Sengetæppe fra Ferm Living
Skrivebord i nordisk design
Danske designklassikere
Plakat PH Poul Henningsen
Friske dufte sommeren 2011

Er du på jagt efter en duft, som du kan bære på arbejde er der rigtig mange dejlige nyheder såvel som klassikere at vælge imellem. Her har du 13 særligt udvalgte ...

af Nanna Romar, KvindeGuiden.dk

Er du på jagt efter en duft, som du kan bære på arbejde, er der rigtig mange dejlige nyheder, såvel som klassikere, at vælge imellem. Her har du 13 særligt udvalgte ...

1.
Kenzo - Flower by Kenzo


En skøn og ren duft af roser og violer kombineret med vanilje og moskus. En unik og klassisk duft.


2.
Clean - Cotton T-shirt


Er du også vild med duften af nyvasket tøj? Så skal du prøve Cotton T-shirt. Topnoter af bergamont, blandet med luftige bomuldsblomster. We love it!


3.
Davidoff - Cool Water


Afslappet, super feminin og frisk duft. En duft med kølige havnoter, blide blomsternoter og feminine frugtnoter.


4.
Prada - Milano Infusion D'iris


En moderne, feminin og harmonisk duft af sommer, uden af være for blomsteragtig. Milano Infusion D'iris har fine, dybe noter af galbanum, iris og røgelse.


5.
Hugo Boss - Woman


Er som skabt til den moderne og aktive kvinde. En blød, frisk og elegant duft, med varme og lækre noter af mango, hvid ceder og fresia.


6.
Calvin Klein - CKIN2U


En skøn, moderne og ungdommelig duft. Spontan og frisk med noter af grapefrugt, solbærblade og sødmefuld vanilje.


7.
Narciso Rodriguez - Essence


Den nye duft fra Narciso Rodriquez er en ren, let pudret og fløjlsblød sommerduft af iris, krydret med lette noter af moskus.

8.
Versace - Bright Crystal


En klassiker, der blev lanceret i 2006. En blød, frisk og glamourøs duft, der indeholder noter af moskus samt granatæble.


9.
Prada - Amber


En klassisk og frisk duft. Raffineret og krydret, med skønne feminine noter af mimose, pomerans, mandarin og rose.


10.
Thierry Mugler – Womanity


En spændende unik og let krydret duft, som både rummer det sødmefulde og det friske. Bemærk at flakonen, som faktisk er genopfyldelig, er udført i en drøm af et design som bedst kan beskrives som gotisk artdeco.


11.
Clean - Provence


Imponerende ren! En super skøn og fuldstændig duft af sæbe, med noter af bomuldsblomster og musk.


12.
Korres - White tea


En frisk og let duft af sommer med noter af bergamot, og en flig af musk. Giver associationer til til lange, varme aftener ved Middelhavet. Redaktionens absolutte favorit!


13.
Davidoff - Cool Water Summer Dive


Cool Water Summer Dive er sommeren 2011's limited edition fra Davidoff. En frisk frugtduft med noter af melon og annanas.
Tip!

Når du er ude og shoppe ny duft og skal dufte og forholde dig til flere forskellige dufte for at finde frem til den rette, kan det være en god ide, at ”neutralisere” din lugtesans for hver ny duft, ved at dufte til lidt friskmalet kaffe.

Husk at mange mænd er særdeles sensitive overfor dufte. Er du i tvivl om hvorvidt din nye parfume vil falde i din partners smag, så bed om en duftprøve.

Skønhed & Pleje
Nye parfumer og unikke duftoplevelser 2022

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser.

Tjek seneste lanceringer af dufte fra parfumehuse som blandt andet Givenchy, Valentino, Calvin Klein, Gucci, Jean Paul Gaultier og Shisedio. Kig efter parfumer med de duftnoter, du sætter allermest pris på, og få en...

Read more
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære...

Read more
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume?

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Read more
Skønhed & Pleje
Parfumestoffer i kosmetiske produkter

Parfumestoffer i fx cremer, lotion og andre personlige plejeprodukter skal, ifølge Forbrugerrådet, som udgangspunkt deklareres som ’parfum’, ’aroma’ eller ’fragrance' i ingredienslisten. Men det kan producenterne undlade, hvis parfumestofferne fx er tilsat som konservering eller har andre...

Read more
Skønhed & Pleje
Blomstrer pigmentpletterne?

Med forårssolen følger pigmenttesten: Har du beskyttet din hud tilstrækkeligt med solfaktor, eller er pigmentpletterne sprunget ud i fuldt flor? Hvis ja, hvad gør man så for at mindske skaderne?

Read more
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,...

Read more
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Read more
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Read more
Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede...

Read more
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sådan får du sunde og smukke krøller

Sådan får du sunde og smukke krøller

Find din form for skønhed<BR> – både indeni og udenpå

Find din form for skønhed
– både indeni og udenpå

Valg af den rette eyeliner:<br> Der findes kun én måde

Valg af den rette eyeliner:
Der findes kun én måde

Burberry - London For Her

Burberry - London For Her

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Read more
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Read more
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Read more
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Read more
ANNONCER
^