Zinkbaljer
Shorts i bambuskvalitet JBS
Kjole slå-om effekt og paisley print
Store runde solbriller
The duchess

Et storslået historisk drama, et ekstravagant overflødighedshorn af imponerende kostumer og fantastiske locations ...

Titel: The Duchess
Medvirkende: Keira Knightley og Ralph Fiennes mf.
Udkommer på dvd: 15. september 2009


Filmatiseringen af Georgiana Spencers liv, "The Duchess", er en spændende tidløs fortælling om ulykkelig kærlighed, utroskab og royale forpligtelser. Lady Georgiana Spencer levede i slutningen af 1700-tallet og blev gift med Hertugen af Devonshire.

Efternavnet Spencer er ingen tilfældighed, for hun er tip tip tip tip olde-tante til Lady Diana, og de to kvinder har mere end familiebåndet til fælles. Begge vandt folkets hjerter men måtte leve i et ægteskab uden kærlighed og stiltiende acceptere at deres mand havde en elskerinde. De var også begge engagerede i samfundet, hvor de gjorde deres indflydelse gældende og var samtidig populære stil-ikoner i hver deres tid. Men selv uden parallellen til sin efterkommer er Georgiana Spencers historie interessant, for hun var en frimodig kvinde for sin tid – hun var politisk bevidst og kæmpede for det hun troede på.

I "The Duchess" bliver den smukke og glamourøse Georgiana Spencer gift med den ældre og fraværende Duke Of Devonshire og det eneste han ønsker af hende er en søn og arving. Han mister interessen for hende, da hun kun kan føde ham døtre og gør hende yderligere ondt ved at tage hendes veninde som officiel elskerinde. Men den stærke Georgiana lader sig ikke sådan kue. Hun finder selv en elsker i den unge politiker, Charles Grey. Men det skal vise sig, at der gælder andre regler for kvinder, når det kommer til utroskab...

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Read more

created by Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Read more

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe...

Read more

created by Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Read more

created by Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Read more

created by Redaktionen

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Bålfad

Bålfad

Store runde solbriller

Store runde solbriller

Tank top i bambus materiale

Tank top i bambus materiale

Ogawa Kazumaza

Ogawa Kazumaza

^