
Pris: 150


The Ritual of Sakura – Hair&Body Mist

Udstrål friskhed fra top til tå med denne mist til hår og krop fra The Ritual of Sakura. Den er beriget med fornyende kirsebærblomst og rismælk, og blandingen er alkoholfri, så den er ideel til følsom hud og kan bruges på tekstileren. Gør hver dag til en ny begyndelse ved at bruge produkter fra samme serie, så de supplerer hinanden.
Pris 145


 

The Ritual of Sakura – Håndsæbe

Omdan hverdagens rutiner til meningsfyldte ritualer med denne håndsæbe fra The Ritual of Sakura. Den sæbefri blanding, beriget med rismælk og kirsebærblomst, hydrerer og beskytter dine hænder. Brug den sammen med en håndbalm fra samme kollektion og stil delene på en af vores luksusbakker for at gøre det hele stilfuldt. Fås også i vores chikke og miljøvenlige refill.

Pris: 80

Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde...

Read more
Skønhed & Pleje
Kan en øjenserum mindske mørke rander, rynker og poser under øjnene?

Noget af det allerførste andre lægger mærke til ved et andet menneske, er øjnene. På et splitsekund tolkes mørke rander, markante rynker og poser under øjnene, som træthed. Træthed kan naturligvis være årsagen, men også aldring spiller ind - især efter de 50.

Nogle mennesker føler sig meget...

Read more
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser. Men naturlige...

Read more
Skønhed & Pleje
Træt af appelsinhud & persienne-lår?

Findes der overhoved nogen kur mod bulet appelsinhud og slappe persienne-lår?

Read more
Skønhed & Pleje
Botox - udjævn rynken med toksin

Fra botox i 2002 blev godkendt til anvendelse i kosmetisk øjemed, er det i dag en af de mest anvendte kosmetiske behandlinger af af rynker. Botoxbehandlinger er tilsyneladende effektive, men hvad er det egentligt for et stof man behandles med?

Read more
Skønhed & Pleje
Sådan lindres hævede øjne

De fleste oplever fra tid til anden at vågne op med hævede øjne, også kaldt ’puffy eyes’. Hævelserne kan være symptom på en mild allergireaktion, men kan også skyldes indtag af fx alkohol og saltholdige fødevarer eller mangel på søvn. Ved at ændre lidt på livsstilen kan hævede øjne ofte forebygges,...

Read more
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv duftende læbepleje

Det er super nemt og enkelt selv at fremstille læbepomade. Med ganske få ingredienser, som alle fås i helsekostforretninger, kan du fremstille læbepleje med lige den duft, du holder allermest af. Grundingredienserne er lanolin, koldpresset sheasmør, bivoks og vegetabilsk olie.

Read more
Skønhed & Pleje
Nye parfumer og unikke duftoplevelser 2022

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser.

Tjek seneste lanceringer af dufte fra parfumehuse som blandt andet Givenchy, Valentino, Calvin Klein, Gucci, Jean Paul Gaultier og Shisedio. Kig efter parfumer med de duftnoter, du sætter allermest pris på, og få en...

Read more
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære...

Read more
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume?

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Find det brystimplantat<BR> der passer til dig

Find det brystimplantat
der passer til dig

Ansigtscreme med SPF<BR> er gaven til huden

Ansigtscreme med SPF
er gaven til huden

Toilettaske fra Derrière la Porte

Toilettaske fra Derrière la Porte

Permanent hårfjerning med IPL

Permanent hårfjerning med IPL

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Read more
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Read more
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Read more
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Read more
Shopping
^