Øreringe Dansk Smykkekunst
Multifarvede zirkoner - Sif Jakobs
Vævede perlearmbånd
Designer Inspirations Boutique

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn

Månedshoroskop for: September 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Den første uge af september kan du føle dig forbeholden og introvert, til gengæld er perioden særlig velegnet til opgaver, der om økonomisk administration. Arbejdsmæssige projekter trives, og kolleger bidrager med gode idéer og effektive løsninger. Generelt set er det meste af september en rigtig god periode, når det kommer til at organisere og for opgaver, der handler om økonomi. Husk, at bevare en realistisk tilgang til opgaverne, mindsk spild og sæt fokus på effektiviteten.

Den 6. september vil kærlighedsplaneten, Venus, bevæge sig ind i dit tegn, og det betyder at resten af måneden forsødes af nære relationer og dejlige aktiviteter. Det er en god periode for kommunikation, for kunst og for relationer til mennesker i lokalområdet, så vel som til søskende og medstuderende.

Selv om den sidste del af september byder på en positiv tid for dig, når det gælder job og økonomi, så sker der stadig en del omvæltninger i arbejdsmiljøet, som kan have stor indflydelse på din livskvalitet. Der er øget risiko for kontroverser i forbindelse med jobbet helt indtil slutningen af året, og den kloge Løve undlader at involvere sig i ophedet diskussioner og skænderier omkring principielle og ideologiske emner. Ved at fokusere på omstrukturering og praktiske løsninger, opnår du fordele, mens du vil se at andre, der ikke evner at bevare fokus spilder, vil opleve spild af energi og kræfter.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Bering - True Aurora

Bering - True Aurora

Sif Jakobs 'Biella Piccolo'

Sif Jakobs 'Biella Piccolo'

Hængelamper

Hængelamper

Vævede perlearmbånd

Vævede perlearmbånd

^