Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
2. advent
Plaisir Anti Wrinkle Day er specielt til dig på 35+, der ønsker plejende produkter, der udglatter rynker og giver huden en mærkbart øget elasticitet.

Pas godt på din hud med Plaisir by Matas

Er du på udkig efter et hudplejebrand, der udvikler deres produkter til specifikt at pleje din alder og de hudproblemer du udfordres af, så er det populære brand, Plaisir by Matas, et rigtig godt bud.

Produkterne i deres omfattende sortiment er gennemtestede og indeholder veldokumenterede ingredienser, som du med garanti kan være helt tryg ved. I produkter med duft findes ingen af de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer.

Fra 2. søndag i advent udlodder Plaisir by Matas 4 sæt hudpleje til en samlet værdi af kr. 2.220. Gaverne indeholder:

 • Plaisir Anti Wrinkle Night Cream
  En nærende natcreme til dig, der har nået en alder, hvor huden har brug for særlig beskyttelse og pleje.
  Natcremen indeholder: A-vitamin, der reducerer rynker og øger hudens elasticitet, antioxidanten E-vitamin, der effektivt beskytter huden samt Q10, der modvirker nedbrydning af hudens egen collagen, kreatin, der reducerer rynker, virker opstrammende og cellefornyende, hyldeblomst, der har en anti-inflammatorisk effekt samt Jojobaolie, der plejer huden.
 • Plaisir Anti Wrinkle Eye Cream
  Plaisir Intensive Anti-Ageing Eye Cream er specielt til dig, der ønsker en mild og intensiv antirynke øjencreme, der mindsker rynker omkring det sarte øjenparti.
  Øjencremen indeholder: Sodium hyaluronate, som mindsker rynker, forbedrer elasticiteten og binder fugten i huden. Lavmolekylær sodium hyaluronate, der reducerer dybe rynker, og hyaluronsyre crosspolymer, der reducerer fine linjer og rynker.
 • Plaisir Anti Wrinkle Day Cream
  En dagcreme, der på én gang vil forebygge rynker og udglatte hudens fine linjer.
  Ansigtscremen indeholder det aktive ingrediens bakuchiol, der reducerer rynker og stimulerer dannelsen af kollagen, E-vitamin, der er en effektiv antioxidant med en beskyttende virkning på huden, Q10 der modvirker nedbrydningen af hudens egen collagen og kreatin reducerer rynker, virker opstrammende og cellefornyende.
 • Plaisir Moisturising Shower Cream Dry Skin
  En skøn badesæbe, der både fugt, beskytter huden, og sikrer en silkeblød overflade. Badesæbens cremede tekstur, skummer let op, og giver en behagelig fornemmelse på huden og et lille strejf af luksus.
  Produktet indeholder glycerin, der virker fugtgivende og afhjælper udtørring af huden, og E-vitamin, der virker som antioxidativt og har dermed en beskyttende effekt på huden gennem dagen.
 • Plaisir Intensive Hydrating Body Butter
  Plaisir Intensive Hydrating Body Butter er en fed og nærende creme til tør hud, og er perfekt pleje til efteråret og vinterens dehydrerede hud.
  Produktet indeholder shea butter og abrikoskerneolie, der bidrager til cremens skønne konsistens, Panthenol (Provitamin B5), der virker plejende, fugtgivende og hudreparerende samt isabolol (kamille-derivat), der beskytter huden mod udtørring og virker beroligende på irriteret hud.
 • Plaisir Face Oil
  En skøn ansigtsolie, der passer til alle hudtyper, og som efterlader huen silkeblød og sund. Indeholder ingen parfume, og absorberes hurtigt i huden uden at efterlade den fedtet.
  Produktet indeholder macadamia-olie og squalane fra oliven, der sikrer den plejende effekt, jojobaolie, der reducerer rynker og øger hudens smidighed, shea butter ekstrakt, der styrker hudens barriere og E-vitamin acetate, der er en beskyttende antioxidant.

Deltag i lodtrækningen, som løber fra 2. søndag i advent, dvs. 5. - 11. december.

Hvis du er i tvivl om svaret, så finder du det på Matas.dk

Vi sender direkte besked til de heldige vindere.

Julekalender 2021 - 2. Advent

2. advent

Quiz
Hvad indeholder Plaisir by Matas hudpleje:*
KvindeGuidens nyhedsbrev
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
^