spl homework help single assignment essays for nursing school
KANT køkkenrulleholder i egetræ
Justerbare hylder fra Yamazaki
Laforma 3-personers havesofa i massiv teak
Øreringe Mette Scherning
Idéer fra Rituals til din Valentinsdag
Redaktionen

Valentine kan være en rigtig fin anledning til at forkæle og være ekstra opmærksom på dem, vi holder allermest af. Men i en travl hverdag med job og børn, hvor de fleste af døgnet vågne timer går med at imødekomme og tilfredsstille alle andres behov, burde man måske overveje at bruge lidt af sin Valentinsdag til at forkæle sig selv.

Med inspiration fra alverdens kulturer udvikler Rituals duftende, plejende serier, som skal inspirere til at vi indimellem husker os selv, tager os tid til vores egne ritualer, pleje, afslapning og restitution. For ofte kan blot en lille fredelig stund i eget selskab, et varmt bad, lidt tiltrængt pleje, stemningsfuld musik og levende lys have en overraskende stor effekt og positiv indflydelse på følelsen af ro og balance.

 • Fortune Balms - Pink
  The Fortune Balm Pink fra Rituals er en nærende og fugtgivende læbepomade farvet med en fin shimmering pink. Den indeholderolivenolie, jojobaolie, vindruekerneolie, kokosolie, sheasmør og aloe vera, en stribe nøje udvalgte ingredienser som alle er kendt for deres plejende og fugtgivende egenskaber.
  Vejl. udsalgspris 86 kroner
 • Fortune Balms - Sugar Polish
  The Fortune Balm - Sugar Polish fra Rituals indeholder fine sukkerkrystaller og sheasmør. Sukkerkrystallerne fjerner nænsomt tør hud på læberne, mens sheasmør sørger for at tilføre læberne fugt.
  Vejl. udsalgspris 85 kroner
 • The Rituals of Sakura Foaming Shower Gel
  Når man anvender The Rituals of Sakura Foaming Shower i badet, omdannes gelen til silkeblødt, rensende skum. Den fine skum har en skøn duft af kirsebærblomst og gør baderitualet til en særlig behagelig oplevelse.
  Vejl. udsalgspris 75 kroner
 • The Rituals of Sakura Hand Balm
  The Rituals of Sakura Hand Balm er udviklet til at tilføre huden på hænderne øjeblikkelig fugt og øget smidighed. Produktet har en mild og fin duft af kirsebærblomst, og lægger sig som et tyndt lag over hænder og neglebånd.
  Vejl. udsalgspris 85 kroner
 • The Ritual of Namasté Glow Mask
  Ansigtsmasken indeholder nøje udvalgte ingredienser, der medvirker til at øge omsætningen af hudceller og booste hudens glød. Indholdet af AHA eksfolierer let og giver huden en naturlig og strålende glød. The Ritual of Namasté Glow Mask er beriget med lotus og safranblomst.
  Vejl. udsalgspris 265 kroner  

© KvindeGuiden 2020

Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af...

Read more
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære...

Read more
Skønhed & Pleje
Aloe vera - alsidig og effektiv

Aloe vera er kendt og yndet verden over for sine særlige egenskaber. Bladenes saftige gel har så mange alsidige anvendelsesmuligheder, at man med rette kan kalde aloe vera planten for en vidunderplante. For sin medicinske og helbredende virkning, er planten historisk set anvendt siden faraoernes tid...

Read more
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Read more
Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde...

Read more
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser. Men naturlige...

Read more
Skønhed & Pleje
Genbrug kaffegrums som blødgørende ansigts- og bodyscrub

Ansigts- og bodyscrubs af kaffegrums er en absolut klassiker, der effektivt både renser og fugter og efterlader huden silkeblød. Nogle synes tilmed, at ansigtsmasker med kaffe virker opstrammende, beroligende på irriteret hud og har en lindrende effekt på f.eks. hævede, mørke øjenomgivelser.

Read more
Skønhed & Pleje
Kan en øjenserum mindske mørke rander, rynker og poser under øjnene?

Noget af det allerførste andre lægger mærke til ved et andet menneske, er øjnene. På et splitsekund tolkes mørke rander, markante rynker og poser under øjnene, som træthed. Træthed kan naturligvis være årsagen, men også aldring spiller ind - især efter de 50.

Nogle mennesker føler sig meget...

Read more
Skønhed & Pleje
Træt af appelsinhud & persienne-lår?

Findes der overhoved nogen kur mod bulet appelsinhud og slappe persienne-lår?

Read more
Skønhed & Pleje
Botox - udjævn rynken med toksin

Fra botox i 2002 blev godkendt til anvendelse i kosmetisk øjemed, er det i dag en af de mest anvendte kosmetiske behandlinger af af rynker. Botoxbehandlinger er tilsyneladende effektive, men hvad er det egentligt for et stof man behandles med?

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Permanent hårfjerning med IPL

Permanent hårfjerning med IPL

Hold din hud ung – 3 gode råd

Hold din hud ung – 3 gode råd

Pas godt på din hud gennem hele livet

Pas godt på din hud gennem hele livet

Find din form for skønhed<BR> – både indeni og udenpå

Find din form for skønhed
– både indeni og udenpå

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Read more
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Read more
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Read more
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Read more
Shopping
Loppemarkeder 2023
^