Vægmaling<BR> - Økologisk & allergimærket
Derrière la Porte - Termoflaske
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen
Hübsch krus

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn

Månedshoroskop for: April 2021
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Noget af det vigtigste i denne måned, er at holde kursen. Der er sket mange forandringer, og du har involveret dig med mange mennesker, som pludselig synes at fjerne sig fra det fælles initiativ, for at fokusere på deres egen dagsorden. Så hvis nogen i mellemtiden skal holde skruen i vandet på det fælles projekt, ja, så må det blive dig.

Det gælder om at forsøge at skabe en stabil indkomst og kigge på nye måder at skabe indtjening på, og her kan det dreje sig om at undersøge mulighederne blandt organisationer herhjemme, såvel som i udlandet. I denne periode må du se sig selv som den, der holder sammen på grupper og organisationer.

I begyndelsen af april venter der en meget lovende udvikling på hjemmefronten. Det er en tid, hvor din partner, børn og nære venner tager nogle skønne initiativer, som du nemt kan bakke op om og gerne støtter.

Omkring nymånen den 11. og 12. april er der udsigt til en rar udvikling på familiefronten, ligesom der venter en dejlig tid på jobbet. Det praktiske netværk, som i denne tid opbygges, vil du opleve at få glæde af på jobbet såvel som hjemme, ligesom det hele kan styres lige så godt fra kontoret som hjemme.

I sidste halvdel af april, vil du opleve, at du ikke har helt kontrol over tingene. Der er et stærkt fokus på kreativt arbejde, på børn, på romantiske øjeblikke, men du kan også opleve situationer, hvor du føler dig sårbar og udsat.

Uanset hvor meget du ønsker forudsigelighed blandt de mennesker, du omgås, så er det ikke noget, du kan forvente, og du kan en tid være involveret med mennesker, som helt grundlæggende ikke har de samme værdier, som du.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Tekande i glas

Tekande i glas

Termoflaske - Flere farver

Termoflaske - Flere farver

Hübsch krus

Hübsch krus

^