Bænke hos BOBO
AVIVIR Baobab
Ogawa Kazumasa poster
Opbevar dine sager<BR> i den smukkeste skænk

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn

Månedshoroskop for: Januar 2021
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Lige efter nytår vil du opleve, at der lægges en dæmper på en periode, hvor du, formentlig i forbindelse med at nogen i omgangskredsen har haft nogle særlige udfordringer, har gjort dig overvejelser og haft nogle intense indre kampe. Når du gør dig fri af de tanker, du har haft i den forbindelse, så venter der en optimistisk, og også ekstrem vigtig periode, som medfører en radikal ændring af dine overbevisninger.

I løbet af anden uge af januar, møder dit tegns hersker, Merkur, en nyligt opstået Jupiter-Saturn konjunktion, og her vil du have mulighed for at interagere med nogle indsigtsfulde kræfter, som kan lede dig til nye forbindelser og spændende idéer. Dette vil medføre en radikal udvidelse af din horisont, og begyndelsen af en tid med fokus på din nye overbevisning, som du føler har en stor betydning for samfundet.

Bortset fra den intellektuelle inspiration og udvikling, du oplever, så er perioden fra januar til begyndelsen af marts også en strålende tid for dine relationer. Den enlige Tvilling vil møde en indsigtsfuld person, som behersker en ny og spændende praksis. Selv om det første møde umiddelbart kan synes ubetydeligt, vil yderligere møder i løbet af de næste måneder, skabe et varigt indtryk og fundament for samhørighed og langsigtet udvikling omkring jeres fælles interesse for oplysning.

Således bliver januar en fremragende måned, når det kommer til læring, undervisning, kommunikation og åbenhed overfor nye idéer og tanker.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:

Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Betræk til IKEA Söderhamn

Betræk til IKEA Söderhamn

Brunchbræt i egetræ fra By Brorson

Brunchbræt i egetræ fra By Brorson

Brass-dock IPad- og brevholder fra Dot Åarhus

Brass-dock IPad- og brevholder fra Dot Åarhus

Opbevar dine sager<BR> i den smukkeste skænk

Opbevar dine sager
i den smukkeste skænk

^