Tehætte The Organic Company
Derrière la Porte - Termoflaske
Te-sæt med infuser og honningpind
Hübsch krus

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn

Månedshoroskop for: April 2021
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I den første halvdel af april, venter en rigtig god periode for fremskridt karrieremæssigt. Det er en tid, hvor alliancer fremhæves, og hvor nogle arrangementer og samarbejder må droppes og erstattes af mere produktive aftaler. Dine lederevner er visionære og stærke, og andre føler sig trygge ved din dømmekraft.

Nymånen, den 11. april, skaber de bedste forudsætninger for kommunikative initiativer. Det er en tid, præget af en god portion held, hvilket især kan komme dig til gode, hvis du har med udenlandske forbindelser at gøre.  Du kan forvente at få gavn af flere forskellige forbindelser, og det er med at holde dine muligheder åbne, og sprede dine gode initiativer og den succes, du har opnået, hvor du møder åbenhed og interesse.

Tingene kan blive temmelig intense, som måneden skrider frem, og hen mod slutningen af april er der især fokus på de sociale områder. Det er en periode, hvor mennesker i dit liv gennemgår forandringer, hvilket kan have indflydelse på sikkerhed, kontakter til banker, skat og andre institutioner, som du og dine nærmeste er afhængige af. Ikke desto mindre venter der også en fantastisk tid for venskaber - især i forbindelse med grupper, du har oplevet som perifere og med en ukonventionel agenda.

Således præger store begivenheder måneden sammen med nye, usædvanlige alliancer. Når Mars bevæger sig ind i dit tegn i slutningen af måneden, vil du opleve ekstra energi og være klar til at acceptere et øget pres.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Termoflaske - Flere farver

Termoflaske - Flere farver

Betræk til IKEA møbler

Betræk til IKEA møbler

Rivièra Maison tekrus

Rivièra Maison tekrus

^