Glaspynt fra Bungalow
Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
Indret med 60’er-æstetik
Kategori: Hobby

Er man glad for at nynne og synge, så er det en særlig fornøjelse, at kunne spille guitar til. En smart opfindelse gør det muligt for dem, der aldrig har spillet guitar, at spille med på stribevis af populære sange - også selvom man ikke mestre den normale spilleteknik.

En lille klods gør det muligt at spille guitar - også selvom man ikke mestrer teknikken
Redaktionen

Blandt instrumenter, er den akustiske guitar et populært valg. Den har en dejlig lyd, og er samtidig et instrument, man kan spille til de allerfleste sange.

På aftenskolen kan man tilegne sig de mest basale guitarteknikker og -greb. Men inden man forpligter sig til at bruge sine vinteraftener på det, så gør en lille genial opfindelse det muligt, at spille på instrumentet - uden at kunne kunne teknikken.

Spil med på populære viser, pop-sange, viser og børnesange

Når man spiller guitar, bruger man normalt fingerspidserne til at presse guitarens strenge ned på udvalgte bånd. Dermed danner tonerne tilsammen en harmonisk akkord. At lære teknikken kræver imidlertid temmelig meget øvelse. Derfor kan det, i første omgang, være en ide, at bruge en såkaldt 3chordmusicmaker.

En 3chordmusicmaker er en genial, lille hjælpeklos, der klipses fast på guitarens hals. I stedet for at bruge fingerspidserne, så gør klodsen arbejdet, ved at trykke strengene ned på de bånd, der skaber akkorden.

Med en 3chordmusicmaker kan man spille tre forskellige akkorder - blot ved at vippe med klodsen. Tre akkorder lyder måske ikke af så meget, men det er faktisk tilstrækkeligt til at spille overraskende mange populære pop-sange, festsange, viser og børnesange. Se bare her:

  • Pop-sange - danske og engelske
  • Viser og festsange
  • Børnesange

Her demonstrerer Mads Pagsberg, som har udviklet 3chordmusicmaker, hvordan man nemt og enkelt kan komme i gang med at spille guitar.

 

 

Forbrugernyt
Indeholder garnet til dit strikkeprojekt farlige kemikalier?

Flere og flere danskere har fået gang i strikkepindene, og der er med garanti produceret masser af hjemmestrikkede sokker og trøjer under corona-krisen. Miljøstyrelsen har derfor undersøgt, om strikkegarn er belastet med kemikalier i samme grad, som færdige tekstiler kan være, og om garnet...

Read more
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv duftende læbepleje

Det er super nemt og enkelt selv at fremstille læbepomade. Med ganske få ingredienser, som alle fås i helsekostforretninger, kan du fremstille læbepleje med lige den duft, du holder allermest af. Grundingredienserne er lanolin, koldpresset sheasmør, bivoks og vegetabilsk olie.

Read more
Haven & altanen
DIY: Patinerede havekrukker

Hvis du holder af det idylliske og rustikke, så holder du sikkert af fine, gamle, patinerede terracotta potter til dine krydderurter og sommerblomster. Hvis potterne endnu ikke er nået en alder, hvor de har nået en naturlig patinering, så kan du nemt hjælpe det rustikke look lidt på vej.

Read more
Hobby
Genbrug af stofrester

Skoposer, vasketøjsposer, poser til træningstøj, stofposer til bleer og legetøj, poser til makeup og som toilettaske, frugtposer, brødposer, bestikposer, fine gaveposer i stof, duftende lavendelposer, smykkeposer, poser som brilleetui og genanvendelige teposer.

Read more
Hobby
Lav smukke lanterner

Lav smukke lanterner til stemningsfulde sene sommeraftner på terrassen og i haven. Med brugte glas, som marmeladeglas, sildeglas eller måske et par store asieglas, kan du lave de mest bedårende lanterner og lysglas til havebordet.

Read more
Hobby
Smykkefremstilling

Smykkefremstilling er en populær og hyggelig syssel, og en dejlig mulighed for at pleje og styrke sine kreative evner. At lære at fremstille smykker bliver også særligt tilfredsstillende, når man pludselig kan fremstille unikke og personlige smykker til sig selv og sine nærmeste.

Read more
Hobby
Scrapbooking

Scrapbooking er hyggelig og kreativ adspredelse, og så er det en dejlig måde, at bevare smukke minder og oplevelser på. Det kan være rare minder fra en ferie, som med fotografier, udklip fra brochurer, brugte entrebilletter og postkort, kan blive til en smuk og stemningsfuld scrapbog. Bryllupper,...

Read more
Hobby
Slibning af bord

Spiseborde i massivt træ hitter, men vil man have et nyt, kan gå hen og blive en større udskrivning. Et stort træbord i fx massivt fyrretræ fås imidlertid billigt, hvis man er frisk på at købe det brugt.

Kønne er de sjældent, for selvom de i tidernes morgen er behandlet med lak eller olie,...

Read more
Hobby
20 idéer med kalkmaling

Hvis du ikke har arbejdet med kalkmaling tidligere, så er her en oplagt idé til en ny, kreativ syssel. Med kalkmaling kan du tilføje den fineste vintage stemning til indretningen, give gamle møbler nyt liv og matche farver og nuancer til dit interiør.

Read more
Hobby
Shop til sysler og håndarbejde

Væk kreativiteten med hyggelige sysler: ombetræk dine møbler, strik lune sjaler og cardigan eller sy nyt til forårsgarderoben. Find inspiration til sysler og håndarbejde på bazaren ...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Hør metervarer

Hør metervarer

Anti-stress

Anti-stress

Lær at hækle

Lær at hækle

Gavepapir

Gavepapir

Nye Bøger
Feministisk kreabog

Fra de kreative kvinder, Sabine Lemire og Louise Gram, kommer en ny, skøn og inspirerende bog fuld af idéer og opskrifter på håndarbejdsprojekter med fokus på kvinder og kvindeliv.

Read more
Min flora i farver

 

Min flora i farver er en meget smuk malebog med hele 40 botaniske plancher. Blomsterne er udvalgt fra gamle udgaver af florabøger med opsætning af de enkelte planter og deres udviklingsfaser fra frø og løg til smukke blomster i alle farver.

Read more
Vintage Paint - Skønne forvandlinger

Materialer til maling og patinering af møbler, vægge og gulve er en stor del af danske Jeanne d'Arc Livings succes. Det mest fantastiske ved JDLs Vintage Paint er, at den er så nem at bruge og at resultatet altid overgår ens forventning. Faktisk er det så nemt at arbejde med Vintage Paint, at man...

Read more
Dyreriget deluxe af Millie Marotta

Både voksne og børn har fundet farveblyanter og tusser frem, og overalt ligger de storsælgende malebøger øverst på alverdens bestsellerlister. Nu kan du også være med på trenden med Millie Marottas nye, smukke malebog for voksne.

Read more
^