Instruktørstol By LaForma
Fletstol fra Rivièra Maison
Adezz - Bålfad og havepejs
Loungestol Sika Design

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn

Månedshoroskop for: Juni 2021
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af juni måned bevæger Venus sig ud af Tvillingerne og ind i den mere følsomme og intuitive Krebs, hvor den bliver til slutningen af måneden. Konstellationen betyder, at du kan have et særligt fokus på dit arbejdsliv og trang til at udtrykke din mere omsorgsfulde natur.

Den første uge af juni er faktisk en tid, hvor du kan opleve karrieremæssig succes. Det kan være i samarbejdet med nogle idealistiske mennesker, som har hjertet på rette plads. Du kan også opleve at have en lyst og et særligt fokus på at tilegne dig ny viden. Det kan fx være i forbindelse med studier og/eller kommunikation.

I den første del af juni kan der opstå nogle misforståelser, som skal håndteres og ryddes af vejen. Især i tiden omkring solformørkelsen den 10., kan det, indenfor visse emner, være lidt af en udfordring at finde hoved og hale på fakta. Det kan muligvis være noget, der har for forbindelse til en ulykkelig situation på jobbet, men det kan også handle om, at du har med folk at gøre, som ikke er helt troværdige.

Den sidste del af juni kan blive en periode, hvor du oplever en positiv udvikling i din karriere. Til gengæld kan der samtidig være nogle familiemæssige problemer, der kræver din opmærksomhed, og du vil således befinde dig i en situation, hvor du er nødt til at jonglere opgaver og forpligtelser både på hjemmefronten og på jobbet.

Når Venus bevæger sig ind i Løven i slutningen af måneden, hvor den møder Mars, så har du fået lagt et fundamentet og har udsigt til en både positiv og romantisk juli måned. Her kan der være meget at fejre, hvilket kan munde ud i dejlige oplevelser og sammenkomster.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

 

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Havemøbler TRIMM Copenhagen

Havemøbler TRIMM Copenhagen

Ildsted Eva Solo

Ildsted Eva Solo

Loungestol Sika Design

Loungestol Sika Design

Kaffekop i genbrugsmateriale

Kaffekop i genbrugsmateriale

^