Sommer pasteller
Ogawa Kazumaza
Tank top i bambus materiale
Store runde solbriller
Hun vil stoppe hans skilsmissetanker

Kan man have held til at forføre og vinde den mand tilbage, som vil skilles?

Min mand og jeg har været sammen i 10 år, og har 2 børn sammen. Jeg elsker ham stadig højt, men han har fundet en anden og er flyttet. Lige nu har han meget travlt med at få alt det praktiske omkring børn og skilsmisse på plads. Imens tigger jeg ham om at overveje det igen. Jeg har også foreslået, at vi skal prøve parterapi, men han er helt afvisende.
Mit spørgsmål er: Hvordan skal jeg agere, hvis jeg skal forsøge at vinde ham tilbage? Vores sexliv har været temmelig dødt oven på de to fødsler. Jeg tog meget på, og har været kedelig og uden initiativ, når det kom til sex. Men nu har jeg tabt mig pga. alt det her og føler mig faktisk meget attraktiv. Med ønsket om at vinde ham tilbage, så har jeg enormt meget lyst til at forføre ham og vise ham, hvad det er han går glip af, men jeg er i tvivl om det er fornuftigt. Hvad mener du?

_____________________________________

Det er dejligt at høre, at du, trods de udfordringer du står med, husker, at du er attraktiv. Alligevel er jeg ikke sikker på, at dine planer om at forføre din mand, er vejen til at vinde ham tilbage. Du erkender, at du nok har været for kedelig og initiativløs, når det kommer til jeres sexliv. På den måde giver det måske lidt mening, at din mand har set sig om efter en, der har lyst og overskud til at tilgodese hans behov.
Men de dybereliggende årsager til, at jeres parforhold er i opløsning, er formodentlig de samme, som mange par i jeres situation oplever: Med to små børn har I haft rigeligt at se til. Især mødre oplever, at små børn beslaglægger al deres energi og opmærksomhed, så de ikke har overskud til meget andet. Det kan blandt andet ofte betyde, at manden ikke får den opmærksomhed, han har behov for. At dette også i jeres parforhold, kan være årsag til skilsmisse passer med, at du skriver, at I ikke har haft en aktivt sexliv siden I fik børnene.

Nu har din mand så fundet en anden og vil skilles. Du beskriver, hvordan han har travlt med at få de praktiske ting på plads. Dette tyder for mig på, at han har truffet sin beslutning og virkelig ønsker at starte på en frisk. Han har ikke mod på at se tiden lidt an, og han har ikke lyst til at arbejde på at bedre jeres forhold. Derfor vil jeg fraråde dig at forsøge at forføre ham. Jeg tror, at du nemt kan komme til at ydmyge dig selv, så han i stedet tager endnu mere afstand og mister respekten for dig. Følelsesmæssigt har han vendt dig ryggen, og har rettet sine følelsesmæssige og seksuelle behov mod den nye kæreste. Så et forsøg på at forføre ham, kan i værste fald få den helt modsatte virkning.

Mit råd er, at du i stedet arbejder på at opbygge din selvrespekt, så du kan skabe respekt omkring dig selv, som den dejlige og attraktive kvinde, du er. Selvom det ikke er nemt, og selvom det gør ondt, vil det øge din selvrespekt, hvis du formår at vise dit storsind og din modenhed ved at acceptere, at han ønsker skilsmisse. Ved at vise ham, at du er i stand til at skabe et godt liv for dig og børnene uden ham, og ved at overholde de aftaler du og han indgår omkring deling af børn og hjem, så tror jeg i højere grad, at du vil vinde hans opmærksomhed og respekt.

At du takler denne udfordring med respekt og omhu, vil samtidig være den bedste gave, du kan give dine børn. Det vil hjælpe dem til også at komme videre - selvom far og mor ikke mere bor sammen. Skulle dit ønske om, at få din nuværende mand tilbage, aldrig lykkes, så kommer der måske en dag, hvor du kan give en anden mand lov til at gøre dig lykkelig. At du er en kvinde, der har fokus på at være stærk og klog, vil også gøre dig attraktiv i andre mænds øjne.

Jeg ønsker, for dig og børnene, at du vil bruge din energi på at få jeres dagligdag til at fungere så godt som muligt. Jeg håber også, at du vil gøre dig umage for at være en konstruktiv ekskone for din nuværende mand, og at du med tiden vil gøre en indsats for at få et nyt kæresteliv til at lykkes.

Jeg ønsker dig al mulig styrke og lykke med de store udfordringer.

Mange kærlige hilsner.

Penge & økonomi
Kvinder har færre penge til alderdommen end mænd

Ny opgørelse fra Danmarks Statistik viser, at kvindernes pensionsformuer er 25% mindre end mændenes.

Read more
Forbrugernyt
Betaler du for meget for din forsikring?

Mange går stadig glip af en billigere forsikring, lyder det fra pensionskassers erhvervsorganisation Forsikring & Pension. Flere forbrugere er bevidste om, at de muligvis kan få en billigere eller bedre forsikring, men mange får alligevel ikke undersøgt mulighederne.

Read more
Penge & økonomi
Splittelse i familien omkring arv

Fra brevkassen: Hun er bekymret for, at der skal opstå splittelse i familien i forbindelse med, at deres far i særlig grad har betænkt deres stedmor frem for sine børn, i sit testamente.

Read more
Penge & økonomi
Hendes løgne ødelægger forholdet

Fra brevkassen: Han elsker hende højt, men hun er ved at ødelægge deres økonomi og forhold med sine løgne.

Read more
Penge & økonomi
Økonomi: Mænd har stadig de bedst lønnede job

Mænd tjener fortsat mærkbart mere end kvinder – og det kan ikke alene forklares med kvindernes større fravær i forbindelse med børn og sygdom..

Read more
Penge & økonomi
Spar på din transport

Forbruger informationens tips til hvorledes vi kan passe på udgifterne i forbindelse med den daglige transport...

Read more
Penge & økonomi
Slip fri af gammel gæld

Gæld er ubehageligt for de fleste. Men ligseom med en slankekur kan man med det lange seje træk slippe ud af gældsfælden. Gældsskolen giver en række gode råd, tips og links til, hvordan man kan få trimmet udgifterne ...

Read more
Penge & økonomi
Shopping på nettet

Danske forbrugeres tillid til handel på internettet skal styrkes. Det skal bl.a. gøres gennem

massiv information om forbrugernes rettigheder i forbindelse med internethandel samt en udbredelse af det danske e-handelsmærke.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sommerstel med David Austins roser

Sommerstel med David Austins roser

Ogawa Kazumaza

Ogawa Kazumaza

Strandtaske Rice

Strandtaske Rice

Sommersødt

Sommersødt

Nye Bøger
Kunsten at skifte spor i arbejdslivet

Flere og flere oplever, at de har brug for nye udfordringer i disse år, hvor arbejdsmarkedet forandrer sig med stor hast. Mange mangler dog mod til at rykke på mulighederne. Er du en af dem, så læs denne bog og få masser af inspiration til at gå på opdagelse efter et anderledes og rigere arbejdsliv.

Read more
Myten om kvinders selvtillid

Selvtillid handler ikke om frygtløshed, men om at have modet til at handle, selvom knæene ryster under dig i situationen, skriver Helene Lerner i bogen 'Myten om kvinders selvtillid'.

Read more
Det gennemsnitlige menneske

Marketingsdirektør Morten Albæk gør op med folks indbildte tro på, at deres talent bare skal opdages og langer ud efter den manglende selverkendelse, der nærer X Factor og andre lignende konstruktioner i vores omgivelser. For efter Albæks mening er de fleste af os helt gennemsnitlige, fejlfyldte...

Read more
Tag magten over sin karriere

Er du kørt sur i det hele" Er du træt af chefen" Er du bitter over at din kollega blev forfremmet i stedet for dig? Keder du dig på jobbet -eller i det hele taget? Ærgrer du dig over at du aldrig fik muligheden for at forfølge din drøm? Den gode nyhed er at der IKKE kommer nogen og redder dig. Du...

Read more
Det Skriver Andre Medier...
07.07.2020

Etisk Råd: Hvem er de sårbare under coronakrisen?

Etisk Råd

Coronaepidemien har vist os, at sårbare grupper bliver ramt særlig hårdt. Helt aktuel er debatten om de ældre på plejehjem og de omfattende besøgs- og omgangsrestriktioner, der har været indført for at begrænse smittespredningen... Read more


27.04.2020

Coronakrisen slider mest på kvinders psykiske trivsel

Institut for Klinisk Medicin ved Aarhus Universitet

Meget tyder på, at livet med corona-truslen sænker humøret mest hos kvinder, konstaterer professor Søren Dinesen Østergaard fra Aarhus Universitet på baggrund af en nypubliceret undersøgelse. Read more


21.03.2020

Corona-måling: Befolkningen har stor tillid til regeringens håndtering

Finans.dk

85,2 procent af befolkningen er enten enig eller helt enig i regeringens håndtering af coronakrisen. Det viser en måling fra Voxmeter, ifølge Finans. Read more


20.03.2020

Pensionerede læger melder sig ind i coronaberedskabet

Jyllands-Posten.dk

1261 danske pensionerede læger er klar til at indgå i coronaberedskabet, skriver Lægeforeningen i en pressemeddelelse. Formanden for Foreningen af Pensionerede Læger, Mogens Hüttel på 74 år, er en af de læger, som er klar til at blive en del af coronaberedskabet.

"Man er læge hele livet. Det ligger... Read more


20.03.2020

Hjertenyt: Hvad hvis jeg er smittet som hjertesyg?

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen modtager mange spørgsmål fra bekymrede danskere omkring coronavirus (COVID-19) og hjerte-kar-sygdom, derfor har de oprettet en videnbank, hvor de samler og deler den vigtigste viden til hjertepatienter og pårørende. Read more


20.03.2020

Coronavirus - hvis flyet, rejsen eller arrangementet er aflyst

Forbrug.dk

Forbrugerstyrelsen har samlet information om, hvilken betydning en aflysning har for dig, der har købt flybilletter, pakkerejser eller billetter til arrangementer, der bliver aflyst som følge af coronavirus. Read more


Arkiv

^