Shorts i bambuskvalitet JBS
Quilttæppe
Kjole slå-om effekt og paisley print
Store runde solbriller

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Juli starter intenst, fordi Merkur, som er i retrograd bevægelse, møder dit tegns hersker, solen. Dette er en tid, hvor du er i stand til at få øje på noget nyt i dig selv. Det kan dreje sig om, at du pludselig kan se og forstå nogle af de følelser og tanker, du har. Det kan være på et spirituelt plan, men det kan også handle om en arbejdsmæssig situation, som kan have gavn af, at du kan se tingene fra en ny vinkel.

I perioden frem til den 20. juli kan du nyde privatlivets fred og holde en lav profil, også selvom der muligvis opstår en ekstrem situation arbejdsmæssig i ugen op til den 20. Det drejer sig om at undgå ideologiske konflikter med mennesker og organisationer, der er bekymrede for deres egen overlevelse.

Samtidig er det også en periode, der kan have indflydelse på dine relationer og i dit arbejdsliv, fordi situationen kan udvikle sig og blive uholdbar. Det kan komme til at kræve en stor indsats, at få løst situationen. En proces omkring omstrukturering strækker sig helt til november, og her vil svage konstellationer elimineres og kolleger blive fyret. Måske er det et oplagt tidspunkt at overveje andre interessante og mere stabile muligheder.

Tingene vil begynde at tage form, når solen bevæger sig ind i dit tegn den 22. juli. Nu venter der en lang mere udadvendt og positiv tid. Venskaber udvikles og der kan opstå mulighed for at rejse med andre.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Pude Bungalow

Pude Bungalow

Sommerstel med David Austins roser

Sommerstel med David Austins roser

Kjole slå-om effekt og paisley print

Kjole slå-om effekt og paisley print

Vandkande 2-liters

Vandkande 2-liters

^