Øreringe Dansk Smykkekunst
Multifarvede zirkoner - Sif Jakobs
Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Designer Inspirations Boutique

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn

Månedshoroskop for: September 2020
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

September måned begynder med nogle udfordringer i forbindelse med en karriere- eller familiemæssig situation, som kræver indsats og forpligtelse. Du kan klare opgaven, så længe du klar til at påtage dig ansvar, udarbejder en plan eller en tidstabel, og holder forventningerne realistiske. Når din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i Løven, den 6., ændres dit fokus og du vil opleve at presset aftager.

Meget af september vil være præget af udvikling i dit sociale liv, og meget vil være dejlige og lykkelige oplevelser. Du kan forvente at folk kommer på besøg, og første del af måneden byder på dejlige stunder i selskab med venner, og muligvis også gode oplevelser i forbindelse med rejser eller uddannelse.

Midt i september kan du forvente at få lyst til og mulighed for at bryde nogle rammer og blive mere involveret med mennesker, der kan ryste lidt op i tingene.

Da Mars står i dit modsatte tegn, Vædderen, i perioden fra september til december, vil du have et særligt fokus på dine relationer. På hjemmebane kan det dreje sig om at din partner kæmper med nogle autoriteter i vedkommendes professionelle liv, hvilket kan være en udfordring, fordi der så ikke er ressourcer til kærlighed og parforhold.  Ikke desto mindre venter der i slutningen af september en dejlig periode for parforholdet, muligvis fordi, der er én, der har ventet på dig.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner

Izabel Camille

Izabel Camille

Hængelamper

Hængelamper

Vævede perlearmbånd

Vævede perlearmbånd

^