Ogawa Kazumasa poster
De største tendenser til foråret 2021
Opbevar dine sager<BR> i den smukkeste skænk
Sengetæppe kvalitets volour 17 farver

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn

Månedshoroskop for: Januar 2021
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Så er din tid kommet! Med den historiske konjunktion, der opstod lige før jul, hvor Saturn og Jupiter gik i Vandbæreren, venter et år, som kan blive det hidtil bedste i dit liv.

I år vil du slippe din isolation og ubemærkethed, og være klar til at sætte dit personlige præg på tilværelsen. Du kan forvente at blive involveret i samarbejde med grupper, hvis mål er at arbejde for større ligestilling og et stærkere socialt samfund. Du har idéer, der udspringer af dine egne tidligere erfaringer, og denne gang bakker både venner og indflydelsesrige mennesker, helhjertede op om dem. Dét I sætter i værk nu, kan resultere i forandringer, der vil gøre verden til et bedre sted.

I begyndelsen af januar vil planeten for idéer og kommunikation, Merkur, gå ind i dit tegn. Senere bevæger Merkur sig i en retrograd bevægelse, hvilket betyder at den bliver i Vandbæreren og gentagne gange møder Jupiter. Dét er opskriften på succes – både uddannelsesmæssigt, i forretninger, omkring børn og familie, og i kærlighed.

Dét, der umiddelbart synes tilsyneladende ubetydeligt, bliver igen og igen dukke op, til det bliver integreret og rodfæstet. Dine kreative projekter vil med al sandsynlighed bære frugt. Her gælder det om at være åben og imødekommende, når det kommer til samarbejde og kommunikation.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar

Birk Denmark
- Shampoo- og balsambar

Smugkig på ILVAs outdoor<BR> 2021-kollektion

Smugkig på ILVAs outdoor
2021-kollektion

Stof i metermål

Stof i metermål

Eksklusiv bænk fra Trademark Living

Eksklusiv bænk fra Trademark Living

^