Zinkbaljer
Ogawa Kazumaza
Strandtaske Rice
Kjole slå-om effekt og paisley print

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2020
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Nu hvor Mars er i dit modsatte tegn, Vædderen, er der fokus på dine relationer, og i perioden i begyndelsen af juli ses mange opmuntrende tendenser.

Det har ellers været lidt af en rutsjebane på det seneste, og du kan have været gennem en periode, som har budt på skuffelser i dine relationer og hvor du har savnet følelsen af fremgang. Men du har evnet at få konsolideret din position, og er nu klar til at komme videre med din dagsorden. Det er en god periode, når det kommer til at få udvidet dine horisonter intellektuelt og fx planlægge rejse.

En potentiel kæreste vil være mere åben og have lyst til at tage initiativ til at være sammen. Du føler dig umiddelbart også åben og interesseret, men bliver nødt til at overveje om det er et klog træk, at styrke denne forbindelse. Disse overvejelser kan resultere i et voksende behov for løsrivelse. Måske vil perioden i slutningen af september vise sig at være et bedre tidspunkt for kærlighed og romantik.

Mars kan være anledning til konflikt, og når Mars bevæger sig i retrograd bevægelse ind i Vædderen senere på året, kan der opstå nogle mere langsigtede komplikationer og udfordringer, som du kan være nødt til at slås med, fordi det har indflydelse på dine prioriteter i forbindelse med hjem og familie. Det handler om at finde tålmodigheden frem, også når du bliver provokeret.

I løbet af den sidste del af juli er der et særligt fokus på karriereting og nye initiativer, og du er på en eller anden måde nødt til at finde en balance mellem dine ambitioner, dine mål og dit ansvar for familien. Her er det hensigtsmæssigt at bruge ressourcer på at få defineret dine mål, hvilket bør indbefatte de krav, der stilles på hjemmefronten.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Bålfad

Bålfad

Et feminint touch i indretningen

Et feminint touch i indretningen

Sommerstel med David Austins roser

Sommerstel med David Austins roser

Vandkande 2-liters

Vandkande 2-liters

^