Sommer pasteller
Zinkbaljer
Ogawa Kazumaza
Tank top i bambus materiale
Boganmeldelse: Vegetarisk i aften?
Redaktionen

Man behøver ikke være erklæret vegetar for at dyrke det vegetariske køkken og begejstres over de store smagsoplevelser, der følger med. Som madskribent Camilla Skov skriver i sin nye bog, så er vegetariske, kødfrie retter for alle og kan nydes både som del af et rent vegetarisk måltid, men også snildt fungere som lækkert supplement til kødretter.

”Vegetarisk mad bliver ofte sat i bås som “kødfri klimamad” eller som en helseting. Det vil jeg meget gerne gøre op med. Jeg synes, vi skal snakke mere velsmag og madglæde! Og fokusere på alt det, man får, i stedet for det, man ikke får” siger Camilla Skov.

Og velsmag og madglæde bliver der ikke sparet på i den nye kogebog ’Vegetarisk i aften?’. Her deler den populære blogger rundhåndet ud af sine bedste vegetariske opskrifter, som er lige til at gå til. Det er nemme, overskuelige opskrifter på tænderløbende lækre vegetariske retter, hvoraf mange er inspireret af Indiens, Middelhavets, Asiens og Syd- og Mellemamerikas krydrede køkkener.

Med ’Vegetarisk i aften?’ er der gjort plads til nysgerrighed og madglæde – uden løftede pegefingre eller sundhedssnak. Prøv den duftende dejlige, krydrede garam masela, Camillas indiske dhal og curry, en cremet halloumi stroganoff, de skønne salater, pastaretter og de delikate vegetariske desserter. Her er opskrifter på både traditionelle vegetarretter, men også masser af nye opskrifter på vegetariske forretter, hovedretter og desserter, hurtige småretter og hele menuer.

Titel: Vegetarisk i aften?
Forfatter: Camilla Skov
Forlag: Grønningen 1

Opskrifter & råvarer
Cantaloup melon

Cantaloup meloner har den kraftigste melonsmag af alle meloner. De runde meloner har netmønster og frugtkødet varierer fra det grønlige til en flot orange.

Read more
Opskrifter & råvarer
Vandmelonen - Sådan vælger du den bedste

Vandmelonen er først og fremmest en fantastisk tørstslukker, og derfor også en særlig populær spise på varme sommerdage. Det søde, friske frugtkød er en sund snack, en lækker ingrediens i frugtsalaten og i den grønne salat, men også velegnet til sorbet og i frugt-shakes.

Read more
Opskrifter & råvarer
Honningmelon

Den flotte citrongule honningmelon med det fine, hvide frugtkød, er en populær melon. Melonens milde, sødmefulde smag og kødets lave kalorieindhold, gør den særdeles velegnet som snack; skær melonen i små mundrette stykker og server dem med en tandstik i hver, så får det hurtig ben at gå på.

Read more
Opskrifter & råvarer
Melonsymfoni

Melonernes fine gule, orange og grønne farver er hovedingrediensen i denne indbydende og friske sommersymfoni.

Read more
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hyldeblomstkogte nye kartofler med junigrønt

Fra Camilla Skov, den passionerede madskribent bag den populære instagramprofilen @vegetariskhverdag, kommer 'Vegetarisk i aften?' - en smuk og inspirerende kogebog til det vegetariske køkken. Her deler Camilla den dejligste, vegetariske opskrift med sæsonens nye kartofler og hyldeblomst.

Read more
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Syltetøj med to af denne årstids bedste råvarer fra naturen

Lav dit eget friske, lækre syltetøj med to af denne årstids bedste råvarer fra naturen; jordbær og hyldeblomst!

Read more
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hyldeblomstsorbet

Den hjemmelavede hyldeblomstsaft kan også nydes som skøn, cremet sorbet. Her får du opskriften - som meget vel kan nydes sammen med hyldeblomstpandekager.

Read more
Opskrifter & råvarer
Hjemmelavet hyldeblomstsaft

Her i juni blomstrer hylden, og med de duftende blomsterskærme kan man fremstille den dejligste hyldeblomstsaft. Det er super nemt, så fat kurven og tag på tur ud i den danske sommer og find en hyldebusk. Vi bringer opskriften på hyldeblomstsaft her.

Read more
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Chokoladesovs med hyldeblomstsaft

Kombiner den dejlige smag af hyldeblomster med chokolade, og lav alletiders herlige chokoladesovs - lige til at dyppe de friske jordbær i!

Read more
Forår
Opskrift: Hyldeblomstpandekager

Med egen hjemmelavet hyldeblomstsaft kan du tilføje smagen af sommer til pandekagerne.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Køkkenrulleholder

Køkkenrulleholder

Riviera Maison barstol

Riviera Maison barstol

Støbejernspander Nicolas Vahé

Støbejernspander Nicolas Vahé

Skoreoler - Flere størrelser

Skoreoler - Flere størrelser

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Read more
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Read more
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Read more
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Read more
^