Plakater - kunstplakater <BR> Permild & Rosengreen
AURO økologisk vægmaling
Urtepotte med selvvanding
Nemme frø

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn

Månedshoroskop for: Marts 2021
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Marts byder på en tid med store forandringer. Efter måneder, hvor du har været nødt til at gå på kompromis og måske acceptere nogle omstændigheder, som du ikke har haft det godt med, er du nu stærkere og mere målrettet.

Således venter der en tid, hvor du vil have langt nemmere ved at indgå aftaler, og aftaler, hvor du ikke føler dig presset til at indgå kompromisser. Marts måned byder på psykologisk vækst. Der kan, i forbindelse med familie og hjemmelivet, være behov for forhandling, og der kan være udfordringer rent kommunikationsmæssigt.

Du begynder måske at se fordelen ved nogle nylige forandringer, som har haft en stor fundamental indflydelse på dig, og som har overbevist dig om, at det er vigtigere at organisere fremtiden, end at fokusere på fortiden.Der er udsigt til nogle nye muligheder omkring den 21. marts, som gør det til et godt tidspunkt at bygge noget nyt og stærkt. Det kan fx dreje sig om, at du låner penge til et byggeprojekt, eller indgå i en kontrakt med en ressourcestærk gruppe af mennesker.

Der sker dynamiske forandringer på jobbet, hvilket indebærer at der kommer nye mennesker til. Folk omkring dig tænker, langt om længe, mere positivt, og det åbner op for nye initiativer og gode resultater. Der frigøres i denne tid masser af god energi, som kan være med til at bane vejen for mere langsigtede mål.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
AXTIVE M1 by MIIEGO

AXTIVE M1 by MIIEGO

Urtepotte Bungalow

Urtepotte Bungalow

Er du gravid? <BR>Bliv klogere på din graviditet

Er du gravid?
Bliv klogere på din graviditet

AXTIVE M2 by MIIEGO

AXTIVE M2 by MIIEGO

^