Parfume - ‘Le parfume solide’
Vasketøjskurv på hjul
Cykelkurv - Romantisk og rummelig i natur rattan
Indret med 60’er-æstetik

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn

Månedshoroskop for: September 2021
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af september, befinder du dig i en stærk position. Din egen dagsorden har første prioritet; du ved hvad du vil, og du ved, hvordan du kan få din vilje igennem. Især omkring nymånen, den 6. september, vil heldet tilsmile dig. Det er en lykkelig tid, hvor tingene går opfyldelse - især i forbindelse med kærlighed, men også når det kommer til at give udtryk for de af din synspunkter og holdninger, der kan få tingene til at lykkes.

Udover at være en strålende tid for dating og romantik, så kan der også være tale om gode kulturelle oplevelser. Det handler formentlig om oplevelser, der involverer store grupper af mennesker.

I denne periode kan dine ønsker, som nævnt, gå i opfyldelse. Dog kan det kræve, at du samtidig er nødt til at droppe noget andet, for at skabe plads i tilværelsen til det, du har opnået.

Få mest muligt ud af disse positive tendenser, for efter den 11. september, kan der være udsigt til nogle udfordringer. Her vil Venus bevæge sig ind i Skorpionen, hvilket kan betyde en periode, hvor du vil føle dig mere sensitiv. Måske vil du opleve, at du er mere påvirkelig, hvilket smitter af på dit selvværd, og du vil midt i måneden formentlig befinde dig i en situation, hvor du pludselig undervurderer din egen styrke.

Vær opmærksom på, at det ikke nytter at købe sig til øget selvværd og styrke til at håndtere vanskeligheder. Koncentrer dig i stedet om at arbejde, være omhyggelig, takle problemer, når de opstår og gør dig umage med at udøve tilbageholdenhed.

I tiden omkring midten af september, vil Mars, der kendes for at sætte fokus på parforhold og partnerskab, bevæge sig ind i Vægten. Det indikerer, at der kan komme en tid, hvor du oplever en særlig følsomhed, når du har kontakt til nære relationer. Din partner synes at pålægge dig et vist pres, men er samtidig afhængig af dig, og du kan, paradoksalt nok, samtidig føle dig usikker, men opføre dig dominerende. Forsøg at afstemme jeres roller, således at I begge kan komme igennem perioden med værdighed. Snart vil i begge føle mere overskud og energi.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

 

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Vasketøjskurv på hjul

Vasketøjskurv på hjul

Lamper fra Bloomingville

Lamper fra Bloomingville

3 gode råd til personligt nybyggeri

3 gode råd til personligt nybyggeri

Disse tre steps bør du have<BR> i din hudplejerutine

Disse tre steps bør du have
i din hudplejerutine

^