Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
Hudpleje: Morris & Co 'Strawberry'
Gaveæske delikatesser
Kategori: Krimier
Headhunterne - Jo Nesbø

Nesbø for fuld udblæsning. En svindlerhistorie, udspekulerede drab, vanvittige forfølgelsesscener og opfindsomme forsvindingsnumre ...

Forfatter: Jo Nesbø
Omfang: 301 sider
Forlag: ModtrykNorges mest succesfulde headhunter hedder Roger Brown. Han er en mand, der tilsyneladende har alt: Han er charmerende, er gift med den alt for smukke Diana, har en stor luksusvilla - og lever så meget over evne, at en risikofyldt sidegeschäft som kunsttyv er en nødvendighed.

Til en fernisering præsenterer Diana ham for hollænderen Clas Greve. Greve er ikke bare den perfekte kandidat til topposten i elektronikfirmaet Pathfinder, han er også i besiddelse af et nærmest uvurderligt Rubens-maleri. Roger øjner chancen for med ét slag at blive alle sine økonomiske problemer kvit og giver sig i kast med sit livs største kup. Men pludselig er det ikke længere økonomien, der er hans største problem .

Headhunterne er Jo Nesbø for fuld udblæsning i en grotesk svindlerhistorie med de mest udspekulerede drab, vanvittige forfølgelsesscener og opfindsomme forsvindingsnumre, som genren kan byde på. Bestil online

Den grænseløse

Afdeling Q har for alvor fået deres sag for i Jussi Adler-Olsen nye roman i serien om vicekriminalkommissær Carl Mørck og hans team.

Read more
Slap af og lyt!

Jussi Adler-Olsens ’Den grænseløse’ og ’På kanten af evigheden’ af Ken Follet spås at blive to af vinterens helt store læsehit inden for lydbøger.

Read more
Den som han peger på

Leonardo DiCaprios produktionsselskab Appian Way har købt tv-rettighederne til denne thriller. Men den er også noget ud over det sædvanlige, fordi hovedpersonen, seriemorderen Harper Curtis, kan rejse i tiden.

Read more
Akrash

Læs 3. bind i Jesper Steins prisvindende serie om vicepolitikommissær Axel Steen.

Read more
De forbandede

Med "De forbandede" har den amerikanske forfatter Joyce Carol Oates skrevet en monumental historisk roman om besættelse, magt og nederlag i det tidlige 20. århundredes Princeton – skillevej for de magtfulde og de fortabte.

Read more
Dyrets år

Lone Hørslev, som skrev det herlige 80'er nostalgitrip "Sorg og camping", har kastet sig ud i en helt ny genre. Den 18. september udkommer den historiske roman "Dyrets år - En roman om Marie Grubbe"

Read more
De mørke mænd

Den suveræne fortsættelse til den anmelderroste krimi ”De hængte hunde” fra 2012.

Read more
Min mands hemmelighed

Ny spændingsroman fra den australske bestseller forfatter Liane Moriaty.

Read more
Sandheden om Amelia

Ved du egentlig, hvad din datter går og laver? Kimberly McCreight har skrevet en barsk historie om at være mor og blive konfronteret med de udfordringer ens teenager står overfor ...

Read more
Den flammende verden

Med Den flammende verden vender er den internationalt anerkendte succesforfatter Siri Hustvedt tilbage i New Yorks kunstverden i sin bedste og mest pågående roman siden Det jeg elskede.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Forelsk dig i dragende overflader

Forelsk dig i dragende overflader

Sæbebolde

Sæbebolde

Gaveæske delikatesser

Gaveæske delikatesser

Inspired by Nature fra New Mag

Inspired by Nature fra New Mag

Nye Bøger
^