Black Friday 2020 hos BOBO
Black Friday hos Like ANNA
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
Julepynt - Dansk design fra FELIUS

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn

Månedshoroskop for: November 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

For Løven begynder november måned med fokus på arbejdsmæssigt at finde og holde balancen. Det er en tid med forandringer, som kan gøre det svært for dig at finde stabilitet og et sikkert fundament.

Tiden kan være præget af nomadestemning mellem job og privatliv, hvor du ingen steder får tid til fordybelse, før du skal afsted igen.

Men her i begyndelsen af måneden er der gode muligheder for at få skabt mere orden og struktur på hverdagen. Der kan være nogle særlige udfordringer, hvor det kan hjælpe dig at fokusere på de praktiske dele af udfordringen. Begræns dig og tag imod vejledning.

I tiden omkring nymånen midt i november, vil du være nødt til at træffe beslutninger om, hvordan du skal takle en spændt situation, som udspringer af nogle problemer i hjemmet eller familien. Det er heldigvis en tid, hvor du har masser af ressourcer til at få din vilje igennem, hvilket også betyder at du kan gennemføre omstruktureringer jobbet og i hjemmet, så du får en hverdag, der passer dig. I denne periode kan nogle arbejdsmæssige relationer udvikle sig til vigtige alliancer.

Tingene ser mindre komplicerede og mere optimistiske ud i de sidste ti dage af november. Her vil der være mindre fokus på udfordringerne hjemme, og du vil have tid og overskud til at udtrykke dine meninger og holdninger, ligesom der vil herske en lettere og gladere stemning. I denne periode vil du også kunne opleve, at horisont udvides og give dig ny indsigt.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Danmarks Dufte: <BR>Time for Blæst  &Bølger

Danmarks Dufte:
Time for Blæst &Bølger

Danmarks Dufte: Time for Hygge

Danmarks Dufte: Time for Hygge

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner

Vinglas 'Ball' House Doctor

Vinglas 'Ball' House Doctor

^