Ogawa Kazumaza
Tank top i bambus materiale
Kjole slå-om effekt og paisley print
Store runde solbriller

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2020
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Tiden i begyndelsen af juli kan byde på et vendepunkt for dig. Her kan du opleve at have succes med nye idéer til, hvordan du kan løse den ustabilitet, der præger din økonomiske situation. Men for at det skal lykkes, er du nødt til at tage et grundigt kig på, hvordan du kan værne om de ressourcer, du har. Derudover bør du overveje, hvorvidt du med en arbejdsmæssig indsats kan få nogle ting på plads. Dét, der så lovende ud for et par måneder siden, synes pludselig uopnåelig, men væbn dig med tålmodighed, for når året lakker mod ende, vil helt nye muligheder præsentere sig selv, hvilket vil have positiv og langsigtet indflydelse på din karriere.

Juli er også en måned, der præges af følelser og relationer til andre mennesker. For den enlige Tyr kan udsigten til et potentielt forhold synes fristende nær. Men det kan vise sig, at vedkommende befinder sig udenfor din rækkevidde – også selvom jeres forbindelse og kommunikation har været både intens og spændende. Kærlighed kan gøre ondt og være ulykkelig, men husk, at kærlighed og muligheden for at opleve kærlighed er allestedsnærværende, så det gælder om tålmodigt at holde modet oppe.

Det kan minde lidt om en oplevelse, du havde i maj, hvor et menneske, du gerne ville have en tættere kontakt til, umiddelbart synes indenfor rækkevidde - og så alligevel ikke. De forhold, du oplever glider gennem dine fingre nu, vil du dog få lejlighed til at udforske nærmere og måske have lyst til at kæmpe for, når vi når hen i slutningen af september.

I mellemtiden synes der at være et stærkt fokus på uddannelse, mental træning og adspredelse af intellektuel art. Hvis der er en videreuddannelse, som ikke blev færdiggjort, så er det nu tiden til at koncentrere sig om, at få det på plads. At have med rigide intellektuelle autoriteter at gøre, kan desværre være en del af udfordringen, hvilket du sandsynligvis har måttet slås med de seneste måneder.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Kvinder bør lære at investere

Kvinder bør lære at investere

Sommerkjole Signature

Sommerkjole Signature

Pude Bungalow

Pude Bungalow

Sommersødt

Sommersødt

Pandemi i USA Viagra