Vandkande i messingfinish
Betræk til IKEA sofa
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
Nemme frø

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn

Månedshoroskop for: Marts 2021
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Her i marts, vil du have særligt fokus på trivslen på jobbet. Du er fokuseret på at hjælpe og støtte kollegaer, og måske endda villig til at ofre dig for andres velbefindende. Du vil også have øjnene rettet mod dig selv, og måske have brug for at kigge nærmere på meningen med de ting, du laver.

Du er træt af kedeligt rutinearbejde, men hvis du har mulighed for at arbejde med en særlig sag, så vil det hele pludselig føles langt mere meningsfuldt.

Midt i marts kan der ske en ny udvikling, som meget vel kan blive starten på noget, der for dig, kan blive et vigtigt og spændende idealistisk projekt.

Marts byder også på en lovende tid for din partner, dine nærmeste, og også ethvert kreativt team, som du er del af. Der er et særligt fokus på studier, og muligvis projekter af international art.

Hvis du har partner eller børn, så er marts også en god periode for dem, når det kommer til at tilegne sig ny viden eller undervise. På mange måder synes tingene at falde på plads nu, og det giver tid til og mulighed for at få gode resultater, når det kommer til mere kreative indsatser.

Efter den 21. marts bevæger dit tegns hersker, Venus, sig sammen med Solen ind i dit modsatte tegn, Vædderen, hvilket skaber et særligt fokus på dine forhold til dine relationer. I de kommende uger, vil du være villig til at tage en chance for kærligheden, også selv om det indebærer, at du midlertidigt må forlade din komfort zone. Potentielle partnere kan være travlt optaget, men der vil ske positiv udvikling i kommunikationen, hvis du er villig til at gå planken ud for at I kan være sammen.

Alle former for partnerskaber trives lige nu, både privat og arbejdsmæssigt. Det betyder også, at det er en god tid, når det handler om at indgå planer og aftaler.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

 

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Guiden til et fredfyldt og stressfrit liv

Guiden til et fredfyldt og stressfrit liv

Er du gravid? <BR>Bliv klogere på din graviditet

Er du gravid?
Bliv klogere på din graviditet

Valg af den rette eyeliner:<br> Der findes kun én måde

Valg af den rette eyeliner:
Der findes kun én måde

AXTIVE M1 by MIIEGO

AXTIVE M1 by MIIEGO

^