Ogawa Kazumaza
Sommerstel med David Austins roser
Hængesofa Rivièra Maison
Tank top i bambus materiale

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Juli er en tid, hvor du er fyldt med idéer, og måneden starter intenst med Merkur, som i retrograd bevægelse møder solen i dit tegn.

Dette varsler, at der kan opstå en ny situation, som umiddelbart kunne indikere en fejl i din arbejdsmæssige planlægning, men som også byder på nogle geniale aspekter i forbindelse med et opfindsomt projekt. Det kan handle om eksperimenter og opfindsomhed, som involverer mennesker og organisationer, som har en revolutionær tilgang til økonomi, på den ene side og sociale projekter, på den anden side.

Den 5. juli er der måneformørkelse i dit modsatte tegn, Stenbukken. Dette understreger nogle følelsesmæssige og spændte relationer samt det ansvar, du har overfor andre mennesker, især i parforholdet. Da 2020 er et år med forandring og udvikling i alle former for relationer, er det nødvendigt at justere og tilpasse sig situationen, da de mennesker du relaterer til, gennemgår forandringer.

Nymånen den 20. juli sker i dit tegn, og dette medfører, at solen og månen sammen møder Jupiter, Pluto og Saturn, som er store medspillere i 2020. Disse konstellationer har spillet store og afgørende roller under Coronakrisen, og de efterfølgende økonomiske omvæltninger.

Du kan opleve stærk modstand på dette tidspunkt, og det er klogt at undgå åbne konflikter med folk, som ikke kan eller vil gå på kompromis.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sommerkjole Signature

Sommerkjole Signature

Store runde solbriller

Store runde solbriller

Kjole slå-om effekt og paisley print

Kjole slå-om effekt og paisley print

Ogawa Kazumaza

Ogawa Kazumaza

^