Boost din sundhed

Kategori: Sundhed

Boost din sundhed 

Spis og træn dig slank, stærk og sund på bare fire uger med denne anderledes trænings- og opskriftsbog.

Kan man opnå en slank, sund og tonet krop uden at træne til et maraton, have en personlig træner eller følge en streng diæt? JA - kodeordet er FOKUS. Med fire årlige sundhedsboosts på hver blot fire uger kan du sagtens få den krop, du gerne vil have - uden at leve ekstremt. Med en minimal indsats kan du få maksimal effekt, så du kan opnå både vægttab, mere tonede muskler og større sundhed - uden at skulle omlægge dit og familiens liv. Du spiser sunde og velsmagende måltider, som kan tilberedes på et kvarters tid samtidig med, at du træner kort, men ultraintensivt i 20 minutter ad gangen, seks gange om ugen. Og følger du anvisningerne, er du garanteret resultater.

I bogen får du alt, hvad du har brug for til de fire årlige sundhedsboosts:- En komplet madplan med lækre opskrifter, der er hurtige og lette at lave.- En træningsplan til hvert boost med nemme og effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet eller i haven, skoven eller parken.

Sund mave — LOW FODMAP Diet

Mange danskere lider af irriteret tarm og en følelse af oppustethed og ubehag efter måltider — for nogle er det med til at nedsætte livskvaliteten og glæden ved mad og for andre har det store psykiske konsekvenser. Med 'Sund mave — LOW FODMAP Diet' får du redskaber til at få en mave i mere balance,…

Læs mere
Antiinflammatorisk kost

'Antiinflammatorisk kost - Sluk branden der hærger kroppen indefra' er en guide, der introducerer inflammationsbegrebet.

Læs mere
Rigtig mad

Thomas Rode, Thilde Jo Maarbjerg og Arne Astrup har sammen skrevet bogen 'Rigtig mad', som ganske vist indeholder inspirerende opskrifter, men som først og fremmest overrasker med nogle ukonventionelle kostanbefalinger blandt andet omkring mættet fedt.

Læs mere
Kuren til varigt vægttab

Måske kender du Henrik Duer fra TV3-programmet ‘Ekstremt fed – et år til at redde livet’, og måske ville du ønske, at du havde ham som din personlige træner og rådgiver.

Læs mere
Kram i madkassen

Går du også op i at lave gode madpakker, og har du brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i kassen? Så er denne bog lige noget for dig!

Læs mere
Blodsukker

Spis dig til et stabilt blodsukker ...

Læs mere
5:2 kuren

Ved at faste i to dage, og spise som du plejer resten af ugen, opnår du vægttab og sundere helbred, skriver forfatterne til bestellerbogen "5:2 kuren " ...

Læs mere
Bækkenbund i topform

Få bedre orgasmer og hold på tisset – en stærk bækkenbund har mange forcer. Og det er aldrig for sent at gå i gang !

Læs mere
Glad, sund og rask hele livet?

Hvordan bliver man glad, sund og rask hele livet? Det finder du svar på i professor Bente Klarlund Pedersens bog "Alt om sundhed - Tanker om det gode liv" ...

Læs mere
Spis med mindfulness

Spis med mindfulness

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^