Tehætte The Organic Company
Lerpotter Bergs Potter
Derrière la Porte - Termoflaske
Te-sæt med infuser og honningpind
Kategori: Singlelivet
Tænk dig lykkelig

Styr dine tanker i positiv retning og få opfyldt dine drømme ...

Hvis det ikke var fordi vi har så travlt med at fornægte vores egen indflydelse på vores eget liv og lykke, og hvis det ikke var fordi vi ofte bliver så opgivende og desillusioneret over manglen på penge og kærlighed, så ville livet være en konstant åbenbaring ..."


Tænk dig lykkelig
Mange af os bruger alle vores ressourcer på at ignorere og ”holde døren lukket” for alle de muligheder og drømme vi har. Hvis vi i stedet brugte kræfterne på at ”åbne døren”, så kunne vi se de muligheder vi i virkeligheden har. Men for mange af os kræver det en bevidst ændring af vores opfattelse af og vores tanker omkring hvad der er muligt.

Bevidst ændring af tanker
Det første skridt er, at ville det anderledes. Når man er så træt af tingenes tilstand, at man er villig til hver dag, at øve sig i tænke på mulighederne, i stedet for forhindringerne.
Måske har du hørt om den amerikanske coach Anthony Robbins og hans ”peak-performance” foredrag, hvor han fortæller om hvordan han, trods sygdom og modgang i sit liv, har fået opfyldt sine drømme, fået en skøn kæreste og tjener masser af penge, ved at ændre sit tankemønster. Man bliver betaget af hans historie, men de fleste af os tænker, at den slags kun er muligt i ”The Land Of Opportunities” - mulighedernes land USA.
Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at du også kan få opfyldt dine drømme? At du med din egen indre styrke også kan få noget af det Anthony Robbins?
For det eneste de gør er, at bruge den kraft de har inden i. En kraft der rummer evnen til at se, mærke, høre og tænke. Og denne kraft og disse evner rummer du også!
Vidste du, at vores hjerne ofte vil vælge ”det velkendte” og ”det sikre” når den skal vælge hvilket emner den skal bruges ressourcer på? Vidste du, at vi oftere bruger tid på at tænke på det negative og det vi ikke vil have, end det vi gerne vil have?
Derfor må du bevidst vælge, at tænke, se og mærke det du gerne vil have i dit liv. Ønsker du f.eks. en kæreste, så er det dømt til at mislykkes, hvis du konstant fortæller dig selv: ”De søde mænd er altid optaget” eller ”Mænd ønsker ikke at binde sig. De mænd jeg møder er aldrig klar til et forhold” eller ”Jeg er for tyk - og det er derfor jeg ikke kan få en kæreste”. Med den slags tanker, tager man muligvis højde for eventuelle skuffelser, men de hindre dig samtidig i at møde ”Mr. Right”.

Øvelser der påvirker din underbevidsthed
Øvelsen er at du bevidst ændre dine tanker og ”åbner døren” for dine muligheder. Glæder det f.eks. om at ændre dine tanker omkring det at finde en partner, så dyrk følgende øvelser de næste 3 måneder:
● Anskaf en notesbog, hvor du hver dag nedfælder din tanker
● Klip billeder af mænd du finder attraktive og interessante, ud af blade og aviser
● Skriv en lille historie om ham du snart møder
● Erstat dine tanker om at du nok aldrig får en kæreste, med tanker om at han er på vej
● Hvad mon han hedder?
● Tal glad og længselsfuldt om ham – og forestil dig hvor dejligt det bliver
● Skriv hver dag et par linier om hvad du ønsker dig i livet
● Rens ud i dine tidligere negative oplevelser med kærlighed
● Brug tid sammen med glade par
● Undgå mennesker som taler negativt om kærlighed.
● Se kærlighedsfilm –og glæd dig!
● Vær åben for, at han kan komme i en anden form end du havde regnet med


God fornøjelse.


Singlelivet
Få gode datingoplevelser

Er du træt af dates, der bare aldrig bliver til noget?

Read more
Singlelivet
Datingsites - Del dine erfaringer

Hvilke datingoplevelser har du haft på nettet? Hvilke datingportaler kan du bedst anbefale? Hvilke tips har du til kvinder, som overvejer at oprette datingprofil på nettet?

Read more
Singlelivet
Fascinerende fakta om at flirte

10 fascinerende facts om det første møde, om hvordan du kan stirre dig attraktiv, om hvordan din interesse afgøres på et øjeblik, og om den ultimative undskyldning for utroskab.

Read more
Familie & børn
Singlemor søger kæreste

Fra brevkassen: Efter en tid med korte og overfladiske forhold, drømmer hun om at indlede et dybere og længerevarende forhold, men føler sig utryg ved at skulle ud på datingmarkedet.

Read more
Takt og tone
Takt & tone på daten

Fra brevkassen: Når han vil betale hele restaurationsregningen, bliver den ene date fornærmet og siger, at hun godt kan betale selv. Når han foreslår at dele regningen, bliver en anden fornærmet og kalder ham ”nærig”..

Read more
Singlelivet
Singlelivet

Vi bliver flere og flere - singler altså! Faktisk har gruppen af singler være støt stigende gennem de seneste år og tendensen ser ud til fortsætte. Der er naturligvis lavet mange undersøgelser om, hvorfor vi pludselig ikke mere gifter os, men foretrækker at bo/leve alene. Ingen har dog held til at...

Read more
Singlelivet
Har børn brug for mandlige rollemodeller?

Fra brevkassen: Hun er single og mor til en lille pige på tre. Hun er usikker på, hvorvidt hendes datter har brug for mandlige rollemodeller under sin opvækst.

Read more
Parforhold
Gør forholdet forbi - hensynsfuldt

At gøre et forhold forbi er aldrig sjovt. Mange kvinder føler, at det næsten er værre, at være den, der afslutter et forhold, end at være den, der bliver afvist.

Read more
Singlelivet
Færdselsregler for datere

Kristendating, Farmerdating, Doktordating, datingportaler for særlig smukke mennesker, for dyrevenner og for dem der tyer til horoskoperne for vejledning i valget af partner.

Read more
Singlelivet
25% inviterer blinddaten hjem

Mange af danmarks netdatere lever livet farligt. Det gælder især kvinder på blinddate, som ikke synes at bekymre sig om de risici der er ved at invitere en fremmed hjem, skriver Netdating-Eksperter Danmark ...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Termoflaske - Flere farver

Termoflaske - Flere farver

Hübsch krus

Hübsch krus

by Room krus

by Room krus

Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Nye Bøger
Det børne- og ungdomspsykiatriske forløb, Karsten Gjessing Jensen

ADHD, autisme, triste tanker, bekymringer, tvangssymptomer, angst og spiseforstyrrelser. Børn og unge, psykiske problemer og psykiatriske diagnoser fylder mere og mere i den daglige debat.

For forældre og pårørende kan mødet med børne- og ungdomspsykiatrien forekomme overvældende og forvirrende....

Read more
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Read more
Grønt i front i klimakøkkenet - Lækre og nemme klimavenlige retter af Ditte Ingemann

I Danmark er der stort fokus klima, bæredygtighed, dyrevelfærd og CO2. Alle bakker op om at der må gøres en indsats for at nedbringe overforbruget, men for den enkelte forbruger, er det ikke altid nemt at gennemskue, hvordan man bedst yder sit, for at værne om miljøet.

Read more
Feministisk kreabog

Fra de kreative kvinder, Sabine Lemire og Louise Gram, kommer en ny, skøn og inspirerende bog fuld af idéer og opskrifter på håndarbejdsprojekter med fokus på kvinder og kvindeliv.

Read more
Seneste nyt fra medierne ..
08.01.2021

Alle danskere forventes vaccineret inden udgangen af juni

SST.dk

Sundhedsstyrelsen forventer, at alle danskere er vaccineret senest den 27. juni. Read more


08.01.2021

Coronavaccine virker mod britisk virusvariant

Information.d

Medicinalselskaber har gennemført test af vaccinens effekt mod andre varianter af coronavirus, og har fundet, at deres vacciner virker mod den britiske virusvariant. Coronavarianten opdaget i Sydafrika stadig bekymrer forskerne. Read more


07.11.2020

Kan vinterbadning forebygge demens?

KvindeGuiden

Ny forskning peger på at vinterbadning måske kan mere end sætte gang i blodomløbet. Forskere fra Cambridge University har nemlig opdaget, at svømning i koldt vand kan beskytte hjernen mod degenerative sygdomme som demens. Read more


29.10.2020

Sikkerhedsstyrelsen: Ansigtsmasker og mundbind af stof er ikke værnemidler

Selvom Sundhedsstyrelsen skriver at et godt stofmundbind er bedre end intet mund, så kan ansigtsmasker og mundbind, der er syet af stof, ikke betragtes som værnemidler. Derfor må forhandlere og producenter ikke reklameres med, at de yder nogen beskyttelse mod for eksempel coronavirus. Read more


28.10.2020

Hvorfor er nogle personer symptomfri ved smitte med COVID-19?

Aarhus Universitet

Forskere fra Aarhus Universitet har en mulig forklaring på, hvorfor COVID-19 kan optræde hos personer, som er syge uden at have symptomer i tidlige stadier af sygdommen. Read more


26.10.2020

26 deodoranter uden parfume

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Deodorant er den hyppigste årsag til parfumeallergi. Allergien varer resten af livet, hvis du først har fået den. Se 26 parfumefri deodoranter hos Forbrugerrådet Tænk Kemi. Read more


Arkiv

^