Udsalg Crocca.dk
Michael Kors ur - Darci Gold
Vævede perlearmbånd
Designer Inspirations Boutique

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: September 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Fuldmånen den 1. september sætter fokus på dine arbejdsprojekter, og den første uge af måneden er et tidspunkt, hvor du har de bedste forudsætninger for at få styr på dine tanker, på planlægning, men også undersøgelser og studier. Hvis du har ledt efter løsninger, så er det nu, du kan finde dem og omsætte dem til praksis. Det er samtidig en optimal tid for at skrive og for intellektuelle aktiviteter, ligesom eventuelle rejser vil kunne afvikles uden forhindringer eller udfordringer.

Helt generelt, så er den første halvdel af september præget af oplagte muligheder for at arbejde konstruktiv i partnerskaber.

Nymånen den 16. skaber de perfekte rammer for harmoni med Saturn, hvilket betyder, at der venter en periode, der er særlig gunstig, især når det kommer til kontrakter samt formelle arrangementer. Også her synes alt at flade på plads, hvilket giver dig udsigt til længerevarende succes, især i forbindelse med kommunikation.

Fra september til december kan du forvente en periode, hvor arbejdet kræver en hård indsats og hvor der venter en del udfordringer. Samarbejdspartnere presser på og forsøger at tage lederskab, hvilket indebærer at du kan opleve modstand i forbindelse med dine initiativer. Hen mod slutningen af måneden, er der et projekt som afsluttes, og kræver en langt større investering end forventet.

Månedens motto er: When the going gets tough, the tough get going.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Tallerken Roy Kirkham

Tallerken Roy Kirkham

Bering - True Aurora

Bering - True Aurora

Maria Black 'Globo Violet Huggie'

Maria Black 'Globo Violet Huggie'

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner

^