argumentative essay money cant buy happiness homework help 24 hours
Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
Stribet sengetøj
Spisebordsstole til Sverige
Kategori: Spirituelt
Gamle lægeurter

Anemette Olesens anvendelige guide til de gamle lægeurter, om dyrkning, anvendelse, have og helse.

I middelalderen bragte munke planterne med sig sydfra. Ikke først og fremmest fordi de var kønne og velduftende, eller fordi de var velegnede til te, mad og kosmetik. Nej, planterne var vigtige, det var Guds gaver til menneskene, og i haven fandtes en plante mod enhver sygdom. Der går en rød tråd fra middelalderens lægeurter til folkemedicinen og til de gamle husråd, som har præget hverdagslivet i over tusind år. Den tråd af naturlighedens tænkning er der i dag mange, der søger at klippe over.
Forfatter Anemette Olesen har samlet de løse ender og tegner i bogen et smukt portræt af traditionen og de gamle lægeurter. Hun er forfatter til over 30 grønne bøger, flere med klassikerstatus. Bogen gennemgår dyrkning, høst og medicinhistorie på hver plante, og med den i hånden kan du lave din egen lille urtehave, og få indblik i en tid, der bliver ved at være nærværende i besindige betragtninger om et godt helbred. 

Titel: Gamle lægeurter
Forfatter: Anemette Olesen 
Forlag: Forlaget Hovedland

Det godes kraft

Dalai Lama er bekymret over vores planets udvikling, og han bekymrer sig for hvert enkelt menneskes velbefindende. Hans vision er at styrke menneskets medfølende side. Vi skal udøve selvkontrol og emotionel hygiejne, som han kalder det – vi skal rydde op i sindet for at give plads til medfølelse.

Read more
Sårbarhed

Sårbarhed bliver som regel opfattet som en tilstand, det er farligt at befinde sig i. Som en truende tilstand, hvorfra det er nødvendigt at beskytte sig mod omverdenen, indtil man har genvundet tilstrækkelig hårdførhed. De fleste har oplevet, hvordan en krisesituation har åbnet til sårbarheden og...

Read more
Meditation for alle

Gennem meditation kan du skabe et roligt rum for dig selv, væk fra hverdagens stress og støj. Gennem meditation kan du finde ro i kroppen og huske dig selv. Meditation kan løse spændinger i kroppen, lette en hovedpine, give dig et bedre overblik og mere overskud i hverdagen. Nogen oplever at selv...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Chokolade påskeæg

Chokolade påskeæg

Påske lys

Påske lys

Påskeblomster på papmacheæg <BR>fra Bungalow

Påskeblomster på papmacheæg
fra Bungalow

Bergs Potter Påske

Bergs Potter Påske

Nye Bøger
^