Tehætte The Organic Company
Vægmaling<BR> - Økologisk & allergimærket
Derrière la Porte - Termoflaske
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn

Månedshoroskop for: April 2021
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september

 

I begyndelsen af april er du i fuld gang med at frigøre dig fra en situation, hvor du har givet løfter i forbindelse med nogle forvirrende forhold. Men du vil føle dig mere selvsikker i løbet af den første uge af måneden, og her vil du være klar til at udtrykke dine tanker og overvejelser – også selvom det resulterer i nogle lidt akavede samtaler. Som måneden skrider frem, vil du opleve, at jo mere autentisk og ærlig du er, desto mere lytter folk omkring dig, og jo bedre resultater opnår du.


Der er udsigt til gevinst, hvis du presser lidt på, og omkring nymånen den 11.-12. april, kan du opleve, at der kan være tale om goder af både økonomisk og arbejdsmæssig art. Du fungerer i denne periode, særlig i rollen som problemknuser, hvor du kan takle problemer, til gavn for arbejdsmiljøet.

Tingene går også godt, når det kommer til dine nære, intime forhold, og her kan der være udsigt til nogle ret fantastiske samtaler om blandt andet psykologi. Generelt er det sådan, at jo mere du satser i denne periode, jo mere har du at vinde.

Niveauet af aktivitet og stress kan være højt frem til omkring den 19. april, hvor der opstår en forandring, og du går herefter ind i et mere fredeligt og rolig, men ikke mindre spændende, periode.

På et intellektuelt plan åbner der sig en ny horisont, og du finder dig selv i selskab med dejlige mennesker med stabile, gennemtænkte synspunkter. Det kan være er et godt tidspunkt at tage fat på en ny kurs studiemæssigt, især hvis det indeholder sociale elementer..

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Nemme frø

Nemme frø

Tekop - stentøj fra Serax

Tekop - stentøj fra Serax

by Room krus

by Room krus

Te-sæt med infuser og honningpind

Te-sæt med infuser og honningpind

^