Te-sæt med infuser og honningpind
Engelsk porcelæn Roy Kirkham
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen
Hübsch krus

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn

Månedshoroskop for: April 2021
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

April er dejlig måned for Vandbæreren. Her venter optimisme og succes, blandt andet når det kommer til at tage initiativer til at lære og prøve noget nyt. Du befinder dig i en fase af dit liv, hvor du både oplever pres, men også glæde, og den cocktail vil siden bringe dig stabilitet og muligheder for udvikling og vækst.

Her i april er der positive oplevelser i vente; du har fx både mulighed for at bruge nogle ressourcer på at udbygge dit netværk, og det er samtidig en god tid, når det kommer til at gå ind i nye initiativer og favne nye udfordringer. Du kan i denne måned opleve glæden ved at engagere dig i miljøet omkring dig med nogle, der deler dit mål og er på vej i samme retning som du.

Under Nymånen, den 11. og 12. april, begynder en periode med nye eventyr. Det kan fx dreje sig om at du får mulighed for at involvere dig i noget, der har et uddannelses- eller samfundsmæssigt formål, men det kan også dreje sig om noget, der handler om børn. Lad andre om at tage initiativer – alt hvad du skal gøre, er at bakke op og støtte op om idéerne.

I midten af april sker der nogle væsentlige forandringer, som vil have stor indflydelse på dit privatliv og familieliv. Der er masser af aktiviteter og mennesker omkring dig i den periode, og du vil opleve, at der er meget omsorg og positiv opmærksomhed, men kan du også føle dig belastet.

Din egen dagsorden er vigtig for dig nu, men der stilles også krav fra familie, som kan komme på tværs af dine ønsker og behov. Der synes måske ikke umiddelbart at kunne findes en løsning på situationen, men gennem planlægning af din tid, kan du imødekomme og være klar til uventede udfordringer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Nemme frø

Nemme frø

Tekop - stentøj fra Serax

Tekop - stentøj fra Serax

Te-sæt med infuser og honningpind

Te-sæt med infuser og honningpind

Engelsk porcelæn Roy Kirkham

Engelsk porcelæn Roy Kirkham

^