college students buying essays black history month essays
Enamel Copenhagen
Michael Kors ur - Darci Gold
Trine Tuxen ring
Auro terrasseolie<BR> - miljøvenligt og slidstærkt
Kategori: Takt og tone
Altid forsinket?

Er du typen som altid kommer for sent til et arrangement, så får du her råd til hvordan du alligevel kan entrere med stil ...

Uanset hvad du gør, så vil du nogle gange blive forsinket. Men det er ikke det samme som at sige, at det er hipt at komme for sent.

At komme i sidste øjeblik for at få lidt ekstra opmærksomhed er en ting, men at komme virkelig for sent er sjusket, kaotisk, uopdragent og helt og aldeles uhøfligt, skriver Camilla Morton, forfatter til bogen "How to Walk in High Heels", og giver følgende råd til hvordan man takler situationen og entrerer med stil, selvom man endnu engang er forsent på den...

0-20 minutter
En undskyldning er ikke påkrævet. Nu er du jo kommet, så hvad er problemet?

20-45 minutter
Kom eventuel irritation i forkøbet med et kompliment og følg op med en henkastet undskyldning, hvor du skyder skylden på eksterne faktorer. Din åbningsreplik kunne være noget i retning af: "Hvor er det rart at se jer igen. I ser godt ud. Hold op, hvor var det svært at få en taxa/komme frem i trafikken/finde en parkeringsplads?" (Vælg selv).

45 minutter-en time
Antyd, at din dag har været hektisk, men lad være med at overdrive. Sæt dig ned og fald ind i samtalen. "Sikke en dag! Hold da helt op! Nå, men nu er jeg her i hvert fald, hvad er jeg gået glip af? Var der andre, der havde svært ved at få fat i en bærestol ce soir?" . osv.

Over en time
Kræver en dramatisk entre, hvilket faktisk ikke er en helt dårligt ting, da det minder folk om, at du er en helt speciel person, som man ikke kan forvente overholder de gængse tidsrammer. Som Marilyn Monroe engang sagde: "Jeg har været kalenderpige, men er aldrig kommet til tiden."


Takt og tone
Brevkassen: Blomst i knaphullet?

Skal et eventuelt skærf matche min kærestes kjole, eller må det være sort som min butterfly? Forfatter og ekspert i festens traditioner, Sanne Udsen, besvarer spørgsmålet.

Read more
Takt og tone
Takt & tone på daten

Fra brevkassen: Når han vil betale hele restaurationsregningen, bliver den ene date fornærmet og siger, at hun godt kan betale selv. Når han foreslår at dele regningen, bliver en anden fornærmet og kalder ham ”nærig”..

Read more
Takt og tone
Regler for skader ved gæstebud

Min venindes søn har smadret mit smukke spisebord og hun nægter at erstatte det...

Read more
Takt og tone
Tager man medbragt mad med hjem?

Når man medbringer mad og vin til en sammenkomst, er det så taktfuldt at tage resterne med hjem?

Read more
Takt og tone
Spiser man fjerkræ med fingrene?

Hvorledes og i hvilken rækkefølge skal bestik og glas skal ligge ved festbordet? Må man spise fjerkræ med fingrene? Tips til takt & tone ved forårets fine fester ...

Read more
Takt og tone
Alle guds børn

Alletiders kriminalroman af Sanne Udsen ...

Read more
Takt og tone
Genkend psykopaten

Ordet psykopat kan få det til at gyse i folk. Man tænker på seriemordere og diktatorer. Men de allerfleste psykopater er ikke kriminelle.....

Read more
Takt og tone
Takt og tone i tiden

Sanne Udsen guide til færden gennem det moderne livs genvordigheder ...

Read more
Takt og tone
Værtindegaven

Hvad gør man når de gaver man modtager er mere værdifulde, end dem man giver? Og hvad er god tone mht. værtindegaver?

Read more
Takt og tone
Omgangstonen på arbejdspladsen

Pigerne bagtaler hinanden, der bliver hvisket og tisket i hjørnerne - og chefen gør ikke noget ved problemet ...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Fototapeter

Fototapeter

Møbler i Sverige

Møbler i Sverige

Lysestager i kulørt krystalglas

Lysestager i kulørt krystalglas

Eden Outcast

Eden Outcast

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Read more
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Read more
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Read more
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Read more
Shopping
^