Zinkbaljer
Strandtaske Rice
Tank top i bambus materiale
Kjole slå-om effekt og paisley print

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2020
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Nu hvor dit tegns hersker Jupiter, frem til midten af september, er i en retrograd cyklus venter der en tid, hvor du koncentreret arbejder på at styrke dine ressourcer og rydde op i din økonomiske situation.

Generelt har hele året være en del af en omstrukturerings proces, som munder ud i en konsolidering af din økonomi og indtjening, og som samtidig skaber et nyt fundament for en social æra, hvor du vil have fokus på kommunikation og på at tilegne dig ny viden.

Måneformørkelsen den 5. juli sætter fokus på dit behov for at arbejde på at fjerne eller mindske udgifter, der tynger din økonomi. Hvis du er i et parforhold, så betaler det sig at lytte til og overveje alle nye idéer, som sin partner præsenterer i løbet af måneden.

Behov, kan være kilde til at fine nye løsninger på praktiske problemer, og her i juli kan parforhold og fælles økonomi muligvis bidrage til nogle opfindsomme idéer og løsninger.

Med nymånen den 20. juli venter der et skarpere fokus på de områder af dit liv, som handler om at være tryg og fri for angst. Lyt omhyggeligt til mennesker omkring dig, der har erfaring og som virkelig ved, hvordan man kan organisere sig til øget trivsel. Gennemfør justeringer i overensstemmelse med den forsigtighed og tilbageholdenhed, du oplever lige nu.

I juli kan du opleve, at børn kræver en særlig opmærksomhed. Det kan være, at de har mod på og brug for at føle sig mere uafhængige og selvstændige. Det kan nemt og hurtigt give anledning til konflikter, men det er en naturlig del af børns udvikling, og der er ikke så meget du kan gøre for at undgå det. Væbn dig med tålmodighed og vær god til at lytte. Det nytter ikke at moralisere, plage eller give barnet skyldfølelse, hverken når det drejer sig om at ungerne forlader reden, eller når dine allernærmeste står fast på at træffe deres egne beslutninger.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Lysestager i pastelfarver

Lysestager i pastelfarver

Et feminint touch i indretningen

Et feminint touch i indretningen

Sommerstel med David Austins roser

Sommerstel med David Austins roser

Strandtaske Rice

Strandtaske Rice

^