Konsolborde hos AmazingLiving
Lanterne fra Canett Furniture
Adezz - Bålfad og havepejs
Økologisk udendørs maling

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2021
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september

I løbet af første halvdel, har du held til at få løst nogle misforståelser, som har indflydelse på din karriere og dine relationer, og som har fyldt og taget meget af din tid, de seneste uger. Du er et menneske, der baserer tilværelsen på fakta, og du har brug for klar kommunikation, især når det gælder karrieremæssig planlægning. Men de mennesker, du har været tvunget til at være involveret med, har en helt anden tilgang til tingene, og ser styret af drømme frem for realiteter. Det betyder, at du let kan blive ladt i stikken, for du vil opdage, at de kan have svært ved at holde deres løfter.

Der sker en ændring af din situation i tiden omkring den 12. juli, hvor du oplever at være på bølgelængde med folk, blandt andet med de mennesker, der står dig nært, og her vil der pludselig opstå en dybfølende gensidig forståelse. Her venter en god tid, for venskaber og partnerskab, og en tid, hvor der også er plads til dine drømme.

Hen mod slutningen af juli, er der udsigt til en rar form for travlhed, når du kan forvente besøg eller invitationer til at besøge venner. Både Venus, og lidt senere Mars, går ind i dit tegn, hvilket vil opleves som et stort boost af energi.

Du kan opleve en følelse af at være i kontakt med et menneske eller noget, der på en eller anden måde kan opleves som større end livet. I denne periode kan du også være i en position, hvor du kan se det store billede.

Det kan således blive et særligt godt tidspunkt, når det kommer til parforhold, og her er det din opgave at bevare en realistisk tilgang til tingene. Du er det anker, der sørger for stabilitet og sikkerhed.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Lykken er ...

Lykken er ...

Havekrukker

Havekrukker

Guide til at vælge de smukkeste<BR> brudepigekjoler med dine brudepiger

Guide til at vælge de smukkeste
brudepigekjoler med dine brudepiger

Store plantekrukker

Store plantekrukker

^