Plakater - kunstplakater <BR> Permild & Rosengreen
Betræk til IKEA sofa
Urtepotte med selvvanding
Urtepotte Bungalow

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn

Månedshoroskop for: Marts 2021
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Marts er en tid, hvor du har fokus på at forstå dit forhold til de mennesker, der står dig nærmest.

mange ting har forandret sig de seneste måneder, hvor nye venskaber og ny forbindelser til grupper af mennesker eller organisationer, er blevet en større del af dit liv. Du oplever måske, at disse ny relationer, er spændende, men overfladiske, og det får dig til at længes efter nogle dybere følelsesmæssige forbindelser.

I denne måned er det muligt netop at dyrke nogle tættere relationer, måske relationer, der bevæger sig på et dybere og mere åndeligt plan. Det giver dig mulighed for at se nærmere på og undersøge nogle af de følelser, du har.

Nymånen, som finder sted midt i marts, fremhæver en følelse af øget sensitivitet overfor psykiske, følelsesmæssige og åndelige input. Disse opstår som en slags uudtalt, men dyb dimension, blandt dine relationer. Det drejer sig ikke nødvendigvis om fysiske relationer. Det kan meget vel være en mere spirituel og tidløs relation. Dette understøttes af, at en fysisk relation på mange måder er svær at dyrke nu. Til gengæld kan det betyde, at du vil opleve en endnu stærkere følelsesmæssig forbindelse.

Den 20. marts, når din tegnhersker, Solen, bevæger sig ind i den dynamisk Vædder, bevæger du dig fra en mere privat og ensom periode, ind i en ny, hvor der er håb og optimisme. Der er udsigt til en ny horisont, hvor kærlighed og venskaber trives.Hen mod slutningen af marts, og gennem en stor del af april, venter en fantastisk tid, når det kommer til at forme stærkere og tættere bånd til dem, du holder allermest af.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Krydderurtepotte fra Riviera Maison

Krydderurtepotte fra Riviera Maison

Er du gravid? <BR>Bliv klogere på din graviditet

Er du gravid?
Bliv klogere på din graviditet

Kasse til havegrej

Kasse til havegrej

Urtepotte Bungalow

Urtepotte Bungalow

^