Danske designklassikere
Glaspynt fra Bungalow
Stof i metermål
Te-sæt med infuser og honningpind
Faberges Hemmelighed
Lilian Pagsberg, litteraturanmelder

Nyder du en god thriller, så vil du med sikkerhed føle dig i godt selskab med ”Fabergés hemmelighed” skrevet af debutantforfatteren Nicole W. Fox. Det er en super velskrevet og spændende thriller, som fører læseren på en hæsblæsende rejse tilbage i Europas historie og til 1900- tallets St. Petersborg, til Tzar-familien og Rasputin, til Lenins Rusland, det tredje rige og til efterkrigstidens Danmark.

Men rejsen starter i vor tid, i San Francisco USA, hvor en betjent ved navn Alex Nash en dag arver en kunstgenstand fra en fjern og ukendt slægtning i Danmark. Ved modtagelsen kan Nash se, at der er tale om et fint dekoreret æg, og han overvejer et øjeblik, hvorvidt det måske er et påskeæg. Men snart går det op for ham, at det ikke er et hvilket som helst æg, han har arvet, og det lille æg viser sig at være omdrejningspunk for en foruroligende hemmelighed. Men hvorfor dukker det pludselig op i San Francisco? Og hvilken forbindelse har Alex Nash til ægget og dets historie? Historien om ægget og dets oprindelse leder Nash tilbage 1900- tallets St. Petersborg, og til den verdensberømte juveler, Carl Faberge, som skabte ægget.

Titel: Fabergés hemmelighed
Forfatter: Nicole W. Fox
Forlag: Bogkompagniet

En Anden Gren - Jesper Wung-Sung

Ingen bestsellerliste uden Jesper Wung-Sungs gribende slægtsroman 'En Anden Gren', som tidligere i år vandt boghandlernes bogpris 'De Gyldne Laurbær'.

Read more
Bjørnen, Katrine Marie Guldager

Katrine Marie Guldagers nye roman ramte bestsellerlisten i sin første uge!

Read more
Folkets skønhed, af Merete Pryds Helle

Marie vokser op på Langeland 1930’erne i et hjem, hvor børnene er mange, pengene få og vold hverdag - også før krigen kommer og gør et fattigt samfund endnu fattigere. Lyset melder sig i form af Otto, en elektrikerlærling med klare blå øjne. Sammen undslipper de Langelands fattigdom og rejser til...

Read more
December Boulevard, af Ole Petersen

For de fleste af os er store dele af vejen gennem livet formet af tilfældige hændelser og af begivenheder, vi kun har ganske lidt indflydelse på. Der er dog, for os hver i sær, øjeblikke i livet, hvor vi har mulighed for at træffe beslutninger, der kan have afgørende betydning for, hvordan resten af...

Read more
Obamas yndlingsroman 'Fates and Furies' nu på dansk

Lauren Groffs roman 'Fates and Furies' blev en af de mest ventede og omtalte romaner i USA i 2015. Selv præsident Obama fremhævede bogen, som årets bedste.

Read more
Den danske pige

Læs David Ebershoffs roman "Den danske pige" som handler den sensationelle affære omkring den transkønnede Lili Elbe, der som den første i verden, fik foretaget kønsskifteoperation. Filmatiseringen af romanen med oscar-vinderen Eddie Redmayne i hovedrollen har biografpremiere 4. februar 2016.

Read more
Alene i Paris, af Jojo Moyes

Den engelske bestsellerforfatter Jojo Moyes tager læseren med på en romantisk weekend i Paris, der ikke forløber helt efter planen.

Read more
Det år vi gik til begravelser

I virkeligheden hedder hun Julie og er vokset op i Kokkedal. Men nu er hun, Jewel Temper, på vej til New York med diffuse drømme og uden andre planer end ikke at være der, hvor hun oprindeligt kommer fra.

Read more
Hvor fire veje mødes

Med sin debutroman er finske Tommi Kinnunen indstillet til et væld af litterære priser. Han bog er et gribende portræt af en familie gennem tre generationer – og en sindrigt fortalt roman om de rum, vi bygger til vores familier og vores drømme.

Read more
Annafrancesca leger ikke

Silvia Avallones debutroman er er en betagende og voldsom roman om om et samfund i opløsning og om to piger, der måske bliver dem, der skal bringe Italien videre.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Velour fra Greengate

Velour fra Greengate

By Nord plaid

By Nord plaid

Romantisk quilt

Romantisk quilt

New arrival: Sengetæppe fra Algan

New arrival: Sengetæppe fra Algan

Nye Bøger
^