Ferm Living Loungestol Desert
Rattan sofa
Ildsted Eva Solo
Økologisk udendørs maling
Kategorier: Loppemarkeder Forår

Her bliver der tinget og pruttet om priserne på de gode loppefund, for det er mere end nogensinde populært at omgive med sig smukke, gamle, stemningsfulde ting. Så ryd loft og kælder, saml børnene, familien og vennerne, og arranger en sjov og hyggelig loppedag.

Loppemarkeder 2021
Redaktionen

Bemærk, at datoer for loppemarkeder kan ændres, såfremt sundhedsmyndighederne ændre regler og anbefalinger i forbindelse med corona-krisen. Tjek de respektive loppemarkeders hjemmesider.

Nuværende restriktioner 

Ifølge myndighederne, så gælder forsamlingsforbuddet som udgangspunkt for årligt tilbagevendende eller mere sæsonbetonede markeder, eksempelvis loppe- eller kræmmermarkeder. Dvs. at det pt. (uge 19 2021) er ulovligt at afholde loppe- eller kræmmermarkeder, såfremt der er flere end 75 personer til stede på samme sted samtidig.

Restriktioner omkring forsamlingsforbud forventes lempet fra den 21. maj 2021 (gældende fra 11. juni), men hvorvidt lempelserne betyder, at der igen kan afvikles loppe- eller kræmmermarkeder, er på nuværende tidspunkt uvist.

Myndighederne håber at kunne afskaffe forsamlingsloft helt pr. 1. august, men det er fortsat uvist, hvorvidt det også gælder for særlig store forsamlinger.

Følg med i myndighedernes restriktioner i forbindelse med COVID-19

Arrangørerne står klar

Med foråret og oprydning i kældre og loftsrum er det igen blevet tid til loppemarkeder. Over hele landet afventer arrangører af loppemarkeder og kræmmermarkeder, myndighedernes lempelser, og håber at det, i sommeren 2021, igen bliver muligt at stille op som selvstændig erhvervsdrivende for en dag.

En dag for hele familien

Både store og små kan være med omkring forberedelserne til loppedagen. Der er aflagt tøj, bøger og legetøj der skal sorteres og gamle møbler der skal pudses og vaskes, så de er klar til salg. På loppedagen gælder det om at komme tidligt ud af fjerne. Efter en solid morgenmad, skal madpakken smøres i en fart og den sidste happengut pakkes, for de fleste steder starter opstilling af loppestader tidligt.

Find et marked i nærområdet

Vi har samlet en liste over loppemarkeder, bagagerumsmarkeder og kræmmermarkeder, vi forventer afholdes i løbet af sommeren 2021. Har du kendskab til et arrangement, vi ikke har med her, hører vi meget gerne fra dig. Skriv til: Redaktionen >>

Book din loppestad i god tid

Vil du være sikker på at få en loppestand, så book i god tid. Der er som regel rift om standene, og loppearrangørerne har kun et begrænset antal til rådighed. 

MARKEDER 2021

 

 

Loppemarkeder
Loppemarkeder på Fyn 2021

Oversigt over loppemarkeder sommer og efterår 2021.

Read more
Loppemarkeder
Loppemarked på Sjælland 2021

Oversigt over loppemarkeder sommer og efterår 2021.

Read more
Loppemarkeder
Loppemarkeder Jylland 2021

Oversigt over loppemarkeder sommer og efterår 2021.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Loungestol Sika Design

Loungestol Sika Design

Gør det selv, kvinde

Gør det selv, kvinde

En spirituel vejleder og clairvoyance<BR>kan være noget for alle

En spirituel vejleder og clairvoyance
kan være noget for alle

Store plantekrukker

Store plantekrukker

Seneste nyt fra medierne ..
05.05.2021

Nye råd til vegetarer, der spiser æg og mejeriprodukter

Altomkost.dk

Fødevarestyrelsen: Sådan får du de proteiner, fedtstoffer, vitaminer og mineraler, du har brug for ... Read more


04.05.2021

Nye råd til dig over 65 år: Fokusér på de proteinrige fødevarer og skru ned for det søde, salte og fede

Altomkost.dk

Bælgfrugter, fisk, kød, æg, nødder og mejeriprodukter. Sådan lyder menuen i nye supplerende kostråd til dig der er over 65 år.... Read more


22.04.2021

Brasiliansk variant af coronavirus kan muligvis være i stand til at undvige immunitet

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Et nyt studie med Københavns Universitet indikerer, at varianten af coronavirus med navnet P.1, der opstod i Brasilien, kan udgøre en større trussel end hidtil antaget. Forskerne konkluderer, at det er sandsynligt, at P.1 er mere smitsom end andre varianter af SARS-Cov2 og at den måske kan undvige... Read more


21.04.2021

Modgang i barndommen følger med ind i voksenlivet

Statens Institut for Folkesundhed

En barndom præget af konflikter i hjemmet eller alvorlige økonomiske problemer sætter dybe fysiske, psykiske og sociale spor langt ind i tilværelsen som voksen. Det viser et nyt studie. Read more


08.01.2021

Alle danskere forventes vaccineret inden udgangen af juni

SST.dk

Sundhedsstyrelsen forventer, at alle danskere er vaccineret senest den 27. juni. Read more


08.01.2021

Coronavaccine virker mod britisk virusvariant

Information.d

Medicinalselskaber har gennemført test af vaccinens effekt mod andre varianter af coronavirus, og har fundet, at deres vacciner virker mod den britiske virusvariant. Coronavarianten opdaget i Sydafrika stadig bekymrer forskerne. Read more


Arkiv

^