Izabel Camille 'Bohemian'
Konsolborde hos AmazingLiving
Fletstol fra Rivièra Maison
Adezz - Bålfad og havepejs

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn

Månedshoroskop for: Juli 2021
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I løbet af den første uge af juli vil Mars, og siden Venus, bevæge sig i retningen af Saturn, som i øjeblikket står i dit tegn. Dette kan være med til at sætte fokus på dine relationer, både i forhold til familien, men muligvis også i forbindelse med en romantisk kontakt. Og der er ingen tvivl om, at for den enlige Vandbærer, er det en god periode for kærlighed og partnerskab - også selv om du i øjeblikket måske føler dig lidt mere hæmmet og sky end vanligt.

Den første halvdel af måneden er en usædvanlig tid, hvor du har lyst til at eksperimentere lidt. En romantisk kontakt kunne i denne periode, være et menneske, der kommer fra et andet miljø eller en anden kultur, ligesom vedkommende måske har udenlandsk herkomst. Dette kan muligvis hænge sammen med en rejse, hvor du søger eksotiske destinationer, hvor der kan være udsigt til romantik.

For Vandbæreren vil der gennem hele måneden være et særligt fokus på romantik. Denne tendens vil blive yderligere fremhævet af fuldmånen i dit tegn den 24. juli.

Du vil måske opleve at føle dig splittet og have svært ved at finde balancen mellem dine egne behov for uafhængighed, og kravet fra en karismatisk, men krævende, partner.

Perioden i slutningen af måneden kan karakteriseres som en tid, hvor du har særligt fokus på en udvikling i din økonomisk, og overvejelser omkring, hvordan du bruger dine penge. Der er tendens til et vist overforbrug, så det er nok fornuftigt at udarbejde et detaljeret budget.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Overvej disse ting, før du vælger et spejl

Overvej disse ting, før du vælger et spejl

Store plantekrukker

Store plantekrukker

Guide til at vælge de smukkeste<BR> brudepigekjoler med dine brudepiger

Guide til at vælge de smukkeste
brudepigekjoler med dine brudepiger

Havekrukker

Havekrukker

^