Izabel Camille 'Bohemian'
Hængekøje VENTURE DESIGN
Fletstol fra Rivièra Maison
Havekrukker

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2021
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Her i juli, vil Jupiter gøre et kort ophold i Fisken, og senere på måneden bevæge sig retrograd ud af Fisken i retning af Vandbæreren, hvor den vil befinde sig indtil udgangen af året. Lige nu er det tid til at drømme, og du kan opleve det som om, du befinder dig i en behagelig boble, som du må nyde her i juli, inden den brister. Måske skal du forsøge at lægge en plan for, hvordan du kan få realiseret nogle af dine drømme. Så har du en idé om, hvordan du skal gribe det an, når tiden kommer til at omsætte drømmene til virkelighed.

Juli måned kan blive en dejlig, kreativ tid, ligesom det, i den første del af måneden, er oplagt at deltage i nogle aktiviteter med børn og andre i din nære omgangskreds. Tiden er ikke mindst perfekt til spændende rejser, der går til destinationer med skønhed og magi.

Hvis du skal arbejde i denne periode, er det også en særlig gunstig tid, blandt andet fordi der er sket en positiv udvikling blandt dine kollegerne. Måske handler det om, at der er udsigt til romantik, men det kan også handle om, at der er bryllupper at fejre, hvilket i et eller andet omfang kan involvere folk på jobbet.

Hen mod slutningen af måneden, vil du opleve, at det er en tid, hvor der sker forandringer. Du har især stort fokus på dine relationer, men det er også en periode, hvor du måske i højere grad foretrækker dit at være i dit eget selskab. Det kan måske være sådan, at du lige nu ikke føler dig helt klar til at engagere dig i verden.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Indretning af hjemmet<BR> kræver en fælles indsats

Indretning af hjemmet
kræver en fælles indsats

Seaford reoler

Seaford reoler

Guide til at vælge de smukkeste<BR> brudepigekjoler med dine brudepiger

Guide til at vælge de smukkeste
brudepigekjoler med dine brudepiger

Gode idéer til gaveønsker

Gode idéer til gaveønsker

^