Ibu Jewels
'Flora' øreringe - Studio Loma
Vævede perlearmbånd
Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Kategori: Diætist
Kost quiz´sen

Kan du score 13 rigtige?

(De rigtige svar finder du nederst)1) Hvad indeholder mest fedt? a) Olivenolie b) Vindruekerneolie c) Olierne har samme fedtindhold 2) Hvor mange sukkerknalder er der i en ½ l sodavand? a) 12 b) 20 c) 353) Hvor mange voksne danskere er overvægtige? a) 20% b) 30% c) 40%4) Kaloriemængden i 4 æsker sukkerfri Gajol/Delfol svarer til: a) 30 g vingummi (1 lille rulle fra Haribo) b) 100 g vingummi (1 pose til 10 kr) c) 250 g vingummi (stor familie pose)5) Hvor meget mælk og mælkeprodukt skal man have om dagen? a) 1/3 l b) ½ l c) 1/1 l6) Hvor meget magert kød kan du spise sammenlignet med kalorierne i 1 glas juice? a) 50 g b) 100 g c) 150 g7) Hvor meget fedt er der i en fuldfed 45 + ost? a) 27% b) 33% c) 45%8) Hvor mange børnefamilier laver mad sammen? a) 5% b) 15% c) 25%9) Hvor meget vand indeholder kroppen? a) min. 40% b) min. 50% c) min. 90%10) Hvor stammer kartoflen oprindeligt fra? a) Indien b) Sydafrika c) Sydamerika11) Hvad er Fromage Frais? a) kvarg b) ost c) yoghurt12) Hvad svarer 1 kcal (kilokalorie)til?: a) 4,184 kJ (kilojoule) b) 41,84 kJ c) 4184 kJ13) Hvad betyder betegnelsen ”Light”? a) Fedt/sukker indholdet er max.5 % b) 30-50% mindre sukker, fedt eller energi c) Indeholder igen fedt eller sukker

De rigtige svar er:

1:c, 2:b, 3:c, 4:a, 5:b,6:c, 7:a,

8:a, 9:b, 10:c, 11:a, 12:a, 13:b

Humør, energi, sjæl og psyke
Er du nysgerrig?

Er tilværelsen blevet lidt grå og kedelig, så prøv at skrue op for din nysgerrighed. Et mere nysgerrigt syn på tilværelsen kan ofte bane vejen for nye oplevelser, styrke sociale relationer og give dig større indsigt i og forståelse af verden omkring dig.

Read more
Humør, energi, sjæl og psyke
Maren Uthaug 'Striber på højkant'

Maren Uthaugs striber er kendt og elsket fra Politikens bagside. I serien 'Striber på højkant' er samlet hendes mest følsomme og filosofiske, sorteste og sjoveste striber i fire vildt underholdende udgivelser: 'Parforhold', 'Børn', 'Livet' og 'Kærlighed.

Read more
Humør, energi, sjæl og psyke
Positiv psykologi: Bliv livsglad med vilje

Titlen på Mikael Kambers nye bog om positiv psykolog er ’Sur for en sikkerhedsskyld’, men den kunne også være ’Livsglad med vilje’, for det er en bog, der handler om, hvordan man med viljens kraft kan tage styringen over sin indre mellemfornøjede grundstemning og øge følelsen af tilfredshed og...

Read more
Sommer
8 tips til hvordan du kommer nænsomt i gang efter ferien

Velkommen tilbage fra ferie. Vi håber, at du har nydt det og fået slappet af. Nu gælder det om at få en god start på hverdagen og ikke brænde al energi, det gode feriehumør og nyvundne overskud af på én gang. Her får du en 8 gode tips, som er gode at have med, når du vender tilbage til jobbet.

Read more
Sundhed
Bliv bedre til at sige nej

Det er dejligt at være kendt som et imødekommende og hjælpsomt menneske, men det tærer på kræfterne, når omgivelserne har vænnet sig til og forventer, at man altid stiller tjenstvilligt op og altid står klar med støtte, opmuntring og hjælp, når der er brug for det.

Read more
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Read more
Spiritualitet
Tænk dig glad

Dine tanker påvirker dig mere, end du tror. Negative tanker, vrede, sorg og bekymringer dræner dig for energi og overskud. Der er sjældent nogen egentlig fornuft bag negative tanker, og de gør det svært at være tilstede i nuet. Derfor gælder om at bremse dem inden de får overtaget, for jo mere du...

Read more
Humør, energi, sjæl og psyke
Administrer din energi

Hvis du, trods netop afholdt ferie og masser af søvn, føler dig træt og uoplagt, så kan det, ifølge psykoterapeut Connie Kragelund, være, at du skal prøve at lægge mærke til hvordan du administrerer din energi. For måske findes der i dit liv særlige situationer og måske endda enkelte mennesker i din...

Read more
Sundhed
Træt og uoplagt? Få mere energi og overskud

Går du og er småirriteret, glemsom og mangler lysten og energien til at få tingene gjort? Her får du 11 tips til, hvordan du kan gå hverdagen i møde med fornyet energi og overskud.

Read more
Humør, energi, sjæl og psyke
Arver man sit moralske kompas fra mor?

Når børn minder om deres forældre, så hører man ofte vendingen 'æblet falder ikke langt fra stammen'. Måske har barnet nogle af de samme interesser som forældrene, eller måske falder bemærkningen, fordi andre i omgangskredsen synes at barnet, i sin adfærd og sit væsen, ligner sine forældre. Men er...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring

Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner

Spisebordsstole

Spisebordsstole

Sif Jakobs 'Biella Piccolo'

Sif Jakobs 'Biella Piccolo'

Nye Bøger
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Read more
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Read more
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Read more
Body by Frida, af Frida Hallqvist

Hvis du går og hænger med næbbet og trænger til at få rusket lidt op i dine vaner og livsstil, så har træningseksperten, Frida Hallqvist, udviklet en inspirerende 60-dages guide, der ikke kun kan hjælpe dig på vej mod bedre vaner, mere energi og overskud i hverdagen, men også give dig en øget...

Read more
Det Skriver Andre Medier...
11.09.2020

Hospitaler: Begræns besøg af pårørende

Rigshospitalet

I lyset af det stigende corona-smittetryk henstiller Region Hovedstaden til at antallet af besøgende pårørende begrænses. Det betyder blandt andet, at man som indlagt opfordres til at vælge én fast pårørende til besøg i hele indlæggelsesperioden. Read more


03.09.2020

Fakta om kommende voldtægtslovgivning

Kvinfo

KVINFO forklarer her, hvad Danmarks kommende voldtægtslovgivning baseret på samtykke betyder. Read more


02.09.2020

Forskning: Hormonbehandling redder COVID-19-patienter

Rigshospitalet

Steroidpræparater med binyrebarkhormon tager toppen af betændelsesreaktionen og bedrer overlevelsen for svært syge COVID-19-patienter på intensivafdelingerne. Det er resultatet af ny dansk og international forskning støttet af Novo Nordisk Fonden. Read more


27.08.2020

Test: Kemi i tandpasta

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Tandpastaer er i mange tilfælde gode kemivalg, som får Forbrugerrådet Tænk Kemis bedste bedømmelse. Få hjælp til at vælge en tandpasta uden uønsket kemi.

Read more


20.07.2020

Strøget i historisk krise

Finans.dk

Coronakrisen truer med at få antallet af ledige lejemål til at sætte rekord. Read more


19.07.2020

Markant flere låner lyd- og e-bøger

eReolen

Coronakrisen har fået flere børn og voksne til at søge underholdning i digitale bøger hos foreningen eReolen, der giver alle danskere mulighed for at låne elektroniske bøger og lydbøger gratis. Read more


Arkiv

^