Ogawa Kazumaza
Tank top i bambus materiale
Kjole slå-om effekt og paisley print
Store runde solbriller

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2020
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af juli bevæger dit tegns hersker, Mars, sig ind i Vædderen, som efter en periode med isolation i teorien skulle bidrage til en længere periode med mere energi.

Men det er kompliceret, for i september bevæger Mars sig i retrograd bevægelse, hvorefter den i november igen bevæger ind i Vædderen. I løbet af denne proces støder den ind i store spillere; Jupiter, Saturn og Pluto, hvilket vil være præget af Corona krisen og de økonomiske omvæltninger, der har fulgt i kølvandet. Så selvom Mars forbliver omkring Vædderen resten af året, så kan den energi konstellationen normalt medføre, i stedet lede til udbrændthed.

Her i juli vil du dog befinde dig i en stærk position, og det kan komme dine sociale forbindelser til gode. Det kan fx dreje sig om mennesker i det lokale miljø. Dette er også et udmærket tidspunkt til at tage initiativ til rejser og til at møde mennesker, men dét, der i første omgang ser lovende ud, kan du pludselig miste grebet om, hvilket kan minde om en lignende oplevelse, du havde i maj.

Juli ser dog ud til at blive både fredfyldt og stimulerende, og først senere i august, kan du opleve øget stressniveau, hvilket kan udspringe af uoverensstemmelser med chefer og andre autoriteter omkring mål og strategier.

Derudover vil du her i juli, og især omkring måneformørkelsen den 5. juli, have stærkt fokus på fremtiden og på et arbejdsliv i balance. Fordeling af magt og indflydelse vil påvirke de valg du træffer, og hen mod slutningen af måneden vil du måske begynde at overveje nye karrieremuligheder.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Store runde solbriller

Store runde solbriller

Havestol Rivièra Maison

Havestol Rivièra Maison

Ogawa Kazumaza

Ogawa Kazumaza

Sommerkjole Signature

Sommerkjole Signature

^