Vandkande i messingfinish
Plakater - kunstplakater <BR> Permild & Rosengreen
AURO økologisk vægmaling
Betræk til IKEA sofa

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn

Månedshoroskop for: Marts 2021
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Her i marts venter der mange, både vigtige og positive forandringer: Når dit tegns hersker, Mars, bevæger sig ud af Tyren og ind i Tvillingerne, den 4. marts, vil du opleve, at din opmærksomhed omkring økonomi, vil ændre sig, og der vil være er større fokus omkring sociale relationer.

Du går ind i en periode, hvor tilværelsen føles lettere, hvor du får lejlighed til at tilegne dig ny viden, og generelt vægter en mere social og aktiv hverdag. Du vil også opleve at have en særlig opmærksomhed på nogle nye forpligtelser som er opstået i sammenhæng med en gruppe eller organisation.

Mens du i januar og februar har følt dig overset eller været uenig med gamle venner eller nye bekendtskaber, så mærker du i marts, hvor vigtigt det er at høre til, og du vil i den forbindelse være indstillet på at påtage dig en rolle og et ansvar i gruppesammenhænge. Hen mod slutningen af måneden vil du se, at jo mere du lader dig involvere i kollektive indsatser omkring kommunikation, jo mere tilfreds vil du føle dig.

Men selvom du har et øget fokus på kommunikation og socialt engagement, så vil du opleve, at der stadig er mennesker, som spiller en central rolle i dit liv, der vil være svære at nå. Det kan handle om den isolation, der fortsat følger med pandemien.

Måske vil du, her i marts, også føle en længsel efter mere fysisk kontakt og intimitet, og selv være påvirket af isolation, men i slutningen af marts, når fuldmånen strækker sig over Vædderen og Vægten, vil der igen opstå nye dynamiske relationer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Urtepotte Bungalow

Urtepotte Bungalow

Er du gravid? <BR>Bliv klogere på din graviditet

Er du gravid?
Bliv klogere på din graviditet

Krydderurtepotte fra Riviera Maison

Krydderurtepotte fra Riviera Maison

Krydderurtefrø til det italienske køkken

Krydderurtefrø til det italienske køkken

^