Sengetæppe fra Ferm Living
Skrivebord i nordisk design
Danske designklassikere
Plakat PH Poul Henningsen

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september

Månedshoroskop for: August 2022

I august kan du opleve at have et særligt fokus på tro og trosretninger. Du vil måske opleve at blive trukket ind i nogle kontroverser, især hvis emnerne har nogle internationale perspektiver.

På arbejdet kan du få lyst til at søge væk fra grupper, der, i dine øjne, har nogle provokerende ideologier og holdninger. Måske er det ikke noget nyt, men i højere grad en genopblussen af nogle emner, der har påvirket arbejdsmiljøet de seneste år.

Den 4. august træder din tegnhersker, Merkur, ind i Jomfruen, og det indikerer, at der, de kommende uger, vil være en positiv udvikling, som giver dig mulighed for at få din hverdag bedre organiseret, sørge for god stemning blandt kollegaer, og som måske også giver dig mulighed for at præsentere nogle af dine idéer. Det sætter dig i en central position i håndteringen af de omstruktureringer, der finder sted på jobbet, og som påvirker både dig og dine kollegaer. Mens folk skændes om principper, så er det din opgave at holde hjulene i gang.

I løbet af den sidste uge af august, venter der nogle vigtige forandringer. På dette tidspunkt er det muligt for dig at gøre nogle tiltag i din karriere, måske godt hjulpet af dine overordnede. Ved at brainstorme med dem omkring kreative idéer, kan du muligvis have udsigt til at øge din indkomst. Her handler det om netværk og forbindelser.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.Månedshoroskop for: Juli 2022

I begyndelsen af juli føler du dig fokuseret og konstruktivt, og hvis du formår at undgå distraktion, så er det oplagt at få styr på og organiseret nogle ting med kollegaer. Det er dog en god idé at lade være med at påtage sig alt for mange forskellige opgaver.

Den 5. juli flytter Merkur ind i Krebsens tegn, og det flytter dit fokus fra job og karriere til mere socialt engagement. Tiden er egnet til ferie og fridage, og du får tid og mulighed til at besøge venner og bekendte.

Det er en ganske dynamisk periode, og din partner er med på eventyr, også selvom det betyder, at der bliver brugt flere penge.

Omkring fuldmånen den 14. juli kan du være heldig at befinde dig blandt nogle karismatiske mennesker. Der kan opstå nogle situationer, der involverer mennesker omkring dig; venner og/eller børn, og det vil sandsynligvis have noget at gøre med spændende oplevelser og/eller rejser.

I den sidste del af måneden, har du brug for mere fokus omkring dig selv, og dine egne behov. Måske har du lyst til nogle oplevelser i selskab med en eventyrlysten partner. Det kan være, at I har en fælles drøm om at rejse ud og få nogle unikke oplevelser, møde mennesker med en anden kultur et eksotisk sted i verden.Månedshoroskop for: Juni 2022

I begyndelsen af juni kan du have brug for at koncentrere dig om nogle udfordringer der tilsyneladende er opstået i forbindelse med kommunikationen på arbejdet eller studiet. Men der er i virkeligheden ingen grund til at bruge alt for meget krudt på det, for det er ikke noget, der vil udvikle sig til egentlige problemer.

Det betyder, at du hurtigt kan komme tilbage på sporet og koncentrere dig om dine opgaver. Her i juni kan der også blive lejlighed til at genoptage kontakten til nogen, der befinder sig et sted, hvor de har mulighed for at støtte dig og dine ambitioner, og fremme dine idéer.

Omkring fuldmånen, den 14. juni, vil du føle dig klar og rustet til at tage fat på opgaver, og skabe dynamiske forretningsrelationer såvel som personlige relationer, der kan have positiv indflydelse på karriere og familieliv.

Juni er også en måned, hvor du vil have lyst til og fokus på, at udvide din horisont. Det kan fx være gennem studier og/eller rejser. Her vil du dog nok løbe ind i nogle udfordringer, enten fordi det er knapt med penge, eller fordi der står nogle sociale eller arbejdsmæssige forpligtelser i vejen.

Hen mod udgangen af måneden venter der nogle forandringer, som vil bidrage til en bedre økonomi, ligesom du også kan opleve positiv, dynamisk forandring i forhold til din karriere.Månedshoroskop for: Maj 2022

I begyndelsen af maj bevæger din Merkur sig ind i Tvillingerne, hvilket det kan give dig lyst til at udvide dine arbejdsmæssige forbindelser, og tage hul på nogle nye initiativer, der vil fremme din karriere. Men da Merkur er i retrograd bevægelse den 10. maj, bliver du her nødt til midlertidigt at sætte planer på pause, og lige sørge for at gøde jorden lidt smule bedre.

Selvom du i 3. uge af marts vil opleve opbakning fra kollegaer, der er klar til at yde støtte, så vil du muligvis skulle overdrage et ledelsesansvar til en kollega, der har særlig indflydelse.  Der kan være nogle kommunikative udfordringer i forbindelse med måneformørkelsen den 16., og det kan påvirke dit forhold til kolleger eller arbejdsmæssige organisationer.

Her i maj er der er stort fokus på kommunikation, rejser og/eller uddannelse, og i begyndelsen af måneden kan der ske en overraskende udvikling, som kan få tingene til at køre af sporet, men alligevel vise sig at åbne op for nogle spændende muligheder.

Her i maj kan der også være udsigt til nogle spændende relationsmæssige forandringer. Det kan vise sig at være en særlig fordelagtig periode for arbejdsmæssige partnerskaber, og den tendens ser ud til at fortsætte helt frem til slutningen af juni.

Du kan i den forbindelse, at der er nogen, der er indstillet på at sætte gang i nogle ret risikable initiativer, men deres vurdering er, at chancerne for succes er gode. Her kan din rolle være at agere mellemled, hvor din primære opgave vil være at skabe de forbindelser, der får tingene til at fungere.


 

Månedshoroskop for: April 2022

April begynder med en nymåne i konjunktion med Merkur, og det kan give dig mod på at sige din mening højt, og kæmpe for dine holdninger. Det gælder både i privatlivet, men også når du befinder dig blandt kollegaer.

I denne periode er der samtidig mulighed for samarbejde med grupper eller organisationer, der har en særlig indflydelse, når det kommer til at kæmpe for principper om lighed og solidaritet.

Den 11. april bevæger Merkur sig ind i Tyrens tegn, og det kan lette nogle følelsesmæssige spændinger, du har gået rundt med. Nu får du overskud til at se nye perspektiver, der kan udvide din horisont. Det kan fx være i forbindelse med en form for studier eller rejser.

Nye mennesker dukker op i dit liv, og de er meget motiverede omkring nogle kreative aktiviteter, og kan i den forbindelse have stor glæde af din viden og ressourcer.

Da Merkur i midten har en harmonisk forbindelse til den revolutionære Uranus, vil du selv have gavn af, at være i selskab med venlige og imødekommende mennesker, som giver dig deres støtte til at du kan komme igennem med dine idéer og synspunkter.

Måneden vil endvidere være præget af en helt særlig begivenhed: Her vil Jupiter-Neptun konjunktionen finde sted - en begivenhed, der kun finder sted en gang hver trettende år. Denne konjunktion kan have positiv indflydelse til nære vigtige relationer i dit liv. Du vil føle dig draget af nogle store personligheder, som kan spille en vigtig rolle og styrke din bevidsthed. I den forbindelse kan tiden blive særlig positiv, når det kommer til romantik, kærlighed og livsbekræftende oplevelser..

 


 

Månedshoroskop for: Marts 2022

I begyndelsen af marts får du lejlighed til at løse et problem på arbejdspladsen, som uventet blev sat på hold i februar. Nu er tiden kommet til, i samarbejde med kollegaer, at udarbejde nogle langsigtede planer, som bidrager til øget effektivitet og flere muligheder. Det kræver en koncentreret indsats, men der er udsigt til, at arbejdet vil betyde store fordele på længere sigt.

I marts befinder Jomfruen sig i en periode, hvor der også kan være gennembrud i forbindelse med et mere privat og personligt projekt. Det kan være på et romantisk plan, eller have forbindelse til omstændighederne omkring et barn. Måske har der været nogle problemer eller forhindringer, men i begyndelsen af marts er der mulighed for at finde nogle gode løsninger.

Hen mod slutningen af måneden venter en særdeles positiv tid, når det kommer til familie og parforhold, og her kan de ligeledes være oplagt at dele din passion og dine interesser med et menneske, der har visioner. Du kan forebygge uro og uoverensstemmelser i parforholdet ved, i anden halvdel af marts, at indgå kompromiser, og bevæge dig lidt ud af din komfortzone.

Mennesker omkring dig giver udtryk for deres drømme, som måske i dine øjne forekommer urealistiske. Selvom du byder ind med gode råd, så bliver de ikke fulgt, så måske skal du bare følge med strømmen og se hvad der sker.

I de sidste par dage i måneden, vil du under alle omstændigheder have energi og overskud til at give din mening til kende og stå fast, hvis der er behov for det

 

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Sikkerhed på ski

Sikkerhed på ski

Trusser<BR>– hvilken type passer bedst til dig?

Trusser
– hvilken type passer bedst til dig?

Gaveidéer til manden, der har alt

Gaveidéer til manden, der har alt

Inspiration til at peppe hjemmet op<BR> og gøre indretningen mere frisk

Inspiration til at peppe hjemmet op
og gøre indretningen mere frisk

ANNONCER
^