Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Månedshoroskop: Oktober 2022

Opdateres 3. oktober 2022...

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.


Månedshoroskop: September 2022

Med en dejlig start på måneden venter en periode, hvor viden og kommunikation er i centrum. Tiden er oplagt til at tage starte på fx kursus, uddannelse eller tage ud på rejse. Så hvis du har appetit for viden og oplevelser, så er der lige nu gode muligheder for at få stillet din sult.

Det er også en tid, hvor du vil føle dig stærk, når det kommer til at formulere og kommunikere dine tanker og viden til andre, og her vil du se, at du kan være kilde til stor inspiration for mange mennesker, du møder i hverdagen.

Som måneden skrider frem, vil der være brug for et øget fokus på nogle forandringer omkring arbejdet. Fuldmånen den 10. september sætter fokus på innovation og udvikling, og her kan det være oplagt at tage hul på projekter, der kræver en kreativitet fx indenfor modernisering, ny teknologi eller automatisering.

Mens måneden overordnet er fuld af spændende og produktiv, så skal du nok forvente, at du kan støde ind i nogle udfordringer, der skal takles. Det skyldes at din tegnhersker Mars, som lige nu befinder sig i Tvillingerne, i oktober bevæger sig i retrograd bevægelse. Det resulterer i at der, i perioden fra begyndelsen af september og frem til sidst i marts 2023, kan være perioder, hvor hverdagen præges forvirring, mistro og usikkerhed. Derfor bør du være parat til at der kan opstå situationer, især på jobbet, hvor du kan føle dig ført på afveje.

I den sidste uge af september venter en tid, som særligt egner sig til at nyde parforholdet. Her kan du forvente, at der sker positiv udvikling, som måske også omfatter rejseaktiviteter. 

 

Månedshoroskop: August 2022

Den 1. august står Mars på både Uranus og den nordlige måneknude. Det er en sjælden konstellation, der ikke er set i nyere tid. I den forbindelse kan du se frem til, at der opstår nogle uventede begivenheder, som i påvirker de grupper og/eller organisationer, du er en del af.

Det kan indebære, at du har lyst til at bryde fri og investere dine ressourcer på noget, der for dig er unikt. Det kan fx være at du har lyst til at dyrke et af dine særlige talenter, især hvis det i en eller anden udstrækning relaterer til kropsbevidsthed.

Et forsøg på at etablere dig på egen hånd vil sandsynligvis blive mødt med modstand fra konventionelle kræfter i samfundet. Måske handler det om, at du har en anden opfattelse af, hvad der er værdifuldt, og det kan resultere i reaktioner fra andre.

Overordnet kan den første del af august byde på udfordringer, men jo mere du fokuserer på de gode ting i livet, især omkring kreativ selvudfoldelse, jo bedre vil du have det. I løbet af de sidste 10 dage af måneden kører tingene lidt lettere, og her vil der være større fokus på kommunikation, læring og opsøgende arbejde.

Slutningen af august er en tid, hvor du ser og mærker den positive side af livet. Måske venter der rejsemuligheder, eller måske møder du nogle ganske særlige og spændende mennesker, der kan være kilde til stor inspiration.

 


 

Månedshoroskop: Juli 2022

I løbet af den første uge af juli vil Mars forlade Vædderen, og går ind i Tyren. Her vil den stå frem til slutningen af august. Konstellationen markerer en overgang fra en periode med aktivitet, til en periode med restitution og afslapning. Det falder fint sammen med sommerferieperioden, men der bliver også ro til at gennemgå din økonomi og aktiver. Her vil du formentlig have et særligt fokus på udgifter i forbindelse med fornøjelser.

I mellemtiden står den største planet i solsystemet, Jupiter, med sine 76 måner, stadig i Vædderen, og det betyder, at du fortsat vil have fokus på at udvide din horisont, fx gennem studier, rejser eller gennem samvær med karismatiske og inspirerende mennesker. Konstellationen gør også tiden optimal i forhold til rejseaktiviteter og kærlighed, og hen mod slutningen af juli venter der en dejlig tid, hvor du, især i selskab med børn, kan have nye og usædvanlige oplevelser.

Generelt er juli måned en rar tid, og når måneden lakker mod ende, kan der være udsigt til nogle store begivenheder. Det skyldes formentlig, at en tredobbelt konjunktion af Mars med både Uranus og Nordknuden, varsler uforudsigelighed. Det kan have indflydelse på begivenheder af økonomisk art og omstruktureringer, som har stået på gennem det seneste år. Men det kan også komme til udtryk gennem uventede og positive overraskelser i forbindelse med partnere og familie.


 

Månedshoroskop: Juni 2022

I begyndelsen af juni er Mars og Jupiter i konjunktion. Det betyder at du i denne tid, rent astrologisk, vil være målrettet og handlingsorienteret. Du har et enkelt mål for øje, som du er fast besluttet for at nå.

Du føler dig klar til at takle udfordringer og konkurrence, og er samtidig åben for kommunikation og tilegnelse af ny viden. Det er en tid, hvor du har masser af energi, og her vil du formentlig også have rejser og eventyr på din dagsorden.

Selvom Mars-Jupiter er en ganske stærk og fremadbrusende kombination, så sikrer din gode fornuft, at du ikke sætter dine aktiver over styr, for det er dem, der udgør fundamentet i din økonomi. Men du kommer ikke udenom, at du fristes lidt af nye, eksperimenterende tiltag, især dem, der involverer ukonventionelle partnerskaber.

Der kan, rent økonomisk, være udsigt til en eller anden form for forandring. Det kan være, at der i din ellers stabile økonomi er nogle uhensigtsmæssige aktiver, du må beslutte dig for at droppe til fordel for et øget fokus på nogle mere produktive aktiver. Bemærk, at du omkring 18. juni bør være særlig opmærksom og forsigtig omkring investeringer, da nogle udfordringer i parforholdet kan påvirke økonomien.

Overordnet vil enhver aktivitet og indsats i juni munde ud i succes, fordi du formår at kanalisere din energi på innovative opgaver. Det indebærer også, at tiden egner sig godt til fx uddannelse og rejser.

I midten af juni vil du opleve, at dine kommunikative evner vil kunne påvirke nogle ellers forsinkede projekter, og det vil resultere i positive og tilfredsstillende resultater.

 


 

Månedshoroskop: Maj 2022

I begyndelsen af maj bevæger Venus, som repræsenterer parforhold og relationer, sig ind Vædderen. Derfor vil spørgsmål omkring parforhold og nære relationer formentlig dominere maj, og de vil være tilbøjelige til at følge dig og dine idéer. Så selvom de har et grundlæggende ønske om at gøre tingene på deres egen måde, så vil de i denne måned føle sig inspirerede, og lade dig tage føringen.

 
Helt overordnet skal det vise sig, at maj bliver en særlig god måned for Vædderen, både på grund af Venus´ tilstedeværelse i dit tegn, men fordi også Jupiter går ind i dit tegn den 10. maj. Denne konstellation er en sjældenhed, der sidst fandt sted tilbage i 2010-2011.

Og hen mod slutningen af maj bevæger tilmed Mars sig ind i Vædderen, så der er på alle måder udsigt til en virkelig dynamisk periode, hvor du har mulighed for nye oplevelser, der vil udvide din horisont, hvilket kan ske gennem fx rejser og/eller videreuddannelse.

Nymånen i begyndelsen af maj kan påvirke din økonomiske situation. Der kan være udsigt til nogle nye omstændigheder udenfor din kontrol. Her skal du være opmærksom på at tilpasse dig den nye situation, for det er herigennem at der vil opstå nye muligheder.

I midten af maj vil nogle nye planer, du er involveret i, begynde at tage form. Selvom du indledningsvist kan føle dig overvældet og usikker på din rolle, så vil du hen mod slutningen af maj være i fuld gang og involveret i at planerne skrider frem. I denne periode vil du opleve, at du har succes med at tage initiativer og få dine budskaber igennem.


 

Månedshoroskop: April 2022

I begyndelsen af april står konjunktionen nymånen og Merkur i Vædderen, hvilket betyder, at du kan se frem til en dynamisk måned, formentligt med særlig fokus på kommunikation og opsøgende opgaver.

Omkring den 5. april er Mars i konjunktion med Saturn, og det indikerer, at du involveres i nogle tunge forhandlinger i organisations- og gruppesammenhænge. Det drejer sig om mennesker, der sætter pris på solidaritet, og på at reglerne overholdelse til fordel for flertallet. I denne periode er det oplagt, at du engagerer dig i sociale projekter, hvor andre kan drage fordel af dine evner og dit overskud.

Den 15. april bevæger Mars sig ud af Vandbæreren og ind i Fiskenes tegn, og i de efterfølgende to måneder kan du opleve, at din handlefrihed og indflydelse er begrænset. Initiativer har en tendens til at løbe ud i sandet, og mens folk omkring kan se fordelen ved, at du agerer stædigt og kompromisløst, så er der omstændigheder, der betyder at dine hænder er bundet. Derfor bør du måske bruge din tid på spirituelle og/eller kreative sysler i dit eget selskab.

April 2022 er en måned præget af Jupiter og Neptuns sjældne konjunktion. Faktisk opstår denne særlige placering af planeterne kun en gang hvert 13. år, og det kan påvirke dig følelsesmæssigt som en bølge af medfølelse og empati overfor andre mennesker, men også en øget bevidsthed om at der foregår begivenheder i verden, der er uden for menneskets indflydelse og kontrol.

Måske er det netop denne bevidsthed der, som Mars bevæger sig gennem Fiskenes tegn, vil få dig til at involvere dig i projekter, der er med til at lindre verden for lidelser. Vær opfindsom når det kommer til finansiering af projekterne, for der kan være strategier der fungerer bedre end andre.


 

Månedshoroskop: Marts 2022

I begyndelsen af marts måned ligger Mars klemt mellem Venus og Pluto. Denne konstellation kan påvirke en proces i enten forretningsmæssige eller personlige forhold. Det er tid til at bruge din indflydelse og stå imod mulige konfrontationer - ikke mindst, når det kommer til folk, der udnytter deres magtposition.  

Målet for denne periode er, at du, formentlig sammen med en partner, påvirker en gruppe og får sat et aftryk i et magtspil. Din partner er stærk, men er muligvis ikke så godt rustet til en magtkamp, som du.

Perioden er overordnet præget af at få samlet mange løse ender, og fulgt op på aftaler, der har været sat i bero.

Den 6. marts forenes Mars og Venus, og bevæger sig samtidigt fra Stenbukken til Vandmanden. Det kan betyde, at du oplever et skift i dit fokus. Her vil din opmærksomhed være særligt rettet nye venskaber eller nye grupper af mennesker. Det er spændende mennesker, der har anderledes og alternative idéer og synspunkter, der kan være kilde til uoverensstemmelser.

Men det kan faktisk vise sig, at blive en tid, hvor du kan dyrke dine egne spirituelle interesser, finde inspiration til projekter med en social, miljømæssig og/eller spirituel agenda.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Toilettaske fra Derrière la Porte

Toilettaske fra Derrière la Porte

Eden Outcast

Eden Outcast

Kurve multifarvede

Kurve multifarvede

Gulvløber og kludetæppe fra Bongusta

Gulvløber og kludetæppe fra Bongusta

ANNONCER
^