Ferm Living Loungestol Desert
Lanterne fra Canett Furniture
Rattan sofa
Fletstol fra Rivièra Maison

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2021
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I juli er der fokus på især hjemme- og familiemiljøet. Du er i perlehumør og har lyst til fest og sjov. Du planlægger måske sammenkomster, og er i det hele taget i et humør, hvor du sætter pris på de gode ting i livet.

I løbet af juli vil du arbejde tæt sammen med din partner, og I vil formentlig engagere jer i noget, der kræver at I fokuserer på jeres sociale ansvar og forpligtelser. Hvad du end har planer om at involvere dig i, så gør du det for at ryste op i tingene, også selvom det udfordrer nogle konventioner.

Det er en vigtig måned for dine relationer, og den enlige Tyr kan her i juli finde sammen med en partner, som Tyren meget vel kan have mødt gennem venner eller familie. Du vil opleve at føle dig tiltrukket af mennesker, som anses som utraditionelle, og som ikke bange for at være en outsider. Det kan nemlig være en tid i dit liv, hvor du har brug for at slippe det traditionelle og konventionelle.

I den sidste halvdel af juli bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i Jomfruen, hvilket betyder, at der er udsigt til en ekstraordinær udvikling rent socialt. Det kan fx være i forbindelse med børn.

Det er også en tid, hvor du både kan fokusere på detaljer, men også det store billede, og det er den perfekte tid til at udvikle dig kreativt og socialt.

Du kan også forvente, at du i løbet af måneden bliver involveret i en gruppe eller et menneske tæt på dig, som er i gang med at realisere en stor drøm eller idé.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Onlinedating: De 3 mest eftertragtede<BR>kvaliteter hos en partner

Onlinedating: De 3 mest eftertragtede
kvaliteter hos en partner

Gode idéer til gaveønsker

Gode idéer til gaveønsker

Seaford reoler

Seaford reoler

Lykken er ...

Lykken er ...

^