Parfume - ‘Le parfume solide’
Christina Jewelry & Watches
Vasketøjskurv på hjul
Cykelkurv - Romantisk og rummelig i natur rattan

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn

Månedshoroskop for: September 2021
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I løbet af den første halvdel af september, er der et særligt fokus på de organisationer og grupper, du færdes i. I den forbindelse kan det være din opgave, at sørge for at tingene kører glat og effektivt.

Dette kan muligvis være lettere sagt end gjort, for netop i denne periode kan du føle dig forvirret og måske mangle motivationen, ligesom det kan handle om, at nogle venner opfører sig skuffende, som følge af at de befinder sig under nogle kaotiske forhold.

Du er nødt til at gå varsomt til værks, for at undgå at havne i skuffende situationer. Tøv ikke med at skære igennem. Sig hvad du tænker, for det vil mindske usikkerheden. Vær opfindsom, og overvej også at tage initiativ til noget nyt sammen med nogle mennesker, du finder inspirerende.

Omkring den 10. september, bevæger Venus sig ind i dit tegn sammen med Månen. Det kan betyde, at der kommer en vigtig tid, når det kommer til dine relationer. Måske vil du her opleve, at folk omkring dig, og måske især din partner, vil være mere afhængige af dig end vanligt. Du vil måske opleve dem mere følelsesmæssigt krævende i tiden omkring den 16. september. Her kan dine omgivelser være påvirket af et samfundsmæssigt problem eller problemer i forbindelse med familien. Det kræver stor opmærksomhed og en stor indsats, at sikre fred og fordragelighed.

I midten af måneden, kan du opleve at være påvirket af nogle følelsesmæssige forandringer. Du har tendens til at trækker dig fra fortravlede begivenheder i dit sociale liv, og have lyst til mere tid alene. Måske går du og grubler over nogle problemer og udfordringer i dit privatliv..

I løbet af den sidste halvdel af måneden, kan du se tilbage på en tid, hvor du arbejdsmæssigt har gjort en god indsats. Men hvis du har et ønske om, at tingene også fungere i forholdet til dine nære relationer, så bliver du nødt til at gøre en indsats. Husk, at jo mere du går i front og tager styringen, des mere afslappet bliver din partner og stemningen mellem jer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Cykelkurv - Romantisk og rummelig i natur rattan

Cykelkurv - Romantisk og rummelig i natur rattan

Vasketøjskurv på hjul

Vasketøjskurv på hjul

Hjørneborde, sideborde & bakkeborde

Hjørneborde, sideborde & bakkeborde

Understel: Bord-, senge- og sofaben

Understel: Bord-, senge- og sofaben

^