Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn

Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Månedshoroskop for: Oktober 2022

Opdateres 3. oktober 2022...

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.


Månedshoroskop for: September 2022

Måske oplever du, at du i øjeblikket har nogle muligheder, der kan få indflydelse på din ressourcer og økonomi. Derfor vil der i den første halvdel af september være særligt fokus på at få styr på tingene.

Tiden er til at få det meste ud af de muligheder, der byder sig, og her kan du, ved at tilpasse dig de forandringer der sker på jobbet, også opleve nye arbejdsmæssige muligheder.

Når det kommer til økonomien, så handler det om innovation, omhyggeligt planlagte måder, at håndtere tingene på, forbindelser – muligvis af international art, og brug af nye medier, som alt sammen kan bidrage til økonomisk fremgang.

Omkring fuldmånen den 10. september kan økonomisk afhængighed og nogle særlige omstændigheder dog medføre usikkerhed, og du kan have nogle forvirrende oplevelser omkring transaktioner, der involverer andre mennesker.

Husk at sikre dig, at de mennesker, du involverer dig med, er til at stole på. I de kommende måneder bør du træde varsomt, både når det kommer til nye bekendtskaber og kontakter, men også venner og andre, der vil låne penge eller på anden måde ønsker din støtte.

Omkring nymånen den 25. september vil du have trang til at skifte fokus, og en mere udadvendt periode begynder. Det er et oplagt tidspunkt for rejser, studier og tilegnelse af viden, og du vil sandsynligvis møde nogle virkelig inspirerende mennesker på din vej. Det bliver samtidig begyndelsen på en dejlig og harmonisk periode for parforholdet.


 

 

Månedshoroskop for: August 2022

I begyndelsen af august står en sjælden og kraftfuld konjunktion af Mars, Uranus og den nordlige måneknude i dit solare 10. hus. Her handler det om karriere, og formentlig en tid med et højt stressniveau, nogle uforudsigelige eller måske allerede aftalte karrieremæssige forandringer.

Det kan betyde, at den første del af måneden vil være præget af et sammenstød mellem, hvordan du gerne selv vil opretholde og udvikle din egen sunde livsstil, og de krav, der stilles til dig fra overordnede. Det kan således gå hen og blive en på flere måder ekstremt eller foruroligende periode.

Fuldmånen fra Løven til Vandmanden den 12. august sætter fokus på, hvordan udviklingen rent karrieremæssigt kan påvirke parforholdet. Spørgsmålet omkring uafhængighed versus ansvar trænger sig på. Der er ikke noget rigtigt eller forkert her, kun modsatrettede behov. Så det er nok klogt at undlade at gøre noget impulsive og drastisk, men tage dig tid til at tænke praktisk.

I løbet af den sidste uge af august, er der fokus på at organisere din økonomi, og økonomiske spørgsmål bliver ved med at optage dine tanker langt ind i september. Du vil sandsynligvis opdage, at jo mere aktiv du er socialt, jo mere forstyrrende er det for dine økonomiske planer. Venner og bekendte er sjove at tilbringe tid sammen med, men de hjælper dig ikke med at finde stabilitet og balance i dit budget. Alligevel er det overordnet en god periode, når det kommer til projekter, der kræver en vis form for pædagogisk og for arbejde i gruppesammenhænge.

 


 

Månedshoroskop for: Juli 2022

De første tre uger af juli kan blive en stille periode, hvor du måske foretrækker at være alene og gøre ting uden at skulle tage for meget hensyn til andre. Generelt er det en periode, der kan byde på dejlige eventyrlig, og især i begyndelsen og hen mod slutningen af måneden, kan du have et særligt fokus på at udvide din horisont.

Den sidste uge af juli er på mange måder ekstraordinær. Det er en tid, hvor du har det godt med dig selv og har tillid til fremtiden. Perioden er oplagt til rejser, romantik – og eventyrlige oplevelser sammen med børn. Hvis du har overvejelser om, hvornår du skal holde ferie, så er denne periode helt optimal.

Sideløbende, og især hen mod slutningen af måneden, har du formentlig et særligt fokus på dine professionelle mål og karriere. Det kan dreje sig om, at du gennem de sidste år, har forsøgt at navigere rundt mellem en masse strukturelle forandringer, og måske følt dig splittet mellem at favne forandringer eller at holde fast i status quo.

Måske opstår der en uforudsigelighed omkring de forandringer, der sker, og som kan påvirke din karriere. Det kan fx handle om, at der er én, der agerer egenrådigt, eller det kan dreje sig om at der hersker uenighed i ledelsen. Derfor kan der herske en stresset stemning, og måske er det også derfor det ideelle tidspunkt, at tage fri og fx begive sig ud på en rejse, og dermed skåne dig selv for at skulle tilbringe tid i et stresset arbejdsmiljø.


 

Månedshoroskop for: Juni 2022

Overordnet er juni er en positiv og optimistisk periode for Løven. Det er en tid, hvor du har lyst til at dyrke eventyret, sprede vingerne og udforske verden.

Tiden er god til at tage kontakt til mennesker, du har forbindelse til i udlandet. Har du fx familie ude i verdenen, så er der lagt op til masser kontakt. Juni er nemlig en fantastisk måned, og en sjov og berigende tid at dyrke venskaber.

Især omkring fuldmånen, den 14. juni, kan ny inspiration sætte gang i håb og drømme. Og selvom de alle måske ikke bliver til realiteter, så er det stadig opmuntrende og rart.

Udviklingen kan, rent karrieremæssig, være lidt tung, og især i midten af juni, kan tiden være præget af en vis uforudsigelighed og udfordringer. Det kan handle om, at man på ledelsesniveau arbejder med at få styr på nogle ting, der gennem det seneste år har haft indflydelse på struktur og økonomi.

I løbet af den sidste uge af juni, kan du have lyst til at komme væk fra det hele, og være mindre socialt involveret. Måske skal du overveje en rejse – evt. sammen med andre, der også trænger til nye oplevelser og eventyr?

 


 

Månedshoroskop for: Maj 2022

Du er inde i en periode, hvor du vil eksperimentere med nye måder at indrette tilværelsen på, som vil give dig mere råderum og frihed.

Når nymånen i begyndelsen af maj er i konjunktion med innovationens planeten, Uranus, venter der en tid, som er særlig gunstig i forbindelse med nye professionelle tiltag. Nu skal ingen tro, at du finder dig i, at andre bestemmer over dig, til gengæld er du meget imødekommende og glad for støtte fra inspirerende mennesker omkring dig. De skal bare lige være opmærksomme på, at det er dig der i sidste ende træffer beslutningerne.

Denne trang til at stå op egne ben, lede og kæmpe for dine holdninger fortsætter til midten af måneden. Men du må nok indstille dig på, at du i anden halvdel af maj møder modstand, måske fra din partner, en gruppe, du er en del af, eller fra familien, der kræver garanti for at dine planer virker. Denne modstand og usikkerhed andre føler, vil du især opleve omkring måneformørkelsen den 16.

Trods det er maj en måned, hvor du overordnet vil opleve en spirende optimisme. Her vil du have mulighed for nye oplevelser, som kan udvide din horisont. Det kan være i forbindelse med fx rejser, men også oplevelser, hvor du kan tilegne dig ny viden.

I denne periode kan have lyst til at gå forrest og agere pioner, hvilket vil give dig mulighed for nye bekendtskaber og udvidelse af dit netværk. Det kan være på både lokalt og/eller internationalt plan, og vække din begejstring.Månedshoroskop for: April 2022

April er en stærk og optimistisk måned for dig med nye tiltag, der gennem studier og/eller rejser vil udvide din horisont. Du føler dig inspireret og har mod på at lære nyt. Måske finder du dig i selskab med en ven eller en gruppe af mennesker, der deler din begejstring.

I forbindelse med parforhold og andre nære relationer ser april ud til at blive en særlig skøn måned. Du har ligeledes god kontakt til nogle indflydelsesrige mennesker, der har fokus på solidaritet, og har nogle stærke principper og kampgejst.

I dette selskab kan du være med i nogle banebrydende initiativer, der kan have indflydelse på begivenheder ude i verden. Sjældent har du befundet dig i en så stærk position med rigtig gode muligheder for indflydelse. Og du er samtidig heldig at være involveret med nogle mennesker seriøse mennesker, som du kan stole på.

Efter den 20. april, hvor Solen bevæger sig ind i Tyren, vil du have fokus på at fremme din karriere. De karrieremæssige skridt, du tidligere har taget tilløb til, skal nu omsættes i praksis, og det indebærer blandt andet, at du må gøre en indsats for at få opbygget en god og stabil økonomi.

I den forbindelse tyder alt på, at du faktisk befinder dig i en heldig periode, hvor der kan være udsigt til en betydelig indtægt. Det kan således blive en dejlig tid, hvor du kan høste, hvad du tidligere har sået.


 

Månedshoroskop for: Marts 2022

For Løven er der i marts udsigt til nogle store processer, når Solen møder Jupiter i Fiskene, den 4.-5. marts, og derefter Neptun, den 13. marts. Disse planeter står for øget bevidsthed gennem åbenhed og imødekommenhed. For Løven kan det imidlertid blive en følelsesmæssig kompliceret tid, fordi det er svært at tyde de signaler, du modtager. Du kan, ligesom andre omkring dig, opleve at føle dig trist og fortabt.

Ved at dykke ned i psykologiske og eventuelt mere spirituelle emner, kan du finde ro, balance og øget energi til at arbejde med dig selv og få rettet blikket mod nye horisonter. Bemærk, at tiden ikke kun byder på modstand, men at der i begyndelsen af marts kan være hændelser, der giver dig nogle faglige eller økonomiske fordele. Der kan meget vel komme noget godt ud af at tage nogle chancer, så længe du har troen på, at du når det ønskede resultatet.

I tiden op til den 21. marts, ændrer dit fokus sig, og du kan have brug for at føle friheden, sprede dine vinger, udvide din horisont, se verden og udforske dine muligheder. Det vil give dig styrke, og øge din forståelse for dine egne ønsker og drømme.

Til gengæld kan de mennesker du har med at gøre arbejdsmæssigt, være uforudsigelige og anledning til forvirring, så derfor er det klogt at holde fast i, at handle på egen hånd. Der er ingen fordele ved at tilpasse sig en gruppe, der giver anledning til stres.

 

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Lysestager i kulørt krystalglas

Lysestager i kulørt krystalglas

Hvordan finder man<BR> de bedste bøger til kvinder?

Hvordan finder man
de bedste bøger til kvinder?

Gulvløber og kludetæppe fra Bongusta

Gulvløber og kludetæppe fra Bongusta

Eden Outcast

Eden Outcast

ANNONCER
^