Køkkenrulle holder The Oakmen
Hørserviet
Kagefad på fod
Tallerken Roy Kirkham
Godt nyt til yogaelskere
Redaktionen

Har du svært ved at finde tid til yoga i din hverdag? Er der langt til det nærmeste yogastudie? Eller er du bare træt af yogastudiernes høje priser? Så er et nyt onlinekoncept sikkert lige noget for dig!

Svært at finde tid og overskud i hverdagen
Selvom mange småstressede, hverdagstrætte mennesker finder øget energi, ro og overskud gennem yoga, så er der også mange som fravælger yogatimerne, fordi de ikke kan finde tid og overskud til at komme afsted i hverdagen. Det er ærgerligt at gå glip af noget, som kan øge livskvaliteten. På den anden side, så giver det heller ingen mening, at tilsidesætte vigtige gøremål i hverdagen, for den dårlige samvittighed over ikke at få tingene gjort kan også være stressende. 'Fleksibilitet' er derfor nøgleordet i en hverdag præget af travlhed og uforudsete gøremål. Mange af os ville godt kunne afsætte en halv time til yogaøvelser - bare ikke altid lige på det tidspunkt, hvor yogaklasserne kører. 

Skræddersy din yogapraksis til dine behov
Det er netop behovet for fleksibilitet omkring træningen, som har fået to kvinder til at udtænke et helt nyt yogakoncept.
”Yoga har en lang række fysiske og mentale fordele. Alligevel kan det være svært at finde tid til yoga i en travl hverdag,” siger Anne Vestergaard Andersen. Sammen med kollegaen Gro Haldrup Skovbjerg, har hun udviklet et yogastudie på nettet. Her har man ikke kun mulighed for at dyrke yoga med nogle af landets bedste yogainstruktører, man kan også gøre det, når og hvor det passer ind i hverdagen.
På yogastream.dk finder du et stort udvalg yogavideoer inden for yogaens forskellige retninger samt videoer af forskellig varighed, opdelt efter træningsniveau. På yogastream.dk kan man tilmed vælge et særligt fokus for øvelserne - fx en specifik kropsdel, en særlig tilstand eller konkrete øvelser. Samlet set giver det mulighed for at sammensætte lige præcis den undervisning, man har tid og lyst til - hvad end det er 90 minutters intensiv vinyasa eller 30 minutters blid og afstressende yin yoga.

 

Hobby
Shop til sysler og håndarbejde

Væk kreativiteten med hyggelige sysler: ombetræk dine møbler, strik lune sjaler og cardigan eller sy nyt til forårsgarderoben. Find inspiration til sysler og håndarbejde på bazaren ...

Read more
Hobby
Jeanne d'Arc Living

Jeanne d’Arc Living er et dansk brand med stor kærlighed for den nordisk-franske landstil. Ud over et stort udvalg af brugskunst, møbler og tekstiler, der understreger den nostalgiske, stemningsfulde boligstil, så producerer virksomheden vintagemaling og materialer til DIY vintageprojekter.

Read more
Hobby
Inspiration til kreative projekter

Savner du inspiration til et hyggeligt og kreativt projekt, så behøver du ikke lede længe. For nettet bugner af kreative ideer og DIY´s for enhver smag.

Read more
Hobby & DIY´s
Hans og hendes huer

Den 14. februar er det Valentine, dagen hvor man, ifølge den amerikanske tradition, skal gøre sig særlig umage med at gøre noget rart for kæresten. Og du kan da for eksempel lige nå, at strikke et par 'hans & hendes' huer !

Read more
Hobby & DIY´s
Strik fine pulsvarmere

Med Anna Wilkinsons dejlige bog 'Lær at strikke, elsk at strikke', får du 20 fristende opskrifter på strik, blandt andet på cardigan, sokker, trøjer, muffe, indkøbsnet, tørklæder, kraver, huer – og disse skønne halvhandsker/ pulsvarmere, som vi her bringer opskriften på.

Read more
Hobby & DIY´s
Strik et hurtigt og nemt sjal

Efter sommeren kommer tiden, hvor det er herligt med lune sjaler. Her får du en hurtig og nem opskrift på et lunt sjal med snoninger, hentet fra strikkebogen 'På pinde og nåle'.

Read more
Hobby
ISADORA tørklæde med takkekanter

Fra Lene Holme Samsøe´s bog "Suveræn strik" fra forlaget Lindhardt og Ringhof får du her opskriften på et florlet og ultrafeminint tørklæde. Tørklædet har fine takkekanter i siderne, der strikkes samtidig med resten af tørklædet.

Read more
Hobby
Strik et lunt tørklæde

Sjaler, sjælervarmere og tørklæder er spændende og farverigt tilbehør i din garderope og er samtidig lunt og dejligt. Fra Sys Fredens bog "Sjaler og Sjælevarmere" får du her en opskrift på et tørklæde, som du sagtens selv kan strikke !

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Lær at hækle

Lær at hækle

Anti-stress

Anti-stress

Dansk kreativ portal <BR>gør op med traditionelle hobby-kurser

Dansk kreativ portal
gør op med traditionelle hobby-kurser

Hop med på strikke-tendensen

Hop med på strikke-tendensen

Nye Bøger
Pandemi i USA Viagra