Bænke hos BOBO
Ogawa Kazumasa poster
De største tendenser til foråret 2021
Opbevar dine sager<BR> i den smukkeste skænk

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn

Månedshoroskop for: Januar 2021
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I tiden op til jul ændredes dit fokus. Efter et år med store udfordringer og ængstelighed - måske af økonomisk eller social art – fik du nok. Måske oplevede du at miste kontakten til venner, eller grupper, som du tidligere har været en del af og sat pris på, virker ikke så inspirerende længere. Ikke mere fanatisme, ikke flere endeløse diskussioner om rigtig og forkert.

Så hvad skal erstatte det? Hvilken gavn vil du i 2021 få af den lange periode med selvisolation, og kampen for at sætte en idealistisk dagsorden, som du drømte om selv at efterleve?

Selvdisciplin er vigtig, og du kan nu have brug for en struktureret tid, hvor der er plads til eftertænksomhed. Du kan styrke processen gennem meditation og øvelser, kreative projekter i dit eget selskab, vandreture i naturen – og i det hele taget aktiviteter, som giver dig rum til at fokusere på dine tanker, overvejelser og indre liv.

Selvom du lige nu har brug for at vende opmærksomheden indad, så er det ikke ensbetydende med at du er alene. Din partner og din familie vil gerne være der for dig, dele dine overvejelser og tanker, guide dig og holde dig ved selskab.

Både januar og februar er faktisk en rigtig dejlig tid, når det kommer til at skabe nye, fortrolige venskaber, som vil støtte dig i at finde et hele, hvor kroppen og ånden er i balance og harmoni.

2021 er et år, som præges af en optakt til realisering af en drøm.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Eksklusiv bænk fra Trademark Living

Eksklusiv bænk fra Trademark Living

Svanemærket sofa <BR>med tidsløs elegance

Svanemærket sofa
med tidsløs elegance

Smugkig på ILVAs outdoor<BR> 2021-kollektion

Smugkig på ILVAs outdoor
2021-kollektion

Brunchbræt i egetræ fra By Brorson

Brunchbræt i egetræ fra By Brorson

^