Izabel Camille 'Bohemian'
Lanterne fra Canett Furniture
Loungestol Sika Design
Havekrukker

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2021
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af juli befinder du dig endelig i en position, hvor du har mulighed for at udrede nogle misforståelser, som i de seneste uger har haft indflydelse på dit privatliv og/eller valg af karriere.

Du har oplevet, at der er mennesker omkring dig, der ikke handler rationelt, men i højere grad lader sig styre af deres følelser og intuition. De er stærkt optaget af at forfølge en drøm, og de vil love hvad som helst for at nå den. Det kan være en udfordring for dig, fordi du har brug for at kunne stole og regne med mennesker du omgås, men lige nu ser det ikke ud til at være muligt.

I midten af måneden, vil det blive tydeligt nøjagtigt hvad der er brug for, og du kan opleve partnerskaber blomstrer. Der kan muligvis også være gode muligheder for vækst og succes, hvor du følger med strømmen, hvilket giver dig en god mavefornemmelse. Den 12. juli er et særligt tidspunkt, hvor der er udsigt til at du oplever tilfredsstillende resultater som følge af din indsats.

Juli er en dejlig tid, især når det kommer til udflugter, smårejser og tage kontakt til slægtninge. Der kan være nogle gode nyheder i vente. Det kan fx dreje sig om bryllup og romantiske begivenheder.

Det er en dejlig tid, hvor du vil møde mennesker, udveksle idéer og have det sjovt. Du nyder kommunikationen, og det vil præget tiden måneden ud.

I slutningen af måneden vil du have fokus på at tilegne dig ny viden, dyrke netværket og overveje uddannelse. Det er et godt tidspunkt, når det kommer til langsigtet planlægning, der kan forbedre dine kvalifikationer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:

Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Overvej disse ting, før du vælger et spejl

Overvej disse ting, før du vælger et spejl

Smykker

Smykker

Reol i genbrugs materialer

Reol i genbrugs materialer

Lang måtte til terrassen

Lang måtte til terrassen

^