Sommer pasteller
Quilttæppe
Sommerstel med David Austins roser
Kjole slå-om effekt og paisley print

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn

Månedshoroskop for: Juli 2020
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

 

Den 1. juli, vil Saturn, som i øjeblikket bevæger sig retrograd ud af Vandbæreren, hvor den har befundet været siden april, vende tilbage i Stenbukken. Det kan indikere, at nogle planer må sættes på hold, ligesom det er sandsynligt, at nogle begivenheder, der fandt sted i løbet af de første måneder af året, igen kommer i fokus.

Det siges, at Saturn befinder sig god i Vandbærerens tegn, så der venter helt sikkert nogle langsigtede positive tendenser. Disse vil hen mod slutningen af året få et kraftigt boost, når Saturn bevæger sig tilbage i dit tegn sammen med giganten Jupiter.

Men lige nu, hvor Saturn vender tilbage og i de kommende måneder vil befinde sig i Stenbukken, vil gamle problemer og udfordringer have tendens til at dukke op. Det kan bidrage til følelsen af ængstelighed eller mangel på selvtillid. Men du må berolige dig selv og huske, at ethvert dommedagsscenarie kun er et produkt af din egen fantasi.

I månederne forude kan du opleve at diskussioner trykker på alle de forkerte knapper hos dig, så hold lav profil og undgå ideologiske konfrontationer.

I juli er der også et stærkt fokus på dine arbejdsmæssige relationer, og selv om en del af måneden er skabt til sjov, romantik og rejser, så kan tingene blive en anelse intense omkring nymånen den 20. Her vil der være brug for, at du handler, planlægger og tager ansvar.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Et feminint touch i indretningen

Et feminint touch i indretningen

Store runde solbriller

Store runde solbriller

Sommerkjole Signature

Sommerkjole Signature

Kvinder bør lære at investere

Kvinder bør lære at investere

Pandemi i USA Viagra