AVIVIR Baobab
De største tendenser til foråret 2021
Opbevar dine sager<BR> i den smukkeste skænk
Sengetæppe kvalitets volour 17 farver

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn

Månedshoroskop for: Januar 2021
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af januar, er der energi og drive i dit tegn, og her går Venus, din tegnhersker, ind i den praktiske og ambitiøse Stenbuk. Dette varsler en forandring i forhold til de seneste måneder af 2020, hvor du formentlig har haft udfordringer med at engagere dig i dit parforhold, men også i dine forhold til andre i omgangskredsen, som selv har haft ting at kæmpe med.

For dit vedkommende, er denne positive start på det nye år også begyndelsen på et år, hvor der venter store strukturelle forandringer, ikke mindst i arbejdslivet.

Januar er en oplagt tid for forandring og til at iværksættelse af nye initiativer samt udvide din horisont. Dette kan fx ske gennem nye studier, og her vil du opleve, at familie og venner bakker op omkring dine idéer.   

Nymånen, den 13. januar, er et oplagt tidspunkt til at få ryddet bordet, så tidsrøvere, der ikke længere er formålstjenestelige, kan sorteres fra og give plads til nye initiativer og interesseområder.Det er en god tid for dig og dine nære relationer, og der hersker en gensidig påskønnelse af den indsats, I hver især gør. Dog kan der i parforholdet være en følelse af afhængighed, og måske også en snært af modstand, når det kommer til måden opgaverne løses på. Dette kan skyldes, at din partner er lidt fastlåst og lige nu ikke helt kan følge med din energi og evne til at se fremad.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Eksklusiv bænk fra Trademark Living

Eksklusiv bænk fra Trademark Living

Brunchbræt i egetræ fra By Brorson

Brunchbræt i egetræ fra By Brorson

Stof i metermål

Stof i metermål

Svanemærket sofa <BR>med tidsløs elegance

Svanemærket sofa
med tidsløs elegance

^