Michael Kors ur - Darci Gold
Ibu Jewels
'Flora' øreringe - Studio Loma
Bering - True Aurora

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn

Månedshoroskop for: September 2020
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Den 9. september bevæger din tegnhersker, Mars, sig i retrograd bevægelse. Dette mønster opstår én gang hvert andet år, og markerer altid begyndelsen af en flere måneders lang kamp med en specifik agenda. Med Mars er i dit tegn, handler det om at stå fast og sætte sig igennem, for det er en tid, hvor stærke kræfter spærrer vejen frem.

Hele september vil også være præget af at Mars støder sammen med Saturn, hvilket varsler udfordringer for Vædderen. Her vil Saturn repræsenterer en autoritet i dit job og professionelle liv, som kræver respekt. Så det er ikke overraskende, hvis du føler at september er ’op ad bakke’. Tag imod udfordringen og acceptér at der skal kæmpes. Giv ikke op, når du støder på forhindringer og mobilisér din viljestyrke og din tålmodighed, så du når dine mål. Forvent at disse udfordringer, i en eller anden udstrækning, vil præge de kommende tre måneder.

Når det gælder kærlighed og romantik, så vil din indsats belønnes i slutningen af måneden. Bare ved at være tilstede, så vil potentielle partnere dukke op, og i de sidste dage af september venter en skøn tid, når det kommer til de ultimative oplevelser i livet; børn, familie, kærlighed og lidenskab. På dét tidspunkt vil fuldmånen stå i dit tegn, og byde på en tid med lykke på hjemmebanen for dig og dine relationer, hvilket vil være en dejlig modvægt til karrierepresset.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Meraki

Meraki

Vævede perlearmbånd

Vævede perlearmbånd

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner

Izabel Camille

Izabel Camille

^