Black Friday 2020 hos BOBO
Black Friday hos Like ANNA
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Montana

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn

Månedshoroskop for: November 2020
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Den 13. november bringer retningen for dit tegns hersker, Mars, dig mod slutningen af en periode, hvor ting, der er blevet afsløret, har resulteret i sammenstød med indflydelsesrige mennesker. Du er kommet igennem udfordringerne, selvom du på nogle områder måske fortsat har en følelse af at blive mødt med modstand. Tro på at kampen er slut, for det er den. Alt hvad der nu er tilbage, er at få et overblik over skaderne og få rystet oplevelsen af dig.

En vigtig dato denne måned, er den 9. november, hvor Mars og Venus er i opposition. Her kan der opstå en særlig udvikling i forbindelse med dine relationer. Det kan være blandt dem du har en særlig tæt relation til, men det kan også være blandt mennesker i din omgangskreds, som modarbejder dig.

Din partner eller potentielle partner, kan i denne periode fremstå selvsikre, men er også indstillet på respektfuld forsonlighed, hvis der opstår uenighed mellem jer. I den første halvdel af måneden er der i det hele taget gode muligheder for at finde nye relationer, hvor der hersker enighed og hvor samværet hviler på fairness og lighed.

Selvom november på mange måder præges af ønsket om retfærdighed, så medfører det også, at der dukker emner op om uretfærdighed og straf.

Når det kommer til udfordringer som at dele samt udfordringer omkring økonomi, så præges de af emner og hændelser fra fortiden. Her agerer den kloge Vædder proaktivt ved at samle informationer og tage de nødvendige skridt til åbenhed og klarhed.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Niels Ditlev Bauhaus plakat

Niels Ditlev Bauhaus plakat

Forkæl dig selv med personlig pleje

Forkæl dig selv med personlig pleje

Julepynt - Dansk design fra FELIUS

Julepynt - Dansk design fra FELIUS

DANFORM spisebordsstole

DANFORM spisebordsstole

^