4 gode råd til valg af brudesko

Kategori: Bryllup

Et par absolut elegante og helt enkle slingback med fin hælhøjde fra Hugo Boss.

4 gode råd til valg af brudesko 

Når først brudekjolen er valgt, er det blevet tid til at finde skoen, der matcher. Tag dig god tid til at finde de helt rigtige sko, for et forkert valg kan både tage opmærksomheden fra din kjole, og øge risikoen for ømme fødder.

  1. Drop stiletten hvis du ikke har rutinen

    Hvis du føler dig godt tilpas i et par tårnhøje stiletter, så er det et fristende brudesko valg. Men er du ikke rutineret i stiletter, så kan det som regel ses på din gang, ligesom risikoen for at vride om på foden, er høj. Ofte bidrager en sko med 7-8 cm høj hæl både til større komfort, en sikker gang, og skaber samtidig en flot harmoni og helhed i looket.

  2. Undgå flyvende brudesko under valsen

    Intet bryllup uden dans, og her er det ærgerligt, hvis skoen flyver af under valsen. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at den sidder perfekt til og evt. er udstyret med ankelrem.

  3. Pas på kjolekanten

    Hvis din brudekjole når ned over anklen, så vælg en sko med glat overlæder, og undgå perler og krystaller, da de kan hænge sig fast i kjolekanten. Går kjolen derimod over anklen, så kan udsmykkede sko tilføje et flot touch til outfittet.

    For at sikre, at du finder sko i samme nuance som kjolen, så hør kjoleforhandleren om du kan få et lille stykke stof fra kjolen med, så du kan have det med, når du skal shoppe brudesko.

  4. Tag dig tid til at finde komfortable brudesko

    Bryllupsdagen kan blive lang – og føles ekstra lang, hvis du er tvunget ned i et par brudesko der klemmer eller har dårlig pasform. Lad dig ikke presse til en hurtig beslutning fordi ekspedienten er ved at miste tålmodigheden, du skal jo gerne nyde kunne nyde den store dag uden, på noget tidspunkt, at være generet af ømme tæer og fødder.

    Husk også at tage højde for eventuelle hævede fødder. Shop brudesko sidst på dagen, hvor du har været på benene længe, så får du en bedre fornemmelse af, hvordan skoene passer.

Når du har fundet dine brudesko, så gå dem lidt til derhjemme, så du undgår vabler.

Bryllup
Bryllupsmesser 2023 

Vinteren byder på en række enestående bryllupsmesser, som samler inspiration, udstyr og idéer til planlægningen af den store fest.

På de store messer finder man inspiration til de mest eventyrlige bryllupskager, vine og bryllupsmenuer, fest- og brudekjoler, smukke brudebuketter, smykker og…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Alt det, du skal vide, for at få et vellykket bryllup

At planlægge et bryllup kræver fokus, overblik - og en hel del kærlighed. For drømme og håb skal gå hånd i hånd med økonomi og en praktisk virkelighed, og I skal træffe en lang række valg, før I til sidst kan sige jeres livs vigtigste ’ja’ til hinanden.

Bryllupsbogen, skrevet af Pernille Redder,…

Læs mere
Vores Bryllup, Simone Thorup Eriksen

Fra forfatterparret tegneren Simone og bagedystvinderen Liv kommer den perfekte gave til den kommende brud. En personlig bryllupsbog, som bruden kan udfylde som en scrapbog med historien om frieriet, et stykke af sit brudeslør, hilsner fra gæsterne, et kys med bryllupslæbestiften, menuen, de bedste…

Læs mere
Min bryllupsdagbog - Bryllupsplanlægningen samlet i en notesbog.

Med bogen 'Min bryllupsdagbog' præsenterer Julie Dam og Britt Basse et planlægningsværktøj op til den store dag.

De fortrykte sider hjælper og guider jer helt fra frieri til bryllupsdagen. Der er plads til egne noter, idéer og tanker. Således har I en praktisk og hyggelig bog, som bagefter…

Læs mere
Takt og Tone i Tiden, af Sanne Udsen

Forfatter og brevkasseredaktør på KvindeGuiden, Sanne Udsen, har skrevet 'Takt og tone i tiden', som handler om hvordan man begår sig taktfuldt, diplomatisk og hensynsfuldt. Bogen er den ultimative guide til alle, der ønsker at komme nogenlunde helskindet gennem det moderne livs genvordigheder, og…

Læs mere
^