Lysholdere til juledekorationer<BR>og adventskrans
Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Glaspynt fra Bungalow
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
For meget lykke, af Alice Munro

Den nobelprisvindende forfatter Alice Munro skriver om mennesker. I hendes novellesamling For megen lykke handler det om kvindeliv, om lykke og skuffelser, og om ærgrelser over vores alt andet end perfekte mænd, børn og tilværelse.

Af Lilian Pagsberg

Den nobelprisvindende forfatter Alice Munro skriver om mennesker. I hendes novellesamling For megen lykke handler det om kvindeliv, om lykke og skuffelser, og om ærgrelser over vores alt andet end perfekte mænd, børn og tilværelse.

I For megen lykke møder vi kvinden, hvis mand i et øjebliks vanvid slår deres tre børn ihjel, og den skønne Joy, hvis mand forlader hende til fordel for en snedkerlærling i striksweater…

Titelnovellen beskriver, i biografisk form, et faktisk levet liv i 1890. Den skildrer en, for sin tid, helt usædvanlig russisk kvinde med en professionel karriere og en prominent omgangskreds. Historien om Sofja Kovalevskaja er skildringen af hverdagslivet og de banale katastrofer, der indtræffer i ethvert menneskes liv.

Alice Monroe skildrer lykken og ikke mindst omkostningerne ved at elske og knytte sig til andre mennesker. Og hun beskriver hvordan der lige bag lykken og glæden, lurer sorg og ondskab.

Alice Munro er en af vor tids største forfattere, og er hædret med en fortjent Nobelpris i litteratur. Hendes skrivestil er en fornøjelse, som man ikke kan andet end at fordybe sig i, og hendes skildringer af livet, gør hendes noveller både unikke og universelle.

For megen lykke er fornemt oversat af Ida Jessen og hendes mor Gudrun Jessen.Bestil online

En Anden Gren - Jesper Wung-Sung

Ingen bestsellerliste uden Jesper Wung-Sungs gribende slægtsroman 'En Anden Gren', som tidligere i år vandt boghandlernes bogpris 'De Gyldne Laurbær'.

Read more
Bjørnen, Katrine Marie Guldager

Katrine Marie Guldagers nye roman ramte bestsellerlisten i sin første uge!

Read more
Folkets skønhed, af Merete Pryds Helle

Marie vokser op på Langeland 1930’erne i et hjem, hvor børnene er mange, pengene få og vold hverdag - også før krigen kommer og gør et fattigt samfund endnu fattigere. Lyset melder sig i form af Otto, en elektrikerlærling med klare blå øjne. Sammen undslipper de Langelands fattigdom og rejser til...

Read more
December Boulevard, af Ole Petersen

For de fleste af os er store dele af vejen gennem livet formet af tilfældige hændelser og af begivenheder, vi kun har ganske lidt indflydelse på. Der er dog, for os hver i sær, øjeblikke i livet, hvor vi har mulighed for at træffe beslutninger, der kan have afgørende betydning for, hvordan resten af...

Read more
Obamas yndlingsroman 'Fates and Furies' nu på dansk

Lauren Groffs roman 'Fates and Furies' blev en af de mest ventede og omtalte romaner i USA i 2015. Selv præsident Obama fremhævede bogen, som årets bedste.

Read more
Den danske pige

Læs David Ebershoffs roman "Den danske pige" som handler den sensationelle affære omkring den transkønnede Lili Elbe, der som den første i verden, fik foretaget kønsskifteoperation. Filmatiseringen af romanen med oscar-vinderen Eddie Redmayne i hovedrollen har biografpremiere 4. februar 2016.

Read more
Alene i Paris, af Jojo Moyes

Den engelske bestsellerforfatter Jojo Moyes tager læseren med på en romantisk weekend i Paris, der ikke forløber helt efter planen.

Read more
Det år vi gik til begravelser

I virkeligheden hedder hun Julie og er vokset op i Kokkedal. Men nu er hun, Jewel Temper, på vej til New York med diffuse drømme og uden andre planer end ikke at være der, hvor hun oprindeligt kommer fra.

Read more
Hvor fire veje mødes

Med sin debutroman er finske Tommi Kinnunen indstillet til et væld af litterære priser. Han bog er et gribende portræt af en familie gennem tre generationer – og en sindrigt fortalt roman om de rum, vi bygger til vores familier og vores drømme.

Read more
Annafrancesca leger ikke

Silvia Avallones debutroman er er en betagende og voldsom roman om om et samfund i opløsning og om to piger, der måske bliver dem, der skal bringe Italien videre.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Høie uldplaid, Havørn Jaquard sort

Høie uldplaid, Havørn Jaquard sort

Skønne farver i sofaen

Skønne farver i sofaen

Luner om aftenen

Luner om aftenen

Fletkurv til plaider og puder

Fletkurv til plaider og puder

Nye Bøger
^