Sengetæppe fra Ferm Living
Skrivebord i nordisk design
Danske designklassikere
Plakat PH Poul Henningsen

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Månedshoroskop for: August 2022

August starter med nogle udfordringer, og du er nødt til at tage stilling til og håndtere nogle emner, der påvirker kommunikationen. Måske handler det om, at der ligger nogle trusler og ulmer, og giver dig følelsen af at være under angreb.

Der venter formentlig også nogle udfordringer på et mere intellektuelt plan, der handler om, at du må forholde dig til nogle mennesker, der har en provokerende dagsorden, og tilsyneladende kun er ude på at forpurre situationen. Et godt råd er, at du navigerer forsigtigt omkring mennesker og grupper, der synes at have ekstreme ideologier.

Omkring den 4. august venter en tid, hvor du vil have øget fokus på dine private interesser, hvor det handler om organisering, især i forbindelse med hjem og med familie. Det er en gunstig periode for en undersøgelse af alternative måder at opretholde en sund livsstil. Det kan handle om at gøre noget ved nogle særlige interesser, fx yoga, naturen og haven, eller på et samfundsmæssig plan gøre nytte.

I midten af august vil du formentlig vægte studier og en eller anden form for internationale forhold.

Hen mod slutningen af måneden vil du opleve, at der er skub og udvikling i tingene, og det smitter af på dig og mennesker omkring dig. Der hersker ny energi og entusiasme, og det er de ideelle forhold for nye idéer. Det kan blive en dejlig periode, hvor du involverer dig i nogle større gruppesammenhænge, hvor der sættes stor pris på din tilstedeværelse.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:

Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

 


 

Månedshoroskop for: Juli 2022

I begyndelsen af juli venter en spændende og positivt udfordrende periode, hvor du er kreativ, lærer en masse nyt, og får dine budskaber ud. På det faglige område, så er tiden optimal for studier, men misforståelser kan desværre betyde, at du oplever lidt frustration omkring nogle konkrete opgaver, hvor du ønsker at præstere. Til gengæld vil du også befinde dig i en super positiv periode, hvor du kan forvente dejlige oplevelser i samværet med venner og bekendte.

I begyndelsen af anden uge i juli bevæger din Merkur sig ud af Tvillingerne og ind i den følsomme Krebs. Konstellationen kan betyde, at du har fokus på sikkerhed og tryghed, hvilket især gælder din og/eller familiens økonomi.

Mens du ønsker forsigtighed omkring udgifter, så befinder din partner sig i et særdeles gavmildt humør. Det kan føre til diskussioner om økonomisk forsvarlighed, men din partner vil formentlig holde fast i sin ret til at tage nogle økonomiske beslutninger, og formentlig også få sin vilje. Især omkring fuldmånen, den 14. juli, vil det økonomiske dilemma være i fokus.

I den sidste del af måneden skifter stemningen, og der kan blive tid til dejlige oplevelser, fridage eller ferie. Her venter en rar og harmonisk periode, både i forhold til din partner, men også til familie og venner. Alle er i tophumør, og har lyst til oplevelser og udflugter

Er du Tvilling, så er det et oplagt tidspunkt at tage kontakt til én, du finder særlig attraktiv og spændende.


 

Månedshoroskop for: Juni 2022

I begyndelsen af juni bevæger Merkur sig i retrograd bevægelse, og det indikerer, at du befinder dig i en overgangsperiode.

Det kan være en periode, hvor du beskæftiger dig med noget fra fortiden, og hvor du, efterhånden som du får styr på tingene, kan skabe kontakt eller opbygge et venskab til nogen, der kan i fremtiden kan komme til at spille en vigtig rolle. Det kan handle om spørgsmål, der engang var anledning til principiel uenighed, men nu har du mulighed for at sætte et punktum, så du kan komme videre med din egen agenda.

Fra midten af juni og måneden ud, vil du opleve, at tingene bevæger sig i rigtige retning, og når fuldmånen er i Skytten den 14. juni, er der udsigt til en særlig gunstig periode for parforholdet, partnerskaber, venskaber og for dit engagement i gruppeprojekter. En kontakt, du ønskede at skabe i begyndelsen af maj, kan nu blive en realitet, fordi den person, du ønsker at forbinde med, nu er disponibel og har lyst til at møde dig.

Din evne til at kommunikere og skabe kontakt til andre, bliver godt modtaget af andre, og i den sidste del af juni venter der en særlig positiv oplevelse med en partner eller kollega, hvor din del vil være at komme med idéer, og den anden vil tage lederrollen. Det er en dynamisk periode, som kan byde på spændende sociale eventyr. Månedshoroskop for: Maj 2022

Der er udsigt til forandring i maj. I begyndelsen af måneden, går Merkur ind i Tvillingerne. Det vækker dig fra en passiv periode, og giver dig lyst til at række ud tage kontakt til andre mennesker. Den 10. maj er Merkur dog i retrograd bevægelse, så her kan der sandsynligvis være noget, der virker forstyrrende på din ellers positive tilgang til tingene. Omstændighederne kan betyde, at du må gennemtænke nogle af dine planer.

Således kan der, fra midten af maj, være udsigt til en noget kaotisk periode, både i forbindelse med genoverveje af planer, men også når det kommer til overvejelser om, hvad det egentlig er, du ønsker, dine ambitioner skal munde ud i.

Måske oplever du at venner og kollegaer og/eller samarbejdspartnere går efter nogle uopnåelige mål, eller måske er der justeret på nogle delmål, hvilket resulterer i en stresset stemning. Selvom situationen kan kræve kreativitet, så skal der holdes fast på fornuftige grundprincipper.  Overordnet er tiden ikke til ambitioner omkring materiel succes.

Dagene omkring den 20. maj er centrale for dig, fordi det er en tid, hvor du kan genskabe forbindelsen til en indflydelsesrig person, og samtidig en periode, hvor nye måder at se tingene på, vil have en positiv indflydelse på dit sociale liv.

Det er fornuftigt at holde lidt lav profil og lade andre tage føringen, ikke mindst, når det kommer til situationer, der involverer flere mennesker. Du vil formentlig opleve at føle en vis frustration, og måske endda føle dig hængt til tørre. Der er intet andet for end at væbne sig med tålmodighed, og se frem til at tingene vender i juni.


 

Månedshoroskop for: April 2022

April vil indledningsvist være præget af at nymånen i Vædderen er i konjunktion med Merkur. Det sætter gang i nogle dynamiske sociale initiativer, hvor du meget vel kan spille en ledende rolle i arbejdet omkring koordinering.

Dit fokus er i denne tid særligt dedikeret organisationer og mennesker, som du er stærkt, men anderledes knyttet til, end til dine venner og nære relationer.

Den første del af april egner sig særligt til arbejde på et internationalt plan, rejser og/eller studier i gruppesammenhænge, og du påtager dig gerne en ledende rolle, eller indgår i tæt samarbejde med en leder, som du beundrer.

I midten af måneden kan du opleve at have brug for at koncentrere dig om, hvordan din rolle spiller sammen med dine egne personlige mål og ambitioner. For det er en periode, hvor der arbejdsmæssigt sker mange forandringer både fagligt og i forholdet til ledelsen. Måske har du brug for at udøve din indflydelse bag kulisserne.

Men denne periode vil også være præget af at der er en åbenhed overfor nye, opfindsomme idéer, og det er samtidig en periode, hvor du kan finde tilfredsstillelse i at være en del af nogle projekter med andre, der ligesom du, er følelsesmæssigt engageret i.

April måned præges af at der opstår en sjælden konjunktion mellem Jupiter og Neptun. Det er en begivenhed, der kun sker hvert 13. år. Parforholdet, såvel som arbejdsmæssige partnerskaber, kan være præget af denne konstellation, og øge dit fokus på en vision, som på en eller anden måde bryder normerne. Det kan dreje sig om, at du engagerer dig i et særligt projekt med mennesker, der deler dine holdninger og værdier.

Det kan blive en ekstraordinært spændende og kreativ periode, hvor der dog også vil være brug for en portion sund fornuft, så alle bevarer jordforbindelsen.


 

Månedshoroskop for: Marts 2022

I begyndelsen af marts måned er der en stærk forbindelse mellem Merkur og Saturn, og det kan påvirke din mulighed for at iværksætte en plan, som du tidligere har måtte udsætte.

Merkur-Saturn konjunktionen kan fx være med til at sætte fokus på dine forpligtelser i forhold til en gruppe, du er en del af, og som måske har en form for international forbindelse. Men det kan også være en indikation af, at det er tid til at træffe en eller anden form for kritisk beslutning, som du er tvunget til at holde fast i.

Med marts følger en tid, hvor du vil opleve en øget empati og imødekommenhed fra din partner på hjemmefronten, såvel som i arbejdsmæssige sammenhænge. Det er samtidig en tid, hvor karrieremæssige idealer inspireres dig til at sætte nye mål.

I en periode omkring den 10. marts kan du finde fodslag med din partner eller en form for organisation i kampen for at fremme nogle sociale mål. Husk, at hvis du her lader din luftballon af ambitioner stige til vejrs, så skal du sikre dig at have ballast med ombord, så du kan lande dine planer.

I slutningen af marts ændres dit fokus igen, stressniveauet stiger, og du bliver dynamisk involveret i ledelsesspørgsmål i en gruppe, hvor nye roller kan blive uddelegeret til dig. Fokus er på banebrydende initiativer med grupper, både lokale og internationale.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Sommer, af Camilla Plum

Sommer, af Camilla Plum

Find din form for skønhed<BR> – både indeni og udenpå

Find din form for skønhed
– både indeni og udenpå

Sikkerhed på ski

Sikkerhed på ski

4 gode grunde til at være<BR> medlem af en a-kasse

4 gode grunde til at være
medlem af en a-kasse

ANNONCER
^