Walton Ford
Black Friday 2020 hos BOBO
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Datapolitik: Cookie- og persondatapolitik

 

I forbindelse med, at den nye europæiske databeskyttelseslov, Databeskyttelsesforordningen, træder i kraft 25. maj 2018, har vi opdateret KvindeGuidens persondatapolitik i henhold til de nye regler. De nye regler har til hensigt at styrke og ensrette databeskyttelse for alle i Den Europæiske Union (EU) og sørge for, at der værnes om borgernes personlige oplysninger og ret til privatliv. For KvindeGuidens vedkommende betyder det, at vi er forpligtet til at orientere læsere på KvindeGuiden.dk og modtagere af KvindeGuidens nyhedsbrev om følgende:

  1. Hvem ejer KvindeGuiden?
  2. Hvilke oplysninger indsamler KvindeGuiden om læserne?
  3. Hvordan bruger KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
  4. Hvor længe opbevarer KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
  5. Hvem deler KvindeGuiden de indsamlede oplysninger med?
  6. Hvordan tjekker læsere deres oplysninger hos KvindeGuiden?

Kontakt os venligst ved yderligere spørgsmål omkring KvindeGuidens persondatapolitik.

 

  1. Hvem ejer KvindeGuiden.dk?
    KvindeGuiden.dk er en selvstændig privatejet virksomhed, som formidler nyheder, underholdning og reklamer via internet. Hjemmesiden KvindeGuiden.dk ejes og drives af:
    KvindeGuiden ApS / Mediehuset Gentofte ApS
    Bernstorfflund Alle 70, 2920 Charlottenlund
    CVR: 35522107
    Telefon: +45 39909396
    Mail: Redaktionen

  2. Hvilke oplysninger indsamler KvindeGuiden om læserne?
    - KvindeGuiden indsamler de personoplysninger om læseren, som læseren selv afgiver til -KvindeGuiden fx når vedkommende tilmelder sig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller indsender tips og indhold.
    - KvindeGuiden indsamler derudover, ved hjælp af cookies, information om alle besøg på hjemmesiden samt færden udmiddelbart før og efter læserens besøg på KvindeGuiden.dk. Informationerne drejer sig om IP-adresse, operativsystem, sprogindstilling, browsertype, udstyr type mv.

  3. Hvordan bruger KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
    De indsamlede oplysninger bruges til:
    - At hente hjemmesiden fra serveren, så hjemmesiden kan vises i læserens browser.
    - At optimere siden og give læseren den bedst mulige oplevelse.
    - At udarbejde statistik og analyse med henblik på at understøtte og forbedre indhold, tjenester og teknologier.
    - Markedsføringsformål.

  4. Hvor længe opbevarer KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
    KvindeGuiden opbevarer oplysningerne så længe det er relevant i forhold til det formål de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.

  5. Hvem deler KvindeGuiden de indsamlede oplysninger med?
    KvindeGuiden videregiver ikke læsernes personoplysninger til tredjepart, medmindre læseren selv har givet udtrykkeligt samtykke hertil.

  6. Hvordan tjekker man som læser sine oplysninger hos KvindeGuiden?
    KvindeGuidens læsere har mulighed for og ret til, at få indsigt i hvilke informationer KvindeGuiden har registreret om dem, og har ligeledes ret til at gøre indsigelse mod en registrering eller få slettet oplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven og EU´s Persondataforordning. Læsere, der ønsker adgang til de oplysninger, der er registreret om dem hos KvindeGuiden eller ønsker oplysninger slettet, bedes rette henvendelse til KvindeGuiden.dk
    Læsere, der har tilmeldt sig KvindeGuidens nyhedsbrev, kan til hver en tid framelde sig igen og anmode om, at vi sletter deres personoplysninger. 
    Hvis læsere ønsker at klage over KvindeGuidens behandling af deres personoplysninger, opfordrer vi til at man kontakter Datatilsynet.

 


KvindeGuiden.dk, maj 2018

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Konkurrencer
Seneste nyt fra medierne ..
07.11.2020

Kan vinterbadning forebygge demens?

KvindeGuiden

Ny forskning peger på at vinterbadning måske kan mere end sætte gang i blodomløbet. Forskere fra Cambridge University har nemlig opdaget, at svømning i koldt vand kan beskytte hjernen mod degenerative sygdomme som demens. Read more


29.10.2020

Sikkerhedsstyrelsen: Ansigtsmasker og mundbind af stof er ikke værnemidler

Selvom Sundhedsstyrelsen skriver at et godt stofmundbind er bedre end intet mund, så kan ansigtsmasker og mundbind, der er syet af stof, ikke betragtes som værnemidler. Derfor må forhandlere og producenter ikke reklameres med, at de yder nogen beskyttelse mod for eksempel coronavirus. Read more


28.10.2020

Hvorfor er nogle personer symptomfri ved smitte med COVID-19?

Aarhus Universitet

Forskere fra Aarhus Universitet har en mulig forklaring på, hvorfor COVID-19 kan optræde hos personer, som er syge uden at have symptomer i tidlige stadier af sygdommen. Read more


26.10.2020

26 deodoranter uden parfume

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Deodorant er den hyppigste årsag til parfumeallergi. Allergien varer resten af livet, hvis du først har fået den. Se 26 parfumefri deodoranter hos Forbrugerrådet Tænk Kemi. Read more


21.10.2020

Migræne øger risikoen for demens

Rigshospitalet

Ny forskning viser, at patienter med en udbredt form for migræne har markant større risiko for at udvikle demens end gennemsnittet. Read more


14.10.2020

Kvinfo: Sexisme skal bekæmpes med ligestilling

Kvinfo.dk

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at nye #MeToo-historier næsten dagligt tager forsider i Danmark. Hos KVINFO har man lavet en hurtig uofficiel optælling, der viser at mindst 20 brancher har været i medierne med historier om sexisme. Read more


Arkiv

^