'Flora' øreringe - Studio Loma
Vævede perlearmbånd
Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Designer Inspirations Boutique

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn

Månedshoroskop for: September 2020
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Du har sikkert oplevet mange udfordringer på jobbet den seneste til, og det er ikke kun på grund af tidens virusepidemi. I perioden frem til slutningen af året, vil det handle om at kæmpe og takle kontroverser og omvæltninger. Dét kræver viljestyrke og energi, men heldigvis har du masser af begge.

Et af dine fokusområder kunne være at se på, hvordan du bør organisere dine daglige rutiner, og det er samtidig det optimale tidspunkt, når det handler om at planlægge og komme i gang med et program i forbindelse med sundhed og fitness.

Der er intet, du ikke kan ændre nu - hvis du vil. Du kan finde nogle ekstreme og overdrevne metoder eller løsninger interessante, og det vil fungere for dig i en kort periode.

Et andet fokus kunne være på dine relationer til kolleger eller medstuderende.

September er en måned, hvor du kan møde udfordringer og modstand. Hvis du haster frem, risikerer du at ramme muren, og hvis du bevæger dig for langsomt, så kommer du ingen vegne. Så du har brug for at tilpasse dig et fornuftigt tempo, og samtidig vælge dine kampe omhyggeligt.

På trods af udfordringer, så vil slutningen af september være et udmærket tidspunkt til at fokusere på forretningsrelationer, og du kan her forvente entusiastisk støtte fra nogen, som føler at der kan være en gensidig interesse for idéer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sif Jakobs 'Biella Piccolo'

Sif Jakobs 'Biella Piccolo'

Izabel Camille

Izabel Camille

Trine Tuxen - Loop Ring

Trine Tuxen - Loop Ring

Spisebordsstole

Spisebordsstole

^