Affære med kollega

Affære med kollega  

Fra brevkassen: Hun føler, hun svæver mellem himmel og helvede i en hed affære med en kollega ...

__________________________________

 

Hej brevkasse
Jeg har igennem 5 uger haft en affære med en kollega. Både han og jeg er gift.
Vi flirter, elsker sammen og har skrevet mange frække sms´er sammen. Vi er begge utrolig glade for hinanden og har fantastisk sex sammen - meget ofte.
Jeg kan mærke, at tanker om vores forhold fylder rigtigt meget, så meget, at jeg nærmest føler mig afhængig og er helt besat af tanker, som: Ringer han snart? Skriver han snart? Skal vi ses i morgen? osv... De mange følelser og tanker fylder, og jeg føler, jeg er gået fra at svæve på en sky til at blive ked af det, hvis han ikke er opmærksom på mig hele tiden. Hver gang vi ses, bliver mine følelser gjort til skamme, for så er det så dejligt. Men tiden imellem vi ses - den er hård! Jeg ved, han også oplever "tætheden" mellem os, men på en mere afslappet og "mandeagtig" måde ..
Mit spørgsmål er: Tror du, at jeg bør tolke min store besættelse af manden, som et tegn til mig selv om, at det er for hårdt for mig mentalt, at fortsætte forholdet?

__________________________________

Tak for din mail, hvor du beskriver, hvordan din affære til en kollega dels bringer dig en masse glæde, når i er sammen - men samtidig også en belastning, fordi du føler dig nærmest besat af tvivl og længsel, når I er adskilte. Du beskriver, hvordan du føler en "afhængighed" af, konstant at have brug for at blive bekræftet i at forholdet stadig er lige hedt og tæt.

Din kollega og dig har begge fået vækket nogle måske slumrende følelser og seksuelle behov, hvilket sætter jer i en tilstand eufori. En eufori af flirt og sex, bekræftelse og tilfredsstillelse. Bagsiden af denne eufori er, at den i dit tilfælde kræver konstant næring: Ringer han? Sender han sms? Kan I ses snart? osv., som vel også rummer en bekymring for og overvejelser omkring, hvor længe affæren kan vare ved? Bliver det opdaget? Hvilke konsekvenser vil affæren kunne have?

Du skriver, at din kollega også er meget påvirket af jeres "tæthed", men på en mere ”mandeagtig” måde, hvor han måske ikke lider så meget ved adskillelsen, som du. For det er helt tydeligt, at du i øjeblikket er helt afhængig af den næring fra ham, der skal til for at holde euforien kørende. Fuldstændig som hvis man er på stoffer.

Du skriver, at du er ked af det, når I er adskilt og du ikke har hans fulde opmærksomhed, og du spørger om du bør tolke det, som et tegn til dig på, at det er for hårdt for dig mentalt, at være i et forhold, hvor du føler dig så afhængighed af konstant at skulle bekræftes. Mit svar til dig er, at kun du kan afgøre om prisen ved at leve denne affære helt ud, er for høj. Og om du er parat til at betale prisen, hvis jeres ægtefæller opdager forholdet.

Det er jo dejligt at mærke, at man stadig har masser af følelser og lidenskab, og at der findes en, der kan tænde disse lidenskaber. Men hvordan ser det ud i jeres familier? Vil det ødelægge for meget for alle implicerede, at du og din kollega udlever jeres magiske tiltrækning?

Jeg fordømmer ikke på nogen måde jeres affære, det er op til din moral og hvilke holdninger I har til utroskab. Hvis du når den erkendelse, dels at du ikke kan udholde tiden mellem I ses og dels at det går ud over dem, der er omkring dig. Ja, så må du gøre op med dig selv, om du skal lade fornuften råde og stoppe affæren mens legen er god.

Ingen tvivl om at det også vil blive hårdt. Alle de lidenskaber der nu står i fuld flor, lægger sig ikke bare lige til at sove igen. Det vil kræve en viljeshandling at gennemføre. Det er måske den trøst at huske på, at det som ikke får næring, efterhånden vil dø hen. Under alle omstændigheder vil den magi I oplever lige nu, aftage med tiden. Ligesom en hed forelskelse, som regel med tiden går over i noget mere dagligdags.

Jeg håber, at du udfra mine betragtninger omkring dit dilemma, kan nå til klarhed over hvordan du kan "lande" din situation på bedste vis ...

Du ønskes mod, indsigt og handlekraft til at gøre det, der er det rigtige for dig og for alle de implicerede parter.


Yoga
Apanasana – Knæ til bryst-stilling 

En helt eminent øvelse mod forstoppelse, fordøjelsesbesvær, oppustethed og luft i maven.

Læs mere
Yoga
Yoga - Derfor er yoga så populært 

For rigtig mange mennesker, er det svært at koble af fra hverdagen. Stresstanker og anspændthed sidder som en kronisk belastning i kroppen og tærer på helbred, humør og overskud. Måske derfor er yoga så udbredt og populært, for som få ting i den vestlige verden, så kan denne tusinde år gammel…

Læs mere
Yoga
Indret yoga refugium med Nordal 

Fra danske Nordal kommer en ny skøn serie yogaudstyr, som perfekt supplement til deres charmerende bohemeinspirerede møbel- og interiørkollektioner, tekstiler og deko.
Med udgangspunkt i Nordals kollektioner, er her 10 fine tips til indretning af dit yoga-refugie.

Læs mere
Yoga
Indret din zen zone 

Vil man dyrke yoga, pilates og meditation hjemme, kan det være hensigtsmæssigt at indrette et særligt rum, hvor der er plads og ro til at koncentrere sig om øvelserne. Rummet - som for den sags skyld kan være et hjørne i soveværelset - kan indrettes med farver, belysning, tekstiler og dekoration til…

Læs mere
Yoga
Vinyasa yoga 

Vinyasa betyder ’flow’ eller ’flyde’ og er betegnelsen for en mere dynamisk yogaform, hvor yogastillingerne sammensættes i kortere eller længere sekvenser og udføres i et flydende tempo. Fokus her er at skabe flow og at bevæge kroppen i takt med åndedrættet.

I vinyasa yoga er overgangen fra én…

Læs mere
Spiritualitet
Hvorfor sidde i lotusstilling? 

Lotusstillingen er den klassiske siddestilling indenfor yoga og meditation. Når man sidder i lotusstilling, sidder man stabilt og i balance. Det er et vigtigt udgangspunkt for meditationen. Samtidig sørger stillingen for, at du sidder med rank ryg og kan trække vejret helt ned i maven.

Læs mere
Yoga
Hatha yoga 

Hatha kan betegnes som 'klassisk' yoga og er ikke kun den mest yogaform herhjemme, men i hele den vestlige verden. Hatha yoga består af fysiske stillinger, åndedrætsøvelser og meditation, som typisk udføres i et roligt tempo. Fokus her er at, udføre de klassiske yogastillinger korrekt og efter…

Læs mere
Yoga
'Sommerfuglen' - Baddha Konasana 

En populær yogastrækøvelse og hofteåbner, der løsner spændinger i inderlår, hofter og lænd.

 

Læs mere
Yoga
’Barnets stilling’ - Balasana 

Balasana er en god stilling at hvile i mellem mere krævende yogaøvelser. Her er der fokus på at finde ro i kroppen og åndedrættet.

Læs mere
Yoga
Urdhva Mukha Shvanasana - Upward Facing Dog Pose 

Øvelsen styrker og strækker, ligesom Cobra øvelsen, ryg- og brystmuskulatur, og styrker og opstrammer samtidig mavemuskulaturen, ligesom planken.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^