Izabel Camille 'Bohemian'
Rattan sofa
Hængekøje VENTURE DESIGN
Havekrukker

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2021
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I øjeblikket står Jupiter i Fiskene, hvilket kan komme til udtryk i en positiv udvikling i dit følelsesliv, og især når det kommer til familie anliggender.

Denne positive, følelsesmæssige udvikling vil øges gennem måneden, indtil slutningen af måneden, hvor Jupiter bevæger sig i retrograd bevægelse ud af Fiskene.

Der er således udsigt til en magisk tid, omend midlertidig. For vil snart have brug for at sætte familieplaner på hold, for, først i slutningen af året, at samle op på dem igen. Du vil måske opleve, at du har svært ved at bevæge dig fremad mellem nye spring i din udvikling.

Men lige nu har du fokus på at udvide din horisont. Det kan fx være gennem studier eller muligheder og kontakter af international art. Det gælder især, hvis du finder dig selv involveret i noget, der også har et element af romantisk. Det kan handle om, at oplevelser fx i forbindelse med, at et nært familiemedlem bliver gift, eller du bliver inviteret på rejse. I midten af juli befinder du dig i hvert fald et sted, hvor tiden er optimal til sociale arrangementer og rejser.

Der er vigtige begivenheder i løbet af den sidste uge af juli. Det er stadig et godt tidspunkt til rejser, men der sker også en vigtig udvikling eller forandring på jobbet. Nye medarbejdere kommer til, og det giver dig mulighed for at tage dig tid til at overveje tingene. Det kan være, at du overvejer at vende tilbage til et ufærdigt projekt, frem for at fortsætte med den plan, du havde i forbindelse med hjemmelivet eller karrieren.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Lykken er ...

Lykken er ...

Havekrukker

Havekrukker

Guide til at vælge de smukkeste<BR> brudepigekjoler med dine brudepiger

Guide til at vælge de smukkeste
brudepigekjoler med dine brudepiger

Overvej disse ting, før du vælger et spejl

Overvej disse ting, før du vælger et spejl

^