Lerpotter Bergs Potter
Vægmaling<BR> - Økologisk & allergimærket
Engelsk porcelæn Roy Kirkham
Betræk til IKEA møbler
Kategori: Ungdoms
Jim Lyngvild i tolkiens fodspor

Jim Lyngvilds nye eventyr for de yngste læsere om alfer, kentaurer, talende ulve og mange andre særprægede og magiske væsner i det fortryllede land Anglesey ...

Titler: Epos og enhjørningen & Alfemod og ulveblod
Forfatter: Jim Lyngvild
Forlag: Carlsen
og Epos og enhjørningen

Med bøgerne Epos og enhjørningen og Alfemod og ulveblod har Jim Lyngvild skrevet to eventyrlige fortællinger som henvender sig til de unge læsere i alderen 8 til 12 år. Jim Lyngvild har en forkærlighed for alt hvad der har med vaskeægte eventyr at gøre. Han har tidligere skrevet Nordisk mytologi – på opdagelse i gudernes verden og to-bindsværket fantasyromanen Kongen i landet Anglesey.
”Jeg har altid været besat af det magiske”, fortæller Jim. ”Allerede fra barnsben har jeg levet mig ind i en verden med alfer og feer, godt hjulpet på vej af min mors antikvitetsforretning samt hendes højtlæsning af Ringenes Herre. Man kan stadig sige, at jeg lver i to verdener: den reelle, vor jeg skal opfører mig ordentligt og har styr på regningerne, og den magsiske, hvor jeg kan drømme mig væk til fantastiske riger. Alt dette er spundet sammen til mine fortællinger om landet Anglesey, hvor både Kongen, Epos og enhjørningen og Alfemod og ulveblod foregår”.

I bogen Epos og enhjørningen er alfepigen Oriana vokset op som alfeprinsesse, indtil hendes mor døde. I sorg over tabet af sin mor, er Orianas alfevinger ikke vokset ud - og uden vinger kan Oriana ikke blive dronning i alfernes land. Der skal findes en ny dronning og Ældsterådet beslutter, at den alfepige, der har de smukkeste vinger, bliver den næste dronning. Dette skal afgøres ved en konkurrence.
Samtidig nærmer en flok lumske ulve sig alfebyen. De er sultne og har vældig lyst til alfesteg. Ved et lykketræf opdager Oriana ulvene og glemmer alt om konkurrencen, men ingen tror på hendes advarsler. Kan Oriana stille noget op over for de blodtørstige ulve?
I bogen Alfemod og ulveblod fortæller Jim Lyngvild historien om faunen Epos, som bor alene med sin fattige mor og store søskende efter sin fars død. Epos er ikke så stærk, og han kan ikke rigtig følge med, når de andre drenge slås og løber om kap, så han bruger sin tid under et træ med en god bog. Men Epos vil også gerne kunne noget andet.
Stemningen i den by, hvor han bor, er høj, da De store lege skal løbe af stablen. Epos vil frygtelig gerne deltage og imponere de andre, men hvordan? Den mest eftertragtede disciplin var i gamle tider Enhjørningeridt, men der er ikke flere enhjørninger i byen - og det siges, at man skal være af et særligt følsomt gemyt for at kunne fange en enhjørning ...
Begge historier udspiller sig i landet Anglesey, som er befolket af alfer, kentaurer, talende ulve og mange andre særprægede og magiske væsner..
Bestil online

Drengen i kufferten

Kaaberbøl & Friis er et nyt makkerpar i dansk kriminallitteratur for de unge, og det er ikke kedeligt !

Read more
Fyre på stribe

Tredje og sidste bind i trilogien om teenageren India Jane ...

Read more
Piger på sporet

Detektivserie for de 9-13-årige - fuld af spænding og uhygge og en stor portion humor ...

Read more
Adan og Eva

Ayaan Hirsi Ali´s og Anna Gray´s omdiskuterede og gribende børnebog er netop udkommet på dansk ...

Read more
Sværdets stemme

Fantastisk bog som er udkommet i 35 lande. Målgruppen er fra 14 år, men kan også læses af voksen ...

Read more
Pinligt! Væddemålet

Ditte er blevet kæreste med Alexander. Men Julie er stadig interesseret i Alexander, og hun har væddet med Maja om, at Ditte og Alexanders forhold ikke kan holde i 3 måneder ...

Read more
Brisingr bind 1 + 2

Bogen har været ventet med stor spænding og blev revet væk, da den udkom på engelsk i september. Den strøg direkte til tops på bestsellerlisterne i både USA, England og Australien ...

Read more
Gåsehud!!

Børnegysets mester, den amerikanske forfatter R.L. Stine, er tilbage med de klassiske Gåsehuds-bøger ...

Read more
Veninder søges

Nyt skoleår, ny skole. Men India Jane glæder sig absolut ikke til at være den nye pige i 9. klasse ...

Read more
Think pink

Think pink er den ultimative powerguide til piger !

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Påskeæg

Påskeæg

Påskeæg - Skaller til ophæng

Påskeæg - Skaller til ophæng

Dekorationsæg

Dekorationsæg

Påskedekoration

Påskedekoration

Nye Bøger
^