Tehætte The Organic Company
Derrière la Porte - Termoflaske
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen
Betræk til IKEA møbler

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn

Månedshoroskop for: April 2021
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af april, vil du opleve, at du, især karrieremæssigt, vil gå fra en ret stresset og utilfredsstillende periode og en følelse af forvirring omkring, hvilken retning du bør have, til en tid, hvor du har lyst og overskud til at gribe udfordringen an mere praktisk.

Når din tegnhersker, Merkur, går ind i Vædderen, i den første uge af april, oplever du generelt en øget energi, og det betyder, at du også vil have overskud til sociale aktiviteter.

Med nymånen, den 12. april, er der udsigt til en periode præget af ændringer på det sociale område, og her begynder en virkelig inspirerende periode. Imødekommende og kloge venner viser vejen, og det er en tid, hvor du kan skabe nye venskaber, og måske endda nye romantiske relationer.

Der er en summen og en følelse af, at være en del af en gruppe, som tager initiativer og ryster op i tingene. Stressniveauet kan mærkes, men det meste af tiden nyder du at være med på udfordringerne.

Det er en dejlig og produktiv tid, fx når det gælder din involvering i samarbejdet i en gruppe, men også når det kommer til udflugter eller rejser, i den udstrækning det er muligt. Der er udsigt til forandring omkring den 20. i denne måned.

Måske har brug for at slappe af efter en småhektisk tid. Men nu er det tid til at tage en pause og have kvalitetstid alene, eller sammen med nogle, du hænger ud med. Læg mærke til, hvordan det, der sker i den virtuelle verden, indimellem kan være mere spændende end det, der foregår i den virkelige verden. Fx er det et godt tidspunkt til at lade sig inspirere af alternative tænkere, som kan hjælpe dig igennem nogle åndelige blokader, som du oplever, har stået i vejen for dig.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:

Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Nemme frø

Nemme frø

Derrière la Porte - Termoflaske

Derrière la Porte - Termoflaske

Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Termoflaske - Flere farver

Termoflaske - Flere farver

^