Græskarlygter - Sådan gør du

Kategori: Halloween

Græskarlygter - Sådan gør du 

Skal der pyntes op med græskarlygter i anledning af Halloween, så her en stribe gode tips, som vil sikre dig et flot resultat.

Inden du går i gang, så overvej om dit græskar skal oplyses af lyskæde eller stearinlys. Hvis dit græskar skal oplyses af lyskæde, så skal hullet placeres i siden af græskaret eller i bunden. Hvis det skal oplyses med stearinlys, så skal der skæres hul i toppen af græskaret.

Smid ikke græskarkødet ud. Brug det i stedet, som ingrediens i fx.:

Halloween
Opskrift: Græskarboller 

Skal der hjemmebagte boller på morgenbordet, så er lune græskarboller et absolut hit. Det gælder ikke mindst, hvis man står med græskarindmaden til Halloween ...

Læs mere
Vin & spiritus
Halloween drink: Aperol Spritz Cocktail 

Halloweens farver er sort og orange, og når der står Halloween på programmet så er det oplagt at servere fristende lækre og festlige drinks, der understreger farvetemaet.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Tærte med græskar og gedeost 

Der er ingen grund til at lade græskarkød fra årets græskarlygte gå til spilde. Her har du opskriften på en skøn tærte med græskar og gedeost. Opskriften er udviklet af madskribent Marie Melchior.

Læs mere
Halloween
Opskrift: Græskar- og pebersuppe med urte-fetasalat 

Nem, skøn og fyldig græskarsuppe med masser af smag, ristede græskarkerner og urte-fetasalat.

Læs mere
Årstidens råvarer
Hokkaido 

Hokkaido er en græskarvariant af japansk oprindelse, opkaldt efter den japanske ø, Hokkaido. Græskaret egner sig rigtigt godt til suppe eller til at blive bagt i ovnen, og er i det hele taget det perfekte spisegræskar med sit faste, orangegule kød og sin milde, aromatiske, sødlige smag. Det klæder…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^