Øreringe Dansk Smykkekunst
'Flora' øreringe - Studio Loma
Vævede perlearmbånd
Designer Inspirations Boutique

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn

Månedshoroskop for: September 2020
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I et år, som har budt på mange omvæltninger, bliver september på et vendepunkt for dig. I løbet af de seneste måneder, har du været nødt til at gå se tilbage på nogle grundlæggende udfordringer i dit liv, og kan se, at der fremover er brug for forandring, hvis de skal takles.

Forandringer af en mere overfladisk art, er ikke nok. Der er brug for at du går i dybden og får fat i roden til problemerne. Det gælder især, når det kommer til ressourcer og planer for fremtiden, men også problemer af økonomisk art, som meget vel kan være befordret af covid-krisen og de økonomiske konsekvenser den medfører.

Dét, der virker lige her og nu, er at skære ned, være nøjsom, holde næsen i sporet i hverdagen og undgå at blive fristet til at købe mere end du lige nøjagtig har brug for. Alt handler om mådehold.

Den første weekend i september er der masser gang i de sociale aktiviteter, og gode venner og bekendte er med til at skabe en optimistisk og positiv atmosfære. Der er tillige mange muligheder for vækst og udvikling i arbejdssammenhæng, og midt i september kan der være udsigt til karrieremæssig succes og nye muligheder for at sikre økonomisk stabilitet.

Et område, som kræver masser af empati og tålmodighed, er blandt dine allernærmeste. Her kan du, i løbet af de kommende måneder, opleve at krydse klinger med en viljestærk person. I den forbindelse er den bedste strategi, at lade vedkommende kæmpe for sine egne initiativer, og undlade at involvere dig i principielle diskussioner.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Maria Black 'Globo Violet Huggie'

Maria Black 'Globo Violet Huggie'

House Doctor spejle

House Doctor spejle

Spisebordsstole

Spisebordsstole

DANFORM spisebordsstole

DANFORM spisebordsstole

^