Lerpotter Bergs Potter
Vægmaling<BR> - Økologisk & allergimærket
Derrière la Porte - Termoflaske
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn

Månedshoroskop for: April 2021
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Du vil få noget for hånden denne måned. Faktisk ræser du derudaf, har din egen dagsorden og agenda, og klarer enhver udfordring, hvad enten det drejer sig om kommunikation eller din evne til at sætte dig ind i nye ting.

Faktisk foregår meget i et langt mere intenst tempo end du forventede, så allerede i slutningen af april er du klar til at fokusere på noget helt andet, hvilket meget vel kan være i relation til hjemmelivet.

Siden begyndelse af år, kan du have haft et særligt fokus på at tilegne dig ny viden, eventuelt i forbindelse med uddannelse. Det har været en tid, hvor du har lært mange nye ting, og muligvis haft kontakt til mennesker herhjemme eller på et mere internationalt plan.

Det har været en fantastisk tid for dig og dine relationer, dine forhold til dine søskende, din partner – og i det hele taget til alle du møder i det virkelige liv, såvel som i den virtuelle verden. Måske oplever du at være særlig opmærksom på en central figur, som har gjort sig bemærket i en nyopstået social gruppe…

April kan også byde på en herlig tid, hvor der er fokus på kreative ting, fx i samvær med børn. Der er ligeledes fokus på kreativiteten, når det kommer til dit arbejdsliv eller til socialt samarbejde. Der præsenteres nye initiativer under nye omstændigheder, og det giver anledning til at nye relationer formes.

Tiden er, for den enlige Skytte, også en oplagt tid, når det kommer til dating, kærlighed og romantik. Her vil din eneste udfordring være at vælge hvilken relation du vil bygge på, for der er flere gode muligheder.

Hen mod slutningen af april aftager det indimellem noget hektiske tempo. Der vil nu være et langt større fokus på praktiske ting i hverdagen, og der vil være nogle initiativer, som arbejdsmæssigt vil gøre hverdagen og arbejdsmiljøet mere stabil og overskuelig.

Når april går på hæld, vil du kunne se tilbage på en måned med fremgang, og hvor du har skabt venskaber med nye visionære mennesker.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Tekande i glas

Tekande i glas

by Room krus

by Room krus

Termoflaske - Flere farver

Termoflaske - Flere farver

Glaskopper fra Hübsch

Glaskopper fra Hübsch

^