Sommer pasteller
Sommerstel med David Austins roser
Strandtaske Rice
Store runde solbriller

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2020
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Din tegnhersker, Merkur, går i retrograd bevægelse i begyndelsen af juli, retter op og fortsætter i direkte bevægelse den 12. juli. Dette medfører et stærkt fokus på penge og ressourcer, hvilket vil præge hele juli måned. I den første halvdel af juli er det derfor vigtigt at tænke på nye måder og opfindsomme metoder, der kan øge din indtjening og din kapacitet.

Måske handler det om at arbejde med metoder, der kan udvikle dig og øge din bevidsthed, og som vil resultere i en ændring af din definition på, hvad velstand er for dig.Juli måned er en tid velegnet til at udforske og styrke sociale liv. Der kan opstå et skær af romantik, hvilket kan få indflydelse på venskaber.

Generelt er det den perfekte tid til at involvere sig og engagere sig i spændende mennesker og evt. grupper af mennesker, som er klar til udfordringer og villige til at eksperimentere.

Når vi nærmer os slutningen af måneden, bliver livet mere intenst, og dit stressniveau øges i løbet af august. Du har stadig fokus på økonomiske initiativer og vil måske starte noget, som kan have stor indflydelse på din økonomi.

I denne periode skal der måske skabes nogle nye aftaler omkring gæld eller en delt økonomi, og der kan i den forbindelse vente nogle hårde forhandlinger forude. I hele denne periode kan du opleve at være mere følsom end normalt, måske påvirker din økonomiske situation noget helt grundlæggende hos dig, og det kan føles som en kamp for overlevelse og for de ting som er vigtige for dig, og som du ønsker at bevare.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:

Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Strandtaske Rice

Strandtaske Rice

Et feminint touch i indretningen

Et feminint touch i indretningen

Kvinder bør lære at investere

Kvinder bør lære at investere

Sommerstel med David Austins roser

Sommerstel med David Austins roser

Pandemi i USA Viagra