Pendel fra House Doctor
Bloomingville Pendel
Sengelampe
Stor LED pære
Godt nyt til yogaelskere
Redaktionen

Har du svært ved at finde tid til yoga i din hverdag? Er der langt til det nærmeste yogastudie? Eller er du bare træt af yogastudiernes høje priser? Så er et nyt onlinekoncept sikkert lige noget for dig!

Svært at finde tid og overskud i hverdagen
Selvom mange småstressede, hverdagstrætte mennesker finder øget energi, ro og overskud gennem yoga, så er der også mange som fravælger yogatimerne, fordi de ikke kan finde tid og overskud til at komme afsted i hverdagen. Det er ærgerligt at gå glip af noget, som kan øge livskvaliteten. På den anden side, så giver det heller ingen mening, at tilsidesætte vigtige gøremål i hverdagen, for den dårlige samvittighed over ikke at få tingene gjort kan også være stressende. 'Fleksibilitet' er derfor nøgleordet i en hverdag præget af travlhed og uforudsete gøremål. Mange af os ville godt kunne afsætte en halv time til yogaøvelser - bare ikke altid lige på det tidspunkt, hvor yogaklasserne kører. 

Skræddersy din yogapraksis til dine behov
Det er netop behovet for fleksibilitet omkring træningen, som har fået to kvinder til at udtænke et helt nyt yogakoncept.
”Yoga har en lang række fysiske og mentale fordele. Alligevel kan det være svært at finde tid til yoga i en travl hverdag,” siger Anne Vestergaard Andersen. Sammen med kollegaen Gro Haldrup Skovbjerg, har hun udviklet et yogastudie på nettet. Her har man ikke kun mulighed for at dyrke yoga med nogle af landets bedste yogainstruktører, man kan også gøre det, når og hvor det passer ind i hverdagen.
På yogastream.dk finder du et stort udvalg yogavideoer inden for yogaens forskellige retninger samt videoer af forskellig varighed, opdelt efter træningsniveau. På yogastream.dk kan man tilmed vælge et særligt fokus for øvelserne - fx en specifik kropsdel, en særlig tilstand eller konkrete øvelser. Samlet set giver det mulighed for at sammensætte lige præcis den undervisning, man har tid og lyst til - hvad end det er 90 minutters intensiv vinyasa eller 30 minutters blid og afstressende yin yoga.

 

Hobby & DIY´s
Spadag: Fremstilling af lavendelolie

Mens lavendel gennem historien har været et udbredt naturligt middel mod blandt andet angst og søvnløshed, så kniber det for moderne forskning at dokumentere virkningen. Et enkelt japansk studie bekræfter at indholdet af duftstoffet linalool i lavendel, har en afslappende effekt - i hvert fald hos...

Read more
Haven & altanen
DIY: Patinerede havekrukker

Hvis du holder af det idylliske og rustikke, så holder du sikkert af fine, gamle, patinerede terracotta potter til dine krydderurter og sommerblomster. Hvis potterne endnu ikke er nået en alder, hvor de har nået en naturlig patinering, så kan du nemt hjælpe det rustikke look lidt på vej.

Read more
Hobby & DIY´s
Sådan syr du en quilt

Sy en skøn quilt til sommerens liggestol. Det behøver ikke være svært, for du bestemmer selv, hvor avanceret mønstret skal være. Herunder gennemgår vi opgaven - trin for trin!

Read more
Hobby
Smykkefremstilling

Smykkefremstilling er en populær og hyggelig syssel, og en dejlig mulighed for at pleje og styrke sine kreative evner. At lære at fremstille smykker bliver også særligt tilfredsstillende, når man pludselig kan fremstille unikke og personlige smykker til sig selv og sine nærmeste.

Read more
Hobby
Scrapbooking

Scrapbooking er hyggelig og kreativ adspredelse, og så er det en dejlig måde, at bevare smukke minder og oplevelser på. Det kan være rare minder fra en ferie, som med fotografier, udklip fra brochurer, brugte entrebilletter og postkort, kan blive til en smuk og stemningsfuld scrapbog. Bryllupper,...

Read more
Hobby & DIY´s
DIY: Forvandling af teaktræsbord

Med mindre man ligefrem er til retroinspireret indretning, så kan 50'erne og 60'ernes møbler i palisander og teak virke tunge og skæmmende i en ellers let og luftig indretning. Mange af datidens møbler er imidlertid både robuste og funktionelle, og så kan de tilmed fås for en slik i genbrugsbutikker...

Read more
Hobby & DIY´s
Strik en islandsk sweater

Med den inspirerende strikkebog 'Islandsk Strik' af Oddný S. Jónsdóttir fra Forlaget Turbine, samles alt, hvad du behøver at vide om islandsk uld og strik samt 65 opskrifter på tøj til kvinder, mænd og børn udvalgt i samarbejde med Islands største garnfirma, Ístex. Her får du opskriften på en skøn...

Read more
Hobby
20 idéer med kalkmaling

Hvis du ikke har arbejdet med kalkmaling tidligere, så er her en oplagt idé til en ny, kreativ syssel. Med kalkmaling kan du tilføje den fineste vintage stemning til indretningen, give gamle møbler nyt liv og matche farver og nuancer til dit interiør.

Read more
Hobby & DIY´s
Lykken er traditioner og kreative stunder

Måske ved du allerede, hvordan kreative stunder påvirker din sindstilstand og giver dig følelsen af indre ro og balance. Og nu bekræfter et nyt studie fra University of Otago New Zealand (*), at netop kreative sysler i hverdagen er den direkte vej til større lykkefølelse. Det er god nyhed, og det...

Read more
Hobby & DIY´s
Sif Meincke DIY: Garderobe

Hvis det kniber med plads, og du har en masse tøj, du gerne vil have op at hænge på bøjler, så saml en masse bøjler på et reb. Fra DIY bogen 'Lykken er traditioner og kreative stunder' bringer vi en af Sif Meinckes 110 kreative idéer fra bogen.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Bløde nuancer

Bløde nuancer

Hop med på strikke-tendensen

Hop med på strikke-tendensen

Dansk kreativ portal <BR>gør op med traditionelle hobby-kurser

Dansk kreativ portal
gør op med traditionelle hobby-kurser

Malerpensler

Malerpensler

Nye Bøger
Min flora i farver

 

Min flora i farver er en meget smuk malebog med hele 40 botaniske plancher. Blomsterne er udvalgt fra gamle udgaver af florabøger med opsætning af de enkelte planter og deres udviklingsfaser fra frø og løg til smukke blomster i alle farver.

Read more
Vintage Paint - Skønne forvandlinger

Materialer til maling og patinering af møbler, vægge og gulve er en stor del af danske Jeanne d'Arc Livings succes. Det mest fantastiske ved JDLs Vintage Paint er, at den er så nem at bruge og at resultatet altid overgår ens forventning. Faktisk er det så nemt at arbejde med Vintage Paint, at man...

Read more
Dyreriget deluxe af Millie Marotta

Både voksne og børn har fundet farveblyanter og tusser frem, og overalt ligger de storsælgende malebøger øverst på alverdens bestsellerlister. Nu kan du også være med på trenden med Millie Marottas nye, smukke malebog for voksne.

Read more
Duftende planter, af Anemette Olesen

Mange skønne dufte fra planter i haven og naturen kan anvendes til cremer og sæber mv. Men hvilke egner sig, og hvordan gør man? Anemette Olesen fortæller om de bedste duftplanter og giver opskrifter på badesalt, scrubbesalt, shampoo, salve og meget mere.

Read more
Pandemi i USA Viagra