Lanterne fra Canett Furniture
Rattan sofa
Hængekøje VENTURE DESIGN
Fletstol fra Rivièra Maison

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2021
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I juli venter der ferietid, men det bliver også en tid, hvor nogle af dine nære relationer bliver mere krævende og vil have, at du udviser et større engagement.

I begyndelsen af måneden går Mars i retning af Saturn, hvilket indikerer, at du kan være under pres, enten følelsesmæssigt eller økonomisk. Du kan her opleve en vis udfordring med et familiemedlem, især hvis vedkommende har til hensigt at bruge mange penge på prestigemæssige ting.

Den 6. juli, hvor Venus står modsat Saturn, vil du have fokus på et pres fra nogle af dine nære relationer. Du kan, på en eller anden måde, føle dig hæmmet eller ude af stand til at deltage i den sjove og positive arrangementer. Måske skal du overveje at følge din lyst og trang til at slippe presset, og bryde alle de regler og forventninger, du har til dig selv. Bemærk også, at Venus-Mars konjunktionen i denne måned er en sjælden begivenhed, og at den kan fremhæve nogle romantiske muligheder.

I den sidste uge af juli vil du opleve forandring. En kollega eller en gruppe af kollegaer, som du ikke har haft kontakt til en tid, vender tilbage til dig, for at hjælpe dig med at færdiggøre et stort projekt, som du helt og fuldt er investeret i. Måske handler det om en forestående omstrukturering af ressourcer.

Det kan også blive en periode, hvor der er stort fokus på kontakter og forbindelser af mere international art, ligesom ny tilegnet viden kan være højtprioriteret.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Kaffekop i genbrugsmateriale

Kaffekop i genbrugsmateriale

Overvej disse ting, før du vælger et spejl

Overvej disse ting, før du vælger et spejl

Reol i genbrugs materialer

Reol i genbrugs materialer

Seaford reoler

Seaford reoler

^