Øreringe Dansk Smykkekunst
Multifarvede zirkoner - Sif Jakobs
Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Designer Inspirations Boutique

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn

Månedshoroskop for: September 2020
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af september står en fuldmåne i dit tegn, hvilket sætter gang i dine følelser og din fantasi. Du har en idealistisk og fantasifuld natur, og først på måneden er der optimale betingelser for at realisere nogle af dine drømme, hvilket især gælder for de tanker og drømme, du har, der vedrører emner af social, miljømæssig og politisk karakter. Der er et stort behov for at bakke op om nye reformer i samfundet, og denne måned byder på et vendepunkt, når det kommer til din indsats.

Samtidig kan der være en opmærksomhed på, at der i det sociale miljø, du befinder dig lige nu, hersker en undertrykkende eller usund kultur. En diktatorisk opførsel kan ofte være ødelæggende for samarbejde, men her i september ser det ud til, at de mennesker eller organisationer, der er involveret, udviser utilstrækkelig evne til at lede. Helt hvor meget du ønsker at involvere dig, er det store spørgsmål, men det ser ud til at de næste måneder kan byde på intenst samarbejde.

Overordnet er september dog en dejlig måned, når det kommer til dine personlige relationer. I begyndelsen af måneden kan du endvidere opleve at have en særlig forbindelse til et menneske, der er opsat på at hjælpe dig med organisering. Det er ligeledes en god tid, når det kommer til at samarbejde med et team af mennesker, der har lyst til at støtte og hjælpe andre. Her kan der opstå nogen uenighed omkring noget   økonomi, så her er det en god idé, at forberede sig på at udvise fleksibilitet i forhandlingerne.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Trine Tuxen - Loop Ring

Trine Tuxen - Loop Ring

Izabel Camille

Izabel Camille

DANFORM spisebordsstole

DANFORM spisebordsstole

Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring

Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring

^