Bænke hos BOBO
AVIVIR Baobab
Opbevar dine sager<BR> i den smukkeste skænk
Sengetæppe kvalitets volour 17 farver

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn

Månedshoroskop for: Januar 2021
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september

Den første uge af januar kan være intens, især i forbindelse med børn og andre, som spiller en stor rolle i dit liv. Du befinder dig måske i en situation, hvor du føler dig tvunget til at konfrontere dine omgivelser og gøre det klart, at dine holdninger ikke er til diskussion.

Konfrontationer kan også opstå i situationer, hvor du føler at tiden er kommet til at du må stå op for dig selv. Det kan fx være i forbindelse med din rolle i et kreativt team.

Den første del af januar kan således blive en tid, hvor du får sagt til og fra, struktureret tingene, bygget et nyt fundament, og får sluppet kontakten til mennesker og praksisser, som ikke fungerer og ikke længere er frugtbare og tidssvarende.

Fra den anden uge i januar, kan du forvente at der sker nogle afgørende forandringer i dit arbejdsliv. Der er udsigt til en lovende tid, hvor nye organisationsformer og -struktur, tager form. Du vil her spille en central rolle de kommende måneder, når det kommer til at udtænke nye, effektive måder at arbejde på. Det er en spændende tid, hvor du kan engagere dig i et demokratisk miljø med nye jobmæssige forhold, der inviterer til solidaritet og fællesskab.

Trods den nye positive udvikling i dit arbejdsliv, så kræves der, i takt med forandringerne, også en betydelig indsats. Det vil især dreje sig om, hvilke standpunkter, mål og principper, der skal dominere i fremtiden.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Eksklusiv bænk fra Trademark Living

Eksklusiv bænk fra Trademark Living

Mr. pepper og mrs. salt sæt fra Spring Copenhagen

Mr. pepper og mrs. salt sæt fra Spring Copenhagen

Smugkig på ILVAs outdoor<BR> 2021-kollektion

Smugkig på ILVAs outdoor
2021-kollektion

Betræk til IKEA sofa

Betræk til IKEA sofa

^