Black Friday hos Like ANNA
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Montana

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn

Månedshoroskop for: November 2020
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

November lægger ud med at en fuldmåne, der støder til Uranus i dit modsatte tegn, Tyren. Dette indebærer, at der sættes fokus på nogle overraskende forandringer i dine relationer. I løbet af den seneste måned, har du fået øjnene op for nogle kompromitterende ting, som kan få indflydelse på dit forhold til nogen omkring dig. I denne måned er det blevet tid til at håndtere situationen, overveje nogle løsninger i forhold til dét, der er kommet frem, og vurdere hvad det kommer til at betyde for forhold og kommunikationen fremover.


Du er muligvis særlig følsom over for Mars-Venus-oppositionen, der finder sted den 9. november. Det er en tid, hvor der er udvikling i dine relationer på jobbet. Det kan også dreje sig om at nye rutiner i hverdagen, har sat dig i kontakt til med et nyt, interessant menneske, personligt eller via sociale medier. Selvom relationen indebærer afstand og adskillelse, og selvom jeres værdier er forskellige, så kan det blive en tid, hvor venskab eller romantik blomstrer.

Et andet stærkt fokus lige nu, er din hverdag på arbejdet. Du har kæmpet og udvist tålmodighed for at honorere restriktioner, regler og love, som muligvis har sat mange projekter på hold. Men du har, i det store hele, overkommet udfordringerne og forhindringerne, og midt i november vender situationen, og du vil opleve fremgang.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Danmarks Dufte: <BR>Time for Blæst  &Bølger

Danmarks Dufte:
Time for Blæst &Bølger

Gaveæske håndsæbe og håndlotion

Gaveæske håndsæbe og håndlotion

Bordben til sofaborde og plankeborde

Bordben til sofaborde og plankeborde

Tallerken Roy Kirkham

Tallerken Roy Kirkham

^