Ferm Living Loungestol Desert
Konsolborde hos AmazingLiving
Ildsted Eva Solo
Økologisk udendørs maling

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn

Månedshoroskop for: Juni 2021
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af juni møder din tegnhersker, Mars, Pluto, hvilket er et oplagt tidspunkt, når det kommer til at genopbygge noget, der har indflydelse til familie og karriere. Det er en intens følelsesmæssig periode, hvor du - en gang for alle – forsøger at eliminere noget, der ikke fungerer. Perioden er samtidig oplagt, hvis der er behov for at få omstruktureret noget på hjemmefronten.

Den 11. juni, lige efter nymånen, bevæger Mars sig fra Krebsen og ind i Løvens tegn, og det varsler begyndelsen på en rigtig positiv periode, som præges af sjove og opmuntrende oplevelser.

For den enlige Vædder, er det et godt tidspunkt til at date, for det er en god tid for kærlighed og romantik. Og for dem, der har børn, er det ligeledes en dejlig tid med leg og hyggelige stunder.

I første halvdel af måneden vil der være et særligt fokus på kommunikation og uddannelse, men vær opmærksom, at der her kan opstå misforståelser. Det vil formentlig være i forbindelse med søskende eller mennesker, du møder i hverdagen. Ikke desto mindre er det en periode, hvor du kan have glæde af gruppeprojekter, hvor du kan tilegne dig ny viden.

Senere på måneden vil der være fokus på familierelationer, og det er tid til at arbejde på at skabe en varm og kærlig atmosfære. Din partner kan i denne periode være særlig sensitiv i forbindelse med et ønske om at bevæge sig ud af vante omgivelser og eksperimentere lidt.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Havekrukker

Havekrukker

Kaffekop i genbrugsmateriale

Kaffekop i genbrugsmateriale

Gode idéer til gaveønsker

Gode idéer til gaveønsker

Lang måtte til terrassen

Lang måtte til terrassen

^